horia23 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 multumesc pentru recomandare. ma refeream la cei 2 vanzatori din Arad in mod special, in sensul ca la fiecare am gasit cate o motocicleta care sa-mi placa si care eventual sa o pot vedea si cumpara. asadar, nu a cumparat nimeni motor de la victor din nadlac sau de la miki din arad? kilometrii pe care ii arata motoarele sunt pe bune sau sunt "manarite"? probleme cu motoarele luate de la ei? poate are cineva vreo experienta, buna sau nu... Eu am luat un motor de la vik din nadlac. am mers pana acu 4000 km cu el si ii super ok. doar lantu a trebuit sa-l schimb, in rest sunt foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Salut, Eu am luat de la miki un motor. In general el aduce din Ungaria motoarele. Nu stiu daca kilometrajul a fost manarit, si chiar daca ar fi fost nu cred ca el ar fi facut aceasta treaba, pentru ca in cazul meu, motorul a venit din Ungaria in ziua in care l-am luat. Baiatul este foarte ok, de cuvant, eu am fost multumit de afacere. Singurul lucru a fost ca testul cu motorul l-am facut dupa ce i-am dat banii, ceea ce mi se pare normal(daca picam si nu il mai luam era nasol). Oricum trebuie sa verifici bine motorul. Bafta. multumesc pentru info. ce m-ar fi interesat pe mine are acte de italia, se pare. ce ma frapa pe mine era ca toate motoarele vandute de cei 2 din arad aveau pana in aprox 20000km, si unele chiar sub 10000... si de acolo si intrebarea initiala. de la victor a luat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Am vrut si eu sa imi iau moto de la Vik Motor, pana la urma nu a fost sa fie. Nu am ajuns la el. Pe forum ai doua tipuri de opinii (opuse) exprimate clar. Ia legatura cu cei ce le-au emis si afla despre ce e vorba. Bafta! link1 link2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 multumesc, poate ma ajuta tibor_tm cu niste detalii suplimentare, chiar si daca doar prin pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 (editat) Salut! Stiti vre-un nene cu duba, sa car dominatorul dint-un loc in altul, in oras? Multam! Editat Octombrie 11, 2011 de arcgotic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) Daca aveti nevoie de o vopsitorie buna: Bogdanestilor 119, aproape de intersectia cu Grigore Alexandrescu (strada ce face legatura intre Bogdanestilor si giratoriul de la Mehala. Auto Service Luca. Prima vopsitorie din care ies si eu multumit atat de calitatea foarte buna a lucrarii cat si de pretul platit. Pfiu... nu mai credeam in minuni ! Editat Noiembrie 9, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Daca aveti nevoie de o vopsitorie buna: Bogdanestilor 119, aproape de intersectia cu Grigore Alexandrescu (strada ce face legatura intre Bogdanestilor si giratoriul de la Mehala. Auto Service Luca. Prima vopsitorie din care ies si eu multumit atat de calitatea foarte buna a lucrarii cat si de pretul platit. Pfiu... nu mai credeam in minuni ! Eu mi-am reparat rezervorul (sudura, indreptat, vopsit) la "Bogmiradi" pe Aradului intre Tinetz si semaforul cu miresei. Au lucrat repede, ireprosabil calitativ si ieftin (combinatia perfecta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Am o rugaminte! Am nevoie de o presa pt nituit lantul asadar imi imprumuta cineva jucaria? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Salut ,am si eu o intrebare. Unde as putea sa refac un capac de la motor ,sau mai bine sa imi cumpar altu? Nu stiu sigur daca asa se numeste dar pun o poza ,si poate ma ajuta cineva .Multumesc anticipat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 (editat) Am o rugaminte! Am nevoie de o presa pt nituit lantul asadar imi imprumuta cineva jucaria? Multumesc anticipat Poti incerca la http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002189770576 /index.php?/topic/306693-lustruiesc-orice-piesa-din-aluminiu/ Va descurcati cu ajutorul curieratului. E destul de laudat omul. Reply-ul era pentru "EduardS" Editat Noiembrie 19, 2011 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Poti incerca la http://www.facebook....100002189770576 http://www.motocicli...a-din-aluminiu/ Va descurcati cu ajutorul curieratului. E destul de laudat omul. Reply-ul era pentru "EduardS" Multumesc mult !!! Dar o sa incerc sa il repar in Timisoara ,pentru ca nici nu trebuie sa astept asa mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Am o rugaminte! Am nevoie de o presa pt nituit lantul asadar imi imprumuta cineva jucaria? Multumesc anticipat reformulez: doresc sa inchiriez o presa pt nituit 1 singur lant! multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Stie cineva unde se alezeaza cilindrii moto an Timisoara pentru un XR600 si cat costa?ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 In incinta fostei fabici de tigari e o firma care face prelucrari mecanice "LAMAX",parca se numesc.Pentu un cilindru de scuter mi-au luat 30 de ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Poate vreti sa va montati vreodata xenon cu lupa si nu stiti dimensiunile (multumiri @Serban S): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Salutare. Stie cineva exact pe unde se afla vulcanii noroiosi din Timis? Am inteles ca undeva de la Seceani prin camp catre Oravita. Daca are cineva coordonatele, rog sa posteze. Cu prima ocazie cand permite vremea (daca o sa am timp poate chiar in week-endul acesta), as vrea sa ma duc sa le vad. Daca mai sunt amatori, va astept cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Salutare. Stie cineva exact pe unde se afla vulcanii noroiosi din Timis? Am inteles ca undeva de la Seceani prin camp catre Oravita. Daca are cineva coordonatele, rog sa posteze. Cu prima ocazie cand permite vremea (daca o sa am timp poate chiar in week-endul acesta), as vrea sa ma duc sa le vad. Daca mai sunt amatori, va astept cu placere. Cauta pe Google Maps: The Mud Volcano from Forocici Eu doar prin primavara pot sa merg, ca sunt cu motorul bucatele pana atunci. Am trecut de 2 ori pe langa ei: prima data din intamplare si a 2-a oara chiar i-am cautat dar nu mi-am facut bine temele de acasa si nu i-am gasit. Cel mai usor de ajuns in zona ii s-o iei pe drumul care face stanga (cel marcat cu linie alba care se intersecteaza cu 693) dupa Padurea Pischia. Mai poti sa intri inainte de padure spre Acumularea Murani apoi prin valea cu mastinile spre vulcani, dar este putin mai dificila portiunea aia. Mai poti dinspre Seceani sa mergi, langa sat o poti scurta pe pasune ca-i dreapta si scapi de pietrisul de pe strada principala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 stie cineva unde as putea sabla in timisoara un cadru de m si ulterior sa-l vopsesc ulterior in camp electrostatic? multumesc! user-ul Giz. recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 multumesc un numar de telefon? CUSTOM POWDER COATING 0744396394 fat_giz@yahoo.com /index.php?/topic/455495-vopsire-in-camp-electrostatic/ Eu am vopsit la el 2 motociclete complete si multe alte maruntisuri,recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 multumesc pentru recomandare. ma refeream la cei 2 vanzatori din Arad in mod special, in sensul ca la fiecare am gasit cate o motocicleta care sa-mi placa si care eventual sa o pot vedea si cumpara. asadar, nu a cumparat nimeni motor de la victor din nadlac sau de la miki din arad? kilometrii pe care ii arata motoarele sunt pe bune sau sunt "manarite"? probleme cu motoarele luate de la ei? poate are cineva vreo experienta, buna sau nu... din nadlac de la victor am fost cu un prieten sa cumpere acum 3 ani.merge si acum fara investitii,doar consumabile,ulei,filtru,cauciucuri(honda cb500)ai cumparat?revin-o cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 CUSTOM POWDER COATING 0744396394 fat_giz@yahoo.com http://www.motocicli...-electrostatic/ Eu am vopsit la el 2 motociclete complete si multe alte maruntisuri,recomand Dap.. il recomand si eu pe Giz... super fain lucreaza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 vreau si eu o informatie! unde gasesc un kit de reparatie fibra de sticla cu rasina si intaritor mai lesne la pret ! multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 vreau si eu o informatie! unde gasesc un kit de reparatie fibra de sticla cu rasina si intaritor mai lesne la pret ! multumesc anticipat Eu am luat de vreo doua ori de la Ciclop, costa ~30-35 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 pai la ciclop am fost prima oara, dar e f scump. au chitul ala minuscul(cat o batista) la 35 si cel mai mare (cat o fata de perna) l;a 80. am gasit pe www ceva oferte cu taspe litri kg de fibra and rasina dar nu mai vreau sa platesc transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 pai la ciclop am fost prima oara, dar e f scump. au chitul ala minuscul(cat o batista) la 35 si cel mai mare (cat o fata de perna) l;a 80. am gasit pe www ceva oferte cu taspe litri kg de fibra and rasina dar nu mai vreau sa platesc transportul Depinde si ce vrei sa faci. In ala mic "batista" ii impaturita de cateva ori si rasina ajunge suficient de mult, termini fibra si mai ramane. Daca vrei sa-ti construiesti ceva piesa mai mare de la 0, nu se merita cu kit-uri. Ca idee, un kit de ala mic a ajus pt o carena de Diversion destul de crapata cu bucatele lipsa, plus aripa la fel, si-o mai ramas putina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate