simpluu Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Va salut , ma numesc Mihai si din februarie anul acesta sunt un fericit posesor de hornet , sunt incepator am doar 1400km mare parte facuti in oras , am doar 3 drumuri mai lungi..este exact ce mi`am dorit , ne intelegem de minune si sper sa fie asa in continuare , las pozele sa vorbeasca si daca are cineva vreo intrebare..sfat..critica..orice , sunteti bineveniti . Asfalt uscat si sa auzim numai de bine. Detalii : Honda Hornet 600 , an 2000 , ca accesorii : parbriz Puig , toba carbon Leo Vince , scarite si furtunase racing , 'burta' si semi carene , aripa spate . Editat Aprilie 10, 2010 de simpluu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 tare poza cu avionu' , e facuta prin photoshop ? la o calitate mai bunicica, se merita ca un wallpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 10, 2010 Autor Share Postat Aprilie 10, 2010 tare poza cu avionu' , e facuta prin photoshop ? Mersi , nu e facuta in photoshop..e chiar facuta la otopeni am tras pe dreapta..si am avut norocul ca in 5 min sa vina un avion si pac poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 frumoasa sa ai grija de ea , imi plac foarte mult naked-urile. eu am ales Bandit-ul vad ca ai si ghidonul schimbat nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 10, 2010 Autor Share Postat Aprilie 10, 2010 Mersi mult , imi plac si mie bandit`urile..dar cand am vazut hornetul m`am indragostit , da are si ghidonul schimbat..am uitat sa`l trec acolo Bafta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 la Hornet imi place toba unde este pozitionata, in rest fata este identica ghidonul vreau si eu sa-l schimb cu unul asemanator cu al tau, am gasit de la barracuda la noi , cel de fabrica e putin cam incomod pt mine. poate ne vedem intr-o seara sunt din zona cu tine, sa-mi dau putin seama de pozitie. ideea este sa nu mai fie manerele inclinate , sper sa intelegi ce zic , sunt mai drepte cu alt ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 imi place hornetu,dar ii tare si nr de inm:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 imi place hornetu,dar ii tare si nr de inm:P Mersi , numar de inm? adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Mersi , numar de inm? adica? Numarul de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 Numarul de inmatriculare Haha..la cat de simplu era nici nu mi`am dat seama.. :love: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Va salut , ma numesc Mihai si din februarie anul acesta sunt un fericit posesor de hornet , sunt incepator am doar 1400km mare parte facuti in oras , am doar 3 drumuri mai lungi..este exact ce mi`am dorit , ne intelegem de minune si sper sa fie asa in continuare , las pozele sa vorbeasca si daca are cineva vreo intrebare..sfat..critica..orice , sunteti bineveniti . Asfalt uscat si sa auzim numai de bine. Detalii : Honda Hornet 600 , an 2000 , ca accesorii : parbriz Puig , toba carbon Leo Vince , scarite si furtunase racing , 'burta' si semi carene , aripa spate . sa o stapanesti sanatos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 sa o stapanesti sanatos . Mersi frumos , sa auzim numai de bine..asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cascaval Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Si eu mi-am dorit foarte mult un Hornet, dar din lipsa de fonduri m-am limitat si mi-am luat altceva. Imi curg iar balele. Frumoasa motocicleta ta, s-o stapanesti sanatos. Astfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 23, 2010 Autor Share Postat Aprilie 23, 2010 Si eu mi-am dorit foarte mult un Hornet, dar din lipsa de fonduri m-am limitat si mi-am luat altceva. Imi curg iar balele. Frumoasa motocicleta ta, s-o stapanesti sanatos. Astfalt uscat! Mersi man , asemenea. +5 poze facute in padure la baneasa pe langa zoo. Mesaj completat Update : rims stripe si crash-pad`uri Mesaj completat Cateva poze din traseul Bucuresti-Buzau-Nehoiu-Siriu-Brasov-Cheia-Ploiesti-Bucuresti Mesaj completat Up! Viespea a implinit 31000km , eu am facut 5000km pana acuma , ne intelegem de minune..desi as insela`o cu un Transalp.. Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Tare rau motoreta ! ;x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 13, 2010 Autor Share Postat Iulie 13, 2010 Se vinde, pret 2400E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 HI HI HI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 wtf ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 wtf ?!? Incurcate sunt caile forumistilor....nu te mai mira....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 HI HI HI trasei ceva prafuri? bafta la vanzare mane...pacat de ea ca e bibelou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 26, 2010 Autor Share Postat Iulie 26, 2010 Poze noi : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 M-am amuzat de faptul ca la inceputul topicului ziceai ca e perfecta pentru tine, acum nu mai e? Daca o dai ca nu mai ai cascaval, te inteleg, dar altceva?... Ce cacatt, am avut si eu hornet si chiar e motoreta fiabila, mai ales pentru un incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 30, 2010 Autor Share Postat Iulie 30, 2010 Este perfecta in continuare stai linistit , nu o dau sa-mi iau vitezana daca la asta te referi , daca doresti neaparat sa stii de ce o vand , o vand ca vreau sa`mi iau masina. bafta Mesaj completat 2190e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dannys Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Fain Hornetul, cred ca e un deal bun pentru urmatorul proprietar PS: ce ciudat suna "din gura" unui motociclist "o vand ca vreau sa`mi iau masina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 De ce mi'a disparut un post? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate