mehicano Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) vreau sa stiu si eu unde gases aeliere de cromat p-aici prin bucuresti..sau kiar prin craiova daca stie cineva... Cam cat costa sa iti cromezi o motocicleta? vbaici de tobe , coturi , pedale avansate , coarne , chiar si rotie , plus celelalte maruntzishuri.....intreb pentru cromare de calitate medie.....adik as cam vrea sa cromez un ij sau un simson.....dar oricum..dak stiti adrese si preturi aproximative...puneti-le aici : puneti adresa , preturi , nivelul calitatii....cat dureaza o cromare...etc , ....pt k eu nu stiu nimik la capitolu asta SI inca o kestie....ca sa cromez ceva trebuie sa o pregatesc eu pt cromat , nu? adik de exemplu pe coturi , tobe, etc...trebuie sa le curat cu flexu cu peria de sarma , nu? astia de la ateliere le mai fac ceva???? Editat Iunie 26, 2006 de mehicano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 daca e un atelier profi pregatesc ei piesele! daca nu... sa stii ca nu e usor deloc sa cureti cromul vechi de pe piese fara sa le strici suprafetele! oricum ca sa scapi de unele piese de cromat cum ar fi tobele, ghidonul, crash-bars, etc. ai putea sa le faci din inox! nu rugineste, nu sare, se intretine mai usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 vreau sa stiu si eu unde gases aeliere de cromat p-aici prin bucuresti..sau kiar prin craiova daca stie cineva... Cam cat costa sa iti cromezi o motocicleta? vbaici de tobe , coturi , pedale avansate , coarne , chiar si rotie , plus celelalte maruntzishuri.....intreb pentru cromare de calitate medie.....adik as cam vrea sa cromez un ij sau un simson.....dar oricum..dak stiti adrese si preturi aproximative...puneti-le aici : puneti adresa , preturi , nivelul calitatii....cat dureaza o cromare...etc , ....pt k eu nu stiu nimik la capitolu asta SI inca o kestie....ca sa cromez ceva trebuie sa o pregatesc eu pt cromat , nu? adik de exemplu pe coturi , tobe, etc...trebuie sa le curat cu flexu cu peria de sarma , nu? astia de la ateliere le mai fac ceva???? Alternativa: vopsire cu pulbere in camp electrostatic. Asa o sa fac eu la IZH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehicano Postat Iunie 26, 2006 Autor Share Postat Iunie 26, 2006 Alternativa: vopsire cu pulbere in camp electrostatic. Asa o sa fac eu la IZH si imi spui si mie unde pot sa maduc sa vopsesc cu pulbere? cadrul ar merge vopsit asa k vopseaua cu pulbere e foarte rezistenta , nu? cam cat costa sa vopsesc un cadru cu pulbere? daca e un atelier profi pregatesc ei piesele! daca nu... sa stii ca nu e usor deloc sa cureti cromul vechi de pe piese fara sa le strici suprafetele! oricum ca sa scapi de unele piese de cromat cum ar fi tobele, ghidonul, crash-bars, etc. ai putea sa le faci din inox! nu rugineste, nu sare, se intretine mai usor... e mai naspa sa le fac de la 0.....totusi vreau sa stiu un pretz aproximativ pentru o cromare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 sallz allz..am sh eu un mz125 din 64...s-a km dus cromu dup furk....il pot inlocuii cu altcev..o vopsea asemanatoare...vb cev d pulbere nushu cum..ce e aia...sunt incepator asha k help me... sau mai bene vopsesc sh furk...c totu knd o s vb restu motocicletei? ce ma sfatuitzi..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 sallz allz..am sh eu un mz125 din 64...s-a km dus cromu dup furk....il pot inlocuii cu altcev..o vopsea asemanatoare...vb cev d pulbere nushu cum..ce e aia...sunt incepator asha k help me... sau mai bene vopsesc sh furk...c totu knd o s vb restu motocicletei? ce ma sfatuitzi..? eu te sfatuiesc sa vorbesti si tu normal ptr. ca altfel multi nu o sa inteleaga ce zici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 mai da si tu un search. s-a vorbit vreo 7 pagini aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate