scooter fun Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) In perioada 23-25 aprilie 2010 va avea loc la Romexpo cea de a 8a editie a SALONULUI DE MOTOCICLETE ACCESORII SI ECHIPAMENTE - SMAEB 2010. In cadrul salonului se va organiza, ca si in anii precedenti, cursa dedicata scuterelor, aceasta fiind precedata de catre o prezentare a scuterelor participante. Editia de anul acesta a SMAEB SCOOTER FUN CUP se va desfasura in zilele de 24 si 25 aprilie 2010 si va cuprinde o serie de calificari pentru circuit, doua sesiuni de concurs viteza pe linie dreapta (liniute), cursa de pe circuit si o sesiune de indemanare. La SMAEB SCOOTER FUN CUP 2010 pot participa persoane care au implinit varsta de 18 ani, poseda un scuter inregistrat/ inmatriculat si au ausupra lor in momentul participarii echipamentul minim de protectie. Castigatorilor sectiunilor de concurs li se vor acorda cupe, diplome de participare si premii din partea sponsorilor. Mod de inscriere: a. preinscrierea se va face prin trimiterea datelor personale la adresa de e-mail: concurs@scooterfun.ro, date care trebuie sa cuprinda, pe langa numele si prenumele, localitatea, numarul de telefon si scuterul cu care participa - marca si capacitatea reala. Preinscrierea se va incheia in data de 20 aprilie 2010 la ora 14.00. b. inscrierea si confirmarea participarii se va face incepand cu data de 21 aprilie 2010 ora 10.00 la adresa de e-mail: concurs@scooterfun.ro cu specificarea PARTICIP si incepand cu 23 aprilie 2010 la standul revistei SCOOTER FUN din cadrul SMAEB 2010, Romexpo. Inscrierile se vor incheia in data de 23 aprilie 2010 ora 16.00. Formularele de inscriere vor putea fi descarcate de pe www.motociclism.ro si www.scuteristi.ro. Inscrierile se pot face si fara completarea formularului, prin trimiterea datelor la adresa de e-mail: concurs@scooterfun.ro. Succes! Editat Aprilie 15, 2010 de scooter fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keloo85 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 In ce consta proba de indemanare? pot participa numai la aceasta? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 In ce consta proba de indemanare? pot participa numai la aceasta? merci! Proba de indemanare - mers incet pe o distanta determinata + proba jaloane. Da, poti participa doar la una dintre probe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 doua sesiuni de concurs viteza pe linie dreapta (liniute), Pot sa particip si eu la o liniuta cu un maxiscuter de 250 cmc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 Pot sa particip si eu la o liniuta cu un maxiscuter de 250 cmc? Daca te poti tine de ceilalti.... Este in regula pentru ca exista o sectiune open. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 se poate da mai multe detalii despre probe?liniuta cat de lunga e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 se poate da mai multe detalii despre probe?liniuta cat de lunga e ? aprox. 100 m cu 20 m de siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) hahhahhaa ma bag si io, am voie? a, si inca ceva, circuitul va fi amenajat in incinta romexpo? Editat Aprilie 15, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Daca te poti tine de ceilalti.... Este in regula pentru ca exista o sectiune open. Abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 echipamentul ala minimal e format din ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ochelari si papuci =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ochelari si papuci =)) Ai uitat gelul. Scuze, dar nu m-am putut abtine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Pacat ca nu pt sa vin..cred ca este distractie maxima!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Hmm as participa la proba de indemanare dar nu mai am scuterul in Bucuresti,ma primiti daca vin cu bicla?....apropos am echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keloo85 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ochelari si papuci =)) papucii pot fi si d'aia de casa cu mult puf? ca daca nu, ar insemna sa vin in cealalta pereche... o pereche de slapi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 deja o ardeti aiurea pe ... poate ma lasa sa fac ceva stunt CODITA out va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Trebuia facuta si o categorie pt maxiscootere, liniute si circuit. Va pup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 am si-si,pot si-si dar frumos ar fi 49 cc si open ca sa vedem cine poate cu adevarat si sa se justifice bani care iam bagat in runneru meu de exemplu[nu sunt singuru ca mine sunt multi] Mesaj completat hahhahhaama bag si io, am voie? a, si inca ceva, circuitul va fi amenajat in incinta romexpo? cu ce te bagi tu ma cu ktm de 49cc ) aja vin si eu cu sx-f si sa terminat jmekeria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keloo85 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 deja o ardeti aiurea pe ... poate ma lasa sa fac ceva stunt CODITA out va pup nu o ard in nici un fel... tot scuterist sunt si eu, cu un chinez mic (49 cmc). nici carnetul nu-l am inca. deci nu ma dau rotund. dar prefer ca "echipamentul este format din ochelari si papuci" sa o iau ca pe o gluma si sa o tratez ca atare Mesaj completat As propune sa stabilim un loc de intalnire si o ora cand sa ne vedem sambara (24) si duminica (25 aprilie) si sa mergem impreuna la SMAEB. Ne organizam, facem o gasca si mergem toti odata? Sau fiecare cu treaba lui? As avea rugamintea ca cei de la ScooterFun sa posteze intre ce ore au loc acele concursuri pentru a putea stabili din timp ora la care sa ne intalnim. Multumesc! Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Hmm as participa la proba de indemanare dar nu mai am scuterul in Bucuresti,ma primiti daca vin cu bicla?....apropos am echipament Tu poti veni cu trotinata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Da' veniti toti si vedem la fata locului cina participa si cine nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Tu poti veni cu trotinata TROTINATA iar ai uitat limba romana?.....de fapt cand ai stiut ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) ideia este buna sa mergem in gaska poate poate,a si am uitat sa pun ars in "" faza e ca in Grecia se merge in papuci si cu okelari,da soferi respecta tot si ala cu scuteru si cu moto isi tine banda sau merge fara casca pe barba lui deci.... noi sa fim sanatosi Editat Aprilie 15, 2010 de g3o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 Acum ca am aflat de la voi care este echipamentul standard in Romania (ex. papuci pufosi si ochelari de soare) sa va mai spunem ceva. Cursele vor avea loc sambata si duminica, cu specificatia ca exista doua categorii: 49 si open. Stabilirea orelor o vom face sapatamana asta dar ar fi indicat sa veniti si pentru antrenamente si acalificari (ordinea intrarii in concurs). Orele se pot modifica cu + sau - in functie si de evenimentele conexe (cascadorii, demonstartii etc.). Mai multe date veti primi la inceputul saptamanii, impreuna cu schita traseului. Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 ideia este buna sa mergem in gaska poate poate,a si am uitat sa pun ars in "" faza e ca in Grecia se merge in papuci si cu okelari,da soferi respecta tot si ala cu scuteru si cu moto isi tine banda sau merge fara casca pe barba lui deci.... noi sa fim sanatosi grecia e nambar one la accidente mortale in europa ... binenteles, romania e fix a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate