lei_92 Postat Aprilie 26, 2010 Autor Share Postat Aprilie 26, 2010 Cuzineti , vibrochen... asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Nasol...reparatia nu este ieftina, vibrochenu sa nu fie zgariat si sa fie mancat rau...vezi daca te mai incadrezi in cotele de reparatie, daca nu...schimba motorul cu totul...parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBROSU Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iiTwfdFiW-4&NR=1 cam asa e la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 imi pare rau sa aud... cum ti s-a sugerat si mai sus indicat ar fi sa cumperi un motor NUMAI ca ... nici pe ala nu stii cum il nimeresti . Pe mine m-au sfatuit sa iau de afara cu garantie ... si sfatul asta ti-l dau si tie .Anyway... reparatia la al tau te costa in jur de 500 600E , asta la prima strigare.... masoara si uzura segmentilor si atunci vezi daca ramai la defectiunile pe care le-ai descoperit deja sau daca trebuie inlocuite si piesele uzate . Spor la reparatii... si rabdare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 30, 2010 Autor Share Postat Aprilie 30, 2010 Sunt foarte curios din ce cauza a facut buba... am bagat in el Shell 10w40 , la service-ul la care l-am adus mi-a spus ca e prea subtire... voi ce ulei imi recomandati sa bag in el si la cat timp sa-l schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 (editat) La motoreta ta ar trebui sa bagi Yamalube 15w50 sau Motul 15w50 altceva nu recomand,si schimba-l la 5000 asa pentru tine.Ala Shell era de moto? Editat Aprilie 30, 2010 de Indian73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 30, 2010 Autor Share Postat Aprilie 30, 2010 La motoreta ta ar trebui sa bagi Yamalube 15w50 sau Motul 15w50 altceva nu recomand,si schimba-l la 5000 asa pentru tine.Ala Shell era de moto? Da... Shell Advance VSX ... si culmea ca doar anul trecut l-am schimbat prin septembrie si am facut doar 900-1000 de km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 baga motul 20w .... asta inghit sportivele yamaha din 99-02 , r1 si r6 care au pste 30 40k km . Mesaj completat baga motul 20w .... asta inghit sportivele yamaha din 99-02 , r1 si r6 care au pste 30 40k km . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Mai 2, 2010 Autor Share Postat Mai 2, 2010 Am desfacut ieri motorul... uleiul negru , desfac baia de la ulei si cand ma uit in motor o garnitura de la baie rupta , o tragea sorbu si nu mai avea presiune la ulei... o sa ma uit maine la cuzineti sa vad cum sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Am desfacut ieri motorul... uleiul negru , desfac baia de la ulei si cand ma uit in motor o garnitura de la baie rupta , o tragea sorbu si nu mai avea presiune la ulei... o sa ma uit maine la cuzineti sa vad cum sunt... Cuzineti si arbore nu cred ca ti-a scapat daca a aparut deja bataia! Motor SH,pentru ca la cit costa reparatia....... Doar vibrokenul este 1000 E nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) Cuzineti si arbore nu cred ca ti-a scapat daca a aparut deja bataia!Motor SH,pentru ca la cit costa reparatia....... Doar vibrokenul este 1000 E nou! Sunt cote de reparatie Vreo 3 parca - infime, o iei cu sutimi. Daca vibrochenul nu a fost atins, gen zgariat sau mancat in asa fel incat sa nu se mai incadreze in nici o cota, se poate arunca niste cuzineti noi pe el si inchis motoru. Va merge brici pana pica din nou...cuzinetii se duc in timp, orice ulei vei folosi, d-aia sunt cotele de reparatie. Daca nu aveai presiune la ulei ti se aprindea beculetul rosu Editat Mai 3, 2010 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) Sunt cote de reparatie Vreo 3 parca - infime, o iei cu sutimi. poate ma insel dar stiam ca la unele motoare de motocicleta exista doar o cota - a cautat un amic pt un sc28 jumate de an si pana la urma a luat alt motor complet. uleiul negru , desfac baia de la ulei si cand ma uit in motor o garnitura de la baie rupta Uleiul ala ciudat chiar daca l-ai schimbat doar de 1ooo km l-ai combinat cu motorul folosit in regim de forja, stoppie, wheelie. Pana la urma de ce nu ti l-a diagnosticat Gim? In ce service l-ai dus? Editat Mai 3, 2010 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Mai 3, 2010 Autor Share Postat Mai 3, 2010 (editat) Sunt cote de reparatie Vreo 3 parca - infime, o iei cu sutimi. Daca vibrochenul nu a fost atins, gen zgariat sau mancat in asa fel incat sa nu se mai incadreze in nici o cota, se poate arunca niste cuzineti noi pe el si inchis motoru. Va merge brici pana pica din nou...cuzinetii se duc in timp, orice ulei vei folosi, d-aia sunt cotele de reparatie. Daca nu aveai presiune la ulei ti se aprindea beculetul rosu R1 nu are presiune la ulei , doar nivel... Mesaj completat poate ma insel dar stiam ca la unele motoare de motocicleta exista doar o cota - a cautat un amic pt un sc28 jumate de an si pana la urma a luat alt motor complet. Uleiul ala ciudat chiar daca l-ai schimbat doar de 1ooo km l-ai combinat cu motorul folosit in regim de forja, stoppie, wheelie. Pana la urma de ce nu ti l-a diagnosticat Gim? In ce service l-ai dus? Nu a mai avut timp Gim de el... a avut ceva probleme , l-am adus la Ariciu si el mi-a zis ca e linia... si da ... motorul numa forja a primit... si restu... Editat Mai 3, 2010 de lei_92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 R1 nu are presiune la ulei , doar nivel...Mesaj completat Nu a mai avut timp Gim de el... a avut ceva probleme , l-am adus la Ariciu si el mi-a zis ca e linia... si da ... motorul numa forja a primit... si restu... R1 are presiune la ulei, este fix in pompa nu in baie ... Becul respectiv rosu ti se aprinde cand nu are ulei sau pierde din presiune ( same shit ) ...ce-i drept e infima dar exista la orice motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Mai 3, 2010 Autor Share Postat Mai 3, 2010 Care stie sa-mi spuna cum se pune la punct distributia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Care stie sa-mi spuna cum se pune la punct distributia? Asta e pentru un motor r1 1998 - dar la fel e la toate in general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Mai 3, 2010 Autor Share Postat Mai 3, 2010 Asta e pentru un motor r1 1998 - dar la fel e la toate in general. Ms mult... Mesaj completat Finish , azi am terminat motorul , merge super .... multumesc la toti... sper sa nu ne mai auzim-vedem in acest topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) Super ca merge.... Editat Mai 3, 2010 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Ms mult...Mesaj completat Finish , azi am terminat motorul , merge super .... multumesc la toti... sper sa nu ne mai auzim-vedem in acest topic... Banui ca i-ai schimbat cuzinetii de l-ai terminat asa de repede. Bravo tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate