Cap0ne Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Sunt, da' pe la altii http://www.pedalpumpinggirls.com/gallery_s...pp_cranking.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 ce craci are bagaboanta Si totusi, unde-s scuteristele? pai nu pui si u poze cu tn pe scuter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Sunt, da' pe la altiihttp://www.pedalpumpinggirls.com/gallery_s...pp_cranking.htm le salta inima acum posesorilor de Vespa care privesc imaginile alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 ce craci are bagaboanta pai nu pui si u poze cu tn pe scuter ? Alergi tu dupa mine sa-mi faci poze cand merg pe scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Alergi tu dupa mine sa-mi faci poze cand merg pe scuter? daca porti fusta alerg eu (scuza`mi nesimtirea,dar nu ma puteam abtine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Odata erau cateva fete scuteriste, chiar veneau si la intalniri...........dar daca au vazut ca nu au cu cine sa stea de vorba.......normal ca nu isi mai dau nici un interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Odata erau cateva fete scuteriste, chiar veneau si la intalniri...........dar daca au vazut ca nu au cu cine sa stea de vorba.......normal ca nu isi mai dau nici un interes. se intimidau baietii si nu intra nimeni in vb cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 daca porti fusta alerg eu (scuza`mi nesimtirea,dar nu ma puteam abtine) N-ai sa ma vezi in fusta pe scuter! Poate doar in slapi..... se intimidau baietii si nu intra nimeni in vb cu ele? Nu se intimideaza nimeni. Poate nu le-ati facut voi "primirea" asa cum tre.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Am văzut și eu o fată astăzi pe un SR50 nou galben pe bdul Dacia și mi-a zâmbit dar mă grăbeam la serv și nu am putut să mă duc după ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 la mine in bacau este o fata cu o Honda Varadero 125 , una cu un RS 50 . si o mai fi si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Frate, la mine nu sunt cu scutere, dar sunt Vin la mine, la "reparatzii" Gilerica, te cam uitzi dupa p***e, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Alergi tu dupa mine sa-mi faci poze cand merg pe scuter? nu draga iti fac poze cand stai pe loc sau daca vrei in miscare fug dupa tine cu scuteru :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Frate, la mine nu sunt cu scutere, dar sunt Vin la mine, la "reparatzii" Gilerica, te cam uitzi dupa p***e, nu? iar minti ma ? PS fac eu primirea la scuteriste cum trebuie , ca sa mai iasa cu voi ... oricum jumate deja au "trecut" pe la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 PS fac eu primirea la scuteriste cum trebuie , ca sa mai iasa cu voi ... oricum jumate deja au "trecut" pe la mine sa le schimbi uleiul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 sa le schimbi uleiul ?? Pai pt ce altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pai pt ce altceva? Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pai pt ce altceva? mai intreaba prietena ta de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 mai intreaba prietena ta de mine? Care dintre cele 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Care dintre cele 3? singura ... ca cele 2 maini nu se pun la socoteala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 singura ... ca cele 2 maini nu se pun la socoteala Pai nu , ca sunt mainile tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pai nu , ca sunt mainile tale n-ai prea nimerit-o cu gluma asta .... astea sunt fanteziile tale cu clipcea?=)) hai fugi la camp acolo , te asteapta tzarancutzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 n-ai prea nimerit-o cu gluma asta .... astea sunt fanteziile tale cu clipcea?=)) hai fugi la camp acolo , te asteapta tzarancutzele Ok, pup beib Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 iar ati dat-o in labareala? lame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) cat de mult ma distreaza thug cand si`o i`a de la reverse Editat August 18, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 numai la "fete scuteriste" mai asculta cineva latraturile lui marsarier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate