Makaveli Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 pai normal ca ne prinde noaptea daca noi la 19 de abia ne adunam , si plecam la 19.45 . si in plus se merge ala-n dala , nu tin aproape unu de altu, nu merg cate 2 pe banda cum se merge la defilare etc etc etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 .. pai normal ca unii mai lucreaza... si deobicei programu e pana la 17:00 - 18:00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 ne`ar trebui o locatie in oras pe timp de iarna ( ma refer joi) cand ii prea frig, zapada , etc... sa ne adunam la o vorba.. Acasa? Spune-mi ca iarna la minus cinci si pe zapada se va tine motothursday! Eu prefer sa stau in fata sobei (ma rog, a caloriferului) si sa beau un vin fiert in timp ce imi fac revizia la motocicleta Desigur, exista si motociclete mai noi, care nu au nevoie de asta, dar ce dreaq sa faci iarna? mai scoti un piston, mai uiti sa-l pui inapoi etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Acasa?Spune-mi ca iarna la minus cinci si pe zapada se va tine motothursday! .. in loc de motothursday... cred ca la asta s-a referit Andy... Iarna in Joy's ii cel mai bun vinul fiert.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 la wings tati la wings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 la wings tati la wings Hazard tati Hazard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 E clar Vad ca exista acelasi consens unanim ca si la motojoi Atata bai sa fie E important sa fim uniti la greu La beut se descurca fiecare cum poate si cum ii place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 E clarVad ca exista acelasi consens unanim ca si la motojoi Atata bai sa fie E important sa fim uniti la greu La beut se descurca fiecare cum poate si cum ii place Tu ai lipsit, eu am facut regie azi. primul clip muncit de mine, mai butucanos dar pe parcurs sper sa ma profilez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Tu ai lipsit, eu am facut regie azi. primul clip muncit de mine, mai butucanos dar pe parcurs sper sa ma profilez... bravoooooooo kato mai ai unpic de invatat dar pentru primul clip este bine Editat Septembrie 17, 2010 de micutu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Lasa ca e bine.Frumos clip.Observ ca a fost lume nu gluma: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Hazard tati Hazard Hazard? aia au 2 canapele , unde incapem acolo 20 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 au si subsol acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 .. in loc de motothursday...cred ca la asta s-a referit Andy... Iarna in Joy's ii cel mai bun vinul fiert.... iarna la patinoar daca pe 2 roti ne descurcam, putem si pe 2 patine ce naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiar Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Tu ai lipsit, eu am facut regie azi. primul clip muncit de mine, mai butucanos dar pe parcurs sper sa ma profilez... Mie mi-a placut foarte mult si nu mi se pare deloc butucanos. Are tot ce-i trebuie : poze, film, muzica si in plus iar ai prins si ceva momente mai inedite: stationarea in piata primariei sau poza cu cei 2 pensionari care se uitau cu interes la motocicleta. In plus fiecare "regizor"are "alta viziune". Jos palaria si cat mai multe clipuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 iarna la patinoar daca pe 2 roti ne descurcam, putem si pe 2 patine ce naiba Nu se poate Ei si ele sunt niste mosi si niste babe Mergem noi la patinoar, tinerii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Hazard? aia au 2 canapele , unde incapem acolo 20 ? cum spune branconierul , umplem subsolul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Azi cum o fi cu ora de intalnire? Ramane ora 19:00? Sau se trece la 18:30 cat a fost propus pe aici? Editat Septembrie 23, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Azi cum o fi cu ora de intalnire? Ramane ora 19:00? Sau se trece la 18:30 cat a fost propus pe aici? Saptamana asta pe 19. Azi dse v-a anunta modificarea pentru spt care vine, sa stie tot poporul caci unii nu le au cu tehnica. Cine vrea poate veni si pe 6,30. Mai stam la povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 merem pana la lipova dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 SlideShow , 23.Sept.2010 - Blog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Am facut si eu video-ul dar mi-au taiat muzica. Puneti voi ce vreti cand vizionati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 In legatura cu muzica, mai nou aproape toate melodiile sunt cu drepturi de autor si youtube le scoate. pot incerca din AudioSwap sa pui o melodie sa nu fie monoton filmuletul. Te loghezi pe youtube.com -> My videos. aici o sa apara lista cu filmuletele uploadate de tine. Langa fiecare clip o sunt niste butonase, click pe EDIT si in pagina ce o sa se deschida trebuie sa vezi pe undeva sus, langa Info and Settings, AUDIOSWAP. Aici poti pune o melodie. Daca ai noroc, gasesti chiar melodia pusa de tine, ai acolo un camp de Search. Poti selecta si "Only show songs of similar length to my video" sa gaseasca melodii care au durata video-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) na,ca a aparut si sunetul. Si-au dat seama ca e mixaj... Mesaj completat A aparut si muzica... si-au dat seama ca e mixaj in final Editat Septembrie 23, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 multe motociclete, multe masini... deci aglomeratie cat incape.ce ziceti de un traseul scurt in oras(centru) urmat de unul scurt(vinga, ghioroc, bodrog,turnu,etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 vedeti ca sa anuntat si mai sus , da mai anunt eu odata, joia asta de la 6.30 , ca deja ne prinde noaptea pe drumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate