Gath Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 UN DUCATI GALBEN, N-AM VAZUT NUMARUL, GEACA DE PIELE CU MOTOMOBIL, A OMORAT O BABA PE TRECEREA DE LA POD, BIKER FIZIC OK, PSIHIC ??? VITEZA UCIDE, NU E GLUMA ! Bah ce mai arunca unii petarde pe forum fara sa se informeze corect. O tibie rupta nu e totuna cu excursia la ceruri. Iar faza cu baba e nepoliticos.....bah fiecare se adreseaza cum pofteste ca nu dam capacitatea pe forumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Trebuie sa avem putin respect pentru oamenii in varsta. Nu mai suntem pusti de 14-15 ani, trebuie sa vorbim si sa ne purtam cat mai frumos cu putinta, daca nu cu toata lumea atunci macar cu batranii, merita si ei atata lucru, si primul pas este limbajul folosit la adresa lor. Eu daca auzeam pe cineva ca ar fi vorbit la adresa bunicilor mei cu "baba" sau "mos" folosite in contextul de insulta as fi Mi-e dor de bunici . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Recuperare rapida batranei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Trebuie sa avem putin respect pentru oamenii in varsta. Nu mai suntem pusti de 14-15 ani, trebuie sa vorbim si sa ne purtam cat mai frumos cu putinta, daca nu cu toata lumea atunci macar cu batranii, merita si ei atata lucru, si primul pas este limbajul folosit la adresa lor. Eu daca auzeam pe cineva ca ar fi vorbit la adresa bunicilor mei cu "baba" sau "mos" folosite in contextul de insulta as fi Mi-e dor de bunici . . . LOOOOOOOOOOOOOOOOL pustiu, baba si mosh sint cuvinte obisnuite si se folosesc ca atare. daca incepem sa ne fie frica sa le folosim ajungem la aberatii americane (nigger = balck = african american) adica inloc de baba zici femeie spre sfirsitul vietii sau in loc de tigan, cetatean romano-indian. Ce-ar mai fi? Si mie mi-e dor de toate femeile bune cu care m-am imperechiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 ...sau cioroi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Iar "o baba" omorata de un motociclist?Chestia asta s-a mai intamplat si de 1 mai. Daca baba era pe trecere,a pus-o de-un penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Bah ce mai arunca unii petarde pe forum fara sa se informeze corect. O tibie rupta nu e totuna cu excursia la ceruri. Iar faza cu baba e nepoliticos.....bah fiecare se adreseaza cum pofteste ca nu dam capacitatea pe forumul asta. LOOOOOOOOOOOOOOOOL pustiu, baba si mosh sint cuvinte obisnuite si se folosesc ca atare. daca incepem sa ne fie frica sa le folosim ajungem la aberatii americane (nigger = balck = african american) adica inloc de baba zici femeie spre sfirsitul vietii sau in loc de tigan, cetatean romano-indian. Ce-ar mai fi? Si mie mi-e dor de toate femeile bune cu care m-am imperechiat Esti PROST. Te rog sa nu o iei ca pe o impolitete, e doar un mod de a ma adresa cum poftesc Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Esti PROST. Te rog sa nu o iei ca pe o impolitete, e doar un mod de a ma adresa cum poftesc Radu E dreptul tau. Bine, riscul e ca vreodata sa ne intilnim si sa te intreb de una alta. Dar in rest e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciaclauzul Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 si eu am trecut pe sensul celalalt imediat dupa accident. motociclistul se vaita si se tinea de piept cred ca si-a rupt cate ceva. iar baba misca si ea. in timp ce ma uitam la ei era sa iau si eu o pustoaica proasta pe capota, fugea sa vada si ea curioasa accidentul. se intamplase cu maxim 10 secunde inainte sa trec pe acolo. P.S. baba chiar era pe trecere. iar motorul era la circa 60m de motociclist. deci a avut vreo.....80km ora parerea mea. am si eu motor dar nu prea sunt de acord cu alergatul in preajma trecerilor de pietoni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate