asdfghjk Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 plecarea la 9, inceput pe a2, pe urma carmit nu stiu pe unde, cica se ajunge la adamclisi. merg eu cu rt si stefan cu gs. nu bag viteza sunt in rodaj, max 120 sustinut, 120-140 din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 plecarea la 9, inceput pe a2, pe urma carmit nu stiu pe unde, cica se ajunge la adamclisi. merg eu cu rt si stefan cu gs. nu bag viteza sunt in rodaj, max 120 sustinut, 120-140 din cand in cand. traseul pe care il stiu eu e A2 - Silistra (bac) - Adamclisi pe drumul spre Constanta... Dar bucata de drum Adamclisi Silistra e criminala, hopuri transversale din 10 in 10 m (sau asa era acu 2 ani) Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 traseul pe care il stiu eu e A2 - Silistra (bac) - Adamclisi pe drumul spre Constanta... Dar bucata de drum Adamclisi Silistra e criminala, hopuri transversale din 10 in 10 m (sau asa era acu 2 ani) Asfalt uscat. S-a asfaltat anul trecut, in toamna arata destul de bine. Acum nu stiu cum o fi dupa iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 s-a asfaltat bucata dintre codabia si basarabi...intre ostrov si adamclisi drumul e cu piatra cubica si cu griblura dar denivelat rau...pacat de drumul virajat si peisajele locale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) traseul pe care il stiu eu e A2 - Silistra (bac) - Adamclisi pe drumul spre Constanta... Dar bucata de drum Adamclisi Silistra e criminala, hopuri transversale din 10 in 10 m (sau asa era acu 2 ani) Asfalt uscat. Drumul ala e asa pentru ca e facut din beton. Asa cum era A1 mai demuuuuult. Anul trecut am trecut pe acolo, prin septembrie parca, si se asfalta. Am vb cu un drumar la un stop (ca erau cateva la care am stat). Zicea ca pana in iarna termina tot drumul. Totusi portiunile cu piatra cubica nu cred ca le vor face curand. Unele sunt in localitati si se fac din banii primariei. Zona e saraca, se vede dupa case, asa ca nu cred ca in curand sa se asfalteze. In rest e frumos, mai ales cand vii dinspe mare si prinzi soarele spre apus, Dunarea si dealurile cu vie . Peisaje de vis daca nu aveam bateria pe butuci m-as fi bagat si eu ... Drum bun si vreme frumoasa LE: sunt zone in care nu aveti semnal la telefon Editat Aprilie 13, 2010 de duncan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 14, 2010 Autor Share Postat Aprilie 14, 2010 noi ne vedem la mol in rond la pipera la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Am trecut eu pe acolo in wknd. Drumul OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stalky36 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 e asfalt peste tot? ar fi ok pentru un chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 e asfalt peste tot? ar fi ok pentru un chopper? Este ok, asfalt bun. Si inainte sa se asfalteze am fost cu Intruderul si se putea merge destul de relaxat. Vezi ce zice si Doru maine cand se intoarce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 14, 2010 Autor Share Postat Aprilie 14, 2010 am ajuns, am fost pana la urma la constanta ca trebua stefan sa faca poze la pesti. sunt multumit de rt-ul asta nou, impinge mai bine. i-am pus pasrbriz wunderlich (f bun) si niste sei touratech (ceva mai tari decat cele stoc). problema e ca se opreste motorul in mers si in gaz. cred ca e de la blocurile de comenzi reproiectate, sunt ca la k1300gt si aia tipa pe forumul lor ca se opreste motorul din cauza butonului start/stop. am sa anulez la prima revizie stopul de acolo si il opresc din cheie si am termnat pana fac astia recall sau rezolva cumva. vremea a fost racoroasa la mare, 11c, pe drum insa a fost bine, 14-15c. cazinoul arata in ultimul hal de darapanat. sambata bag sinaia taverna sarbului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Ce misto arata RT-ul cutiile de pe GS sunt super misto. un pret pt un set putem afla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 Ce misto arata RT-ul cutiile de pe GS sunt super misto. un pret pt un set putem afla? sunt facute de jesse, cca 1200$ (acolo) http://www.xplorermoto.com/o2r1200gs.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate