haus Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 L-am achizitionat anul trecut in vara si acum m-am decis sa il customizez un picut.Am sa pun poze cum arata inainte si in ce stadiu de lucru este acuma.Prima mea modificare s-a petrecut pe un Kawasaki drifter,am sa pun poze si cu el. Mesaj completat L-am achizitionat anul trecut in vara si acum m-am decis sa il customizez un picut.Am sa pun poze cum arata inainte si in ce stadiu de lucru este acuma.Prima mea modificare s-a petrecut pe un Kawasaki drifter,am sa pun poze si cu el. Mesaj completat Cateva poze,deocamdata sunt la constructia matritei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 L-am achizitionat anul trecut in vara si acum m-am decis sa il customizez un picut.Am sa pun poze cum arata inainte si in ce stadiu de lucru este acuma.Prima mea modificare s-a petrecut pe un Kawasaki drifter,am sa pun poze si cu el. Mesaj completat Mesaj completat Cateva poze,deocamdata sunt la constructia matritei wow!foarte fain!as vrea sa-l vad,daca tot sunem din acelasi oras!se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 Da se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 ultima poza cu matritza ma duce cu gandul la carele romane .. exact asa aratau .. bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 Astazi am terminat de turnat matrita din gips,ma apuc pina se usuca gipsul sa fac stopurile rotunde cu leduri. Am sa pun si cateva poze cu matrita. Inaltimea trikului nu va depasi rotiile. Mesaj completat Pun si niste poze cu primul meu proiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) Astazi am terminat de turnat matrita din gips,ma apuc pina se usuca gipsul sa fac stopurile rotunde cu leduri.Am sa pun si cateva poze cu matrita. Inaltimea trikului nu va depasi rotiile. Mesaj completat Pun si niste poze cu primul meu proiect. haus, tata, ce ar fi sa nu te mai lauzi cu primul tau proiect? poate imi spui te rog ce ai facut tu cu manutele tale la el, ca din ce stiu eu niente. ba mai mult razvan l-a luat de la tine intr-o stare execrabila si aici ma refer la distributie, sistem de franare si alte mici rahaturi. Ca sa fiu corect pana la capat, mentionez aici cine a lucrat la el. Zoly are tot meritul pentru partea de aerografiere. nu stiu cine a imbracat sheaua de ij sau de nipra. in schimb stiu ca razvan a dat bani grei pe sablare si powderizare ca sa-l faca tot negru cum e in ultima poza pe care de altfel ai primit-o de la el. si a mai apelat la zoly pentru refacerea desenului si completarea cu alte desene pe alte parti. in prezent Drifterul se capatuieste si cu transmisie pe curea si deja are tobele intermediare invelite in banda. o sa-l rog pe razvan ca la final sa-ti mai trimita niste poze ca sa te mai lauzi si cu alea, ce zici? Editat Aprilie 22, 2010 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Nus' ce caut eu aici , dar nu ma pot abtine sa declar " doamne , ce motor". Nu stiu cine l-a facut , da' m-a spart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) haus, tata, ce ar fi sa nu te mai lauzi cu primul tau proiect? poate imi spui te rog ce ai facut tu cu manutele tale la el, ca din ce stiu eu niente. ba mai mult razvan l-a luat de la tine intr-o stare execrabila si aici ma refer la distributie, sistem de franare si alte mici rahaturi. Ca sa fiu corect pana la capat, mentionez aici cine a lucrat la el. Zoly are tot meritul pentru partea de aerografiere. nu stiu cine a imbracat sheaua de ij sau de nipra. in schimb stiu ca razvan a dat bani grei pe sablare si powderizare ca sa-l faca tot negru cum e in ultima poza pe care de altfel ai primit-o de la el. si a mai apelat la zoly pentru refacerea desenului si completarea cu alte desene pe alte parti. in prezent Drifterul se capatuieste si cu transmisie pe curea si deja are tobele intermediare invelite in banda. o sa-l rog pe razvan ca la final sa-ti mai trimita niste poze ca sa te mai lauzi si cu alea, ce zici? Asa este. Pictura facuta de Zoly Saua facuta de Calu Dupa vanzare sa vopsit motorul negru,tobele,sa refacut pictura dar tot pe aceiasi tema,sau facut mansoane de lemn si asa mai departe,toata astea sau facut dupa vanzarea motorului spunindui noului proprietar ca aceste modificari as vrea sa le fac. Mi-ai parut cam taios dar nui nimic,am explicat,e ok acum.? E vorba de idei. Editat Aprilie 22, 2010 de haus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Asa este. Pictura facuta de Zoly Saua facuta de Calu Dupa vanzare sa vopsit motorul negru,tobele,sa refacut pictura dar tot pe aceiasi tema,sau facut mansoane de lemn si asa mai departe,toata astea sau facut dupa vanzarea motorului spunindui noului proprietar ca aceste modificari as vrea sa le fac. Mi-ai parut cam taios dar nui nimic,am explicat,e ok acum.? E vorba de idei. salut!daca te rog poate imi lasi un pm cu locul unde se poate vedea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Asa este. Pictura facuta de Zoly Saua facuta de Calu Dupa vanzare sa vopsit motorul negru,tobele,sa refacut pictura dar tot pe aceiasi tema,sau facut mansoane de lemn si asa mai departe,toata astea sau facut dupa vanzarea motorului spunindui noului proprietar ca aceste modificari as vrea sa le fac. Mi-ai parut cam taios dar nui nimic,am explicat,e ok acum.? E vorba de idei. ok, poate am fost cam taios, dar intre a avea idei si a le proiecta in realitate cu propriile maini e cale lunga. cand zici "proiectul meu" in cazul unei moto, eu vad omul lucrand efectiv la ea, nu altii. Dar asta e parerea mea. Cat despre restul modificarilor facute dupa vanzare, stiu ca lucrurile stau altfel, dar nu prea conteaza. toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 ok, poate am fost cam taios, dar intre a avea idei si a le proiecta in realitate cu propriile maini e cale lunga. cand zici "proiectul meu" in cazul unei moto, eu vad omul lucrand efectiv la ea, nu altii. Dar asta e parerea mea. Cat despre restul modificarilor facute dupa vanzare, stiu ca lucrurile stau altfel, dar nu prea conteaza. toate cele bune! Da ai mare dreptate :-j probabil tu si vopsesti,lucrezi si in piele,sablezi, si alte cele... Ma bucur ca esti asa de tare. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Da ai mare dreptate :-j probabil tu si vopsesti,lucrezi si in piele,sablezi, si alte cele... Ma bucur ca esti asa de tare. Asfalt uscat Nup, dar nu ma laud cu munca altuia, sau daca o fac ii mentionez pe cei care si-au adus contributia. Asfalt uscat si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 Tot respectul pentru parerea ta. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drifter800 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 salut!daca te rog poate imi lasi un pm cu locul unde se poate vedea! Motorul este in Bucuresti pentru vizionare 10RON, poze 15RON ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) Vreau sa schimb si rotiile,acum am unele de 295 si le schimb cu unele de 345. Editat Aprilie 22, 2010 de haus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drifter800 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Frumusete pe muchie de cutit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 frateee .. indienii astia ne omoara bestial P.S Calu asta unde este de gasit .. ma intereseaza o colaborare pt un scaun/doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Fain rau drifter-ul, multa placere si timp investit in el dar rezultatul e BESTIAL! Scuze de off topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Vreau sa schimb si rotiile,acum am unele de 295 si le schimb cu unele de 345. Interesanta customizarea. Spor la lucru...o sa urmaresc topicul . Da te rog mai multe detalii...achizitionat din RO ? Pret , Motorizare..etc . Banuiesc ca ii schimbi culoarea..poate aerografiat, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazyrider Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 (editat) am si eu asa ceva.oare am sanse sa il dau la schimb cu un nipru???voi stiti daca merita... Mesaj completat scuze...poza Mesaj completat scuze...poza Mesaj completat am si eu asa ceva.oare am sanse sa il dau la schimb cu un nipru???voi stiti daca merita...Mesaj completat scuze...poza Mesaj completat scuze...poza s-ar parea ca nu o pot pune Editat Mai 27, 2010 de nazyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 am si eu asa ceva.oare am sanse sa il dau la schimb cu un nipru???voi stiti daca merita...Mesaj completat scuze...poza Mesaj completat scuze...poza Mesaj completat s-ar parea ca nu o pot pune interesanta jucaria ta!poti da mai multe detalii(motor,acte etc)?e de vanzare?daca da,la ce pret?astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 s-ar parea ca nu o pot pune mda ... cam nasol. . da cam de cand nu poti sa o pui?? incearca cu ceva telina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazyrider Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 mda ... cam nasol. . da cam de cand nu poti sa o pui?? incearca cu ceva telina... o vb inteligenta spusa de un Membru...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate