Stephon Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Sincer...ia mai da-l in p..a mea pe asta cu mobra! astia de forteaza(ceea ce nu este cazul lui) culoarea semaforului ar trebui impuscati! mai murea dobitocul si il avea femeia aia pe constiinta toata viata! un dobitoc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Sincer...ia mai da-l in p..a mea pe asta cu mobra! astia de forteaza(ceea ce nu este cazul lui) culoarea semaforului ar trebui impuscati! mai murea dobitocul si il avea femeia aia pe constiinta toata viata! un dobitoc! :love: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depanatorul Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Imaginile surprinse de camera din intersectie. Salut tuturor , sunt fratele lui Mihai , spune-mi te rog cum ai ajuns in posesia filmului ? Mai exact cum de tu Niculae esti mai tare ca politia rromana ? Multa stima ....si apropo maine ma duc sa ii faca un rmn ca deh .. trebuie ajutat . Merci pentru tot tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Are prieteni la UTI Stai calm filmul e si la Politia Romana... Doar ca Politia Romana nu-l pune pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsm Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Eu sunt rider`ul...si...scriu degeaba. Nu tin minte nimic din accident. Inainte eram unul ca voi care citeam pe aici si ma ingrozeam putin iar apoi bagam cheia in contact cu toata bucuria spunandu`mi ca aia de pe forum e niste fraeri. Am muschii de la omoplati rupti, spitalele sunt naspa rau si am nevoie de o camasa deaia sa mi`i refaca sa stau cu o mana intinsa in sus. Va multumesc pt. suportul oferit si va doresc sa faceti exact ceea ce stiti mai bine fiecare, nu stau sa va invat de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENZO24 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Mihaitza, imi pare rau pentru ce s-a intamplat! Sper sa te refaci cat mai repede. cat despre motocicleta..... asa arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate