solo Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 am gasit mijloc de transport pentru cross...in lipsa unei remorci ...mergi la gara urci motorul in ultimul vagon(atentie nu la marfa...in vagonul de persoane) vorbesti cu nasul..si bagi 250 mii lei pentru 260km si gata bre ajungi la destinatie pacat ca nu am facut poze in 3 oameni bagi si scoti motorul din tren foarte usor multa sanatate si la cat mai multe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 mi-a mai zis un tip ca a adus motorul de nu stiu de unde cu trenul (un gpz 750) aceeashi schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 da cum reusheshti sa intri cu motorul in gara de nord??? ( daca vrei sa faci asta in bucureshti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 interesanta idee. dar incape numai in bouvagon dala trenurile de persoane pleaca din basarab , sau din gara obor . vorbesti cu aia de la poarta si nu intri calare pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 cu spaga in romania se face orice mi-a mai zis un tip ca a adus motorul de nu stiu de unde cu trenul (un gpz 750) aceeashi schema dar nu cred ca l a adus in vagonul de persooane in vagonul de marfa...care acuma s a desfintat si la marfa costa pe kg...ajungeam undeva la 400mii lei cred Acest topic e facut doar pentru enduristi le am dat o idee ca...cu cross urile daca nu ai remorca...si vrei sa ajungi la un concurs...mai greu numa bine si glod pe palarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 merci, man!!! esti tare! nu m-am gandit la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 (atentie nu la marfa...in vagonul de persoane) vorbesti cu nasul.. cre' ca depinde si de vagon, nu cred ca intra in oricare. vorbesc de cele pentru persoane. da' oricum e o idee buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Asa am fost partas la transportul unui ij odata, din Iasi in Dorohoi. Mirosea a benzina tot vagonu, si am blocat si o usa. Da se poate spune ca am venit pe el. In vagon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zixx Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 (editat) O merge si la atv-uri schema ? Exista varianta de transport in vagon de marfa,ceva,pentru 3-4 atv-uri ? Editat Iunie 25, 2006 de zixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 O merge si la atv-uri schema ? Exista varianta de transport in vagon de marfa,ceva,pentru 3-4 atv-uri ? problema e ca ..vagoanele cu transport de marfa au cam fost scoase din uz....si acolo era..kg si pretul..stiu ca un amic a adus un gpz500 tot 260km si a dat 500mii lei...deci cam scump..din pacate..si la vagoanele de persoane ma indoiesc sa incapa cre' ca depinde si de vagon, nu cred ca intra in oricare. vorbesc de cele pentru persoane. da' oricum e o idee buna! te asigur ca incape in oricare bagi coarnele...si faci dreapta stanga ca sa intre....ca cu alea e problema si in rest intra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 un amic a adus un gpz500 tot 260km si a dat 500mii lei...deci cam scump..din pacate.. daca pui benzina in masina personala (presupunand ca ai ceva in care poti sa pui un motor fara sa demontezi mare lucru) in mod sigur te costa mai mult. daca mai pui si un radar... cel putin din gara pleci pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Sau te legi frumusel cu cross-ul de ultimul vagon. Nici nu consumi benzina,nici nu dai bani la nas.Nu ca-i tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Ba solo u nu esti normal sa mor yo!!!!makar asa de kuriozitate...ce motor era...la kare kursa ai mers?la cluj la endurocross?fff tare omule!!!1inspirat....dar totusi...kiar tea lasat sal bagi in gara???? P.S---eu raman la remorka mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate