Mihai_GSX Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Pentru cei care vor se mai destinda umpic dupa atata cozonac ... Enjoy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Pentru cei care vor se mai destinda umpic dupa atata cozonac ... Enjoy ! super tare felicitarii pt noul loc de joaca care vi l-ati gasit si pt stunturi e un pas mare inafara strazilor si in sprijinul celorlalti motociclisti asa nu vom mai avea probleme toti pt cativa care confunda drumul public cu ograda proprie unde se joaca bafta si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 Smeagol Multumim. Asta am inteles ca incearca sa faca si ei : ...sa nu mai fie ei aratati cu degetul pentru toti care fac jumatate de broscutza cand pleaca de la semafor ... ! Lumea trebuie sa constientizeze ca nu puntem judeca o intreaga comunitate pentru 1 2 care cred sunt zmei ... ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 pare buna aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Bravo lamaie si felicitari tuturor care se baga la antrenament in spatiu privat. Lamaie, a trecut ceva vreme de cand nu am mai iesit la plimbare cu voi, Doamne ajuta sa pun mana pe bani sa-mi iau si eu o motoreta pt d-asta, ca ma abonez la voi Tineti-o tot asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Mi s a parut mie sau unul dintre piloti era fetisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Asa da, frate, nu pe DN1. Bravo. Gaborii ce-au avut de zis ?! Banuiesc ca nu mare lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 Black_horse Da este una dintre fetele ("de la noi") care promite multe... Sa speram ca "se va tine de cuvant..." Mesaj completat speedy.k Da a fost in regula... Speram sa gasim si la ei putina intelegere tinand cont ca "nu deranjam..." , nu este populatie in imprejurimi "deranjarea linisti" etc... Multumim tuturor pentru cuvintele de incurajare. Asfalt Uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuiuL_r6 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Black_horse Da este una dintre fetele ("de la noi") care promite multe... Sa speram ca "se va tine de cuvant..." Mesaj completat speedy.k Da a fost in regula... Speram sa gasim si la ei putina intelegere tinand cont ca "nu deranjam..." , nu este populatie in imprejurimi "deranjarea linisti" etc... Multumim tuturor pentru cuvintele de incurajare. Asfalt Uscat ! salut baietii. intrebare: daca cineva ar vrea sa vina cu voi , nu neaparat sa se bage la antrenament. de exemplu io unu as vrea sa ma bag dar mi-e mila de r6-le meu:) nu prea as vrea sa dau cu el pe jos . exista vreo posibilitate , sa vin , sa vad si poate sa ma hotarasc dupa aceea . si daca da , cam ce implica asta, costa ceva , sfaturile baietilor ....ma scuzati dar sunt mai nou si nu prea sunt la curent cu toate treburile. me mult , asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 salut baietii. intrebare: daca cineva ar vrea sa vina cu voi , nu neaparat sa se bage la antrenament. de exemplu io unu as vrea sa ma bag dar mi-e mila de r6-le meu:) nu prea as vrea sa dau cu el pe jos . exista vreo posibilitate , sa vin , sa vad si poate sa ma hotarasc dupa aceea . si daca da , cam ce implica asta, costa ceva , sfaturile baietilor ....ma scuzati dar sunt mai nou si nu prea sunt la curent cu toate treburile. me mult , asfalt uscat http://forum.stuntlife.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 "Colega" Adventix a fost mai rapida cu raspunsul, eu fiind absent din peisaj... gasesti acolo cam tot ce e nevoie in materie de informatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Bravo voua! Nu prea inteleg care este "smecheria cu stunt-ul" , dar va admir. Eu nu stiu sa fac asa ceva si nici nu imi propun. Poate sunt prea "batran", nu ma atrage... Imi face placere sa ma uit la voi. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Buni... mi`a placut faza cu Caralii ) cu bara lor sparta ) ce dobitoci... In fine ... m-a dat pe spate fata.. are bilute mai mari ca ale mele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 bravo. foarte tare. din ce in ce mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate