Reverse Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 numai la "fete scuteriste" mai asculta cineva latraturile lui marsarier lasa forumu si hai sa mancam ceva ca mor de foame bah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 lasa forumu si hai sa mancam ceva ca mor de foame bah D-aia ai tu burta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Lasa ca ma fac eu mare si ma duc in targ in Vitan si-mi iau arculete pentru ambreaj salut! scuze ca am dezgropat postul tau, dar vreau sa te intreb: daca schimb arcurile de la ambreiaj, cum o sa mearga scuterul? Eu am 26.000 de km pe al meu..si s-a cam uzat, dar tot fuge ...si vroiam sa le schimb si eu...daca pot singur.. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 salut! scuze ca am dezgropat postul tau, dar vreau sa te intreb: daca schimb arcurile de la ambreiaj, cum o sa mearga scuterul? Eu am 26.000 de km pe al meu..si s-a cam uzat, dar tot fuge ...si vroiam sa le schimb si eu...daca pot singur.. ms ce traba area ce zici u cu topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ce traba area ce zici u cu topicul? nicio treaba. mai respecta cineva asta? vezi-ti de treaba ta ca nu te-a bagat nimeni in seama! ps: ai mai facut un post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 cautam si io sa citesc despre niste fete scuteriste cand am intrat pe topicu asta da vad ca e chat intre baieti mai degraba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 cautam si io sa citesc despre niste fete scuteriste cand am intrat pe topicu asta da vad ca e chat intre baieti mai degraba... daca fete nu prea este !!! sau este dar nu prea frecventeaza forumu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 fetele merg pe scootere/vitezane nu stau ele sa piarda vara pe forum anunt disperat: CARE VINE LA SNAGOV AZI ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 te astepti sa vine vreo scuterista ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) ma astept sa vina orice mamifer care merge pe scuter...toti au treaba si aia care nu au, au motoare si sunt mai mari k mine ..... Editat August 22, 2008 de kidmeister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 najpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 trist. hai bah chiar nicio fata? vroiam si io impresii, ca ma dau si io cu scuteru si e misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 te`ai dat cu scuteru? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 aha, cam zilnic in ultima perioada. e de ras :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 consuma mai putin nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 am impresia ca merge cu aer nu cu benzina dar nu am motocicleta mare gata. aici sunt la fel de multe femei pe scutere ca si barbati. majoritatea femeilor au Vespa, d-alea cat mai classy, stilate, trendy, nu am vazut pe nimeni pe un scuter mai sport. femeile conduc foarte intzepat aici, se baga printre masini si circula cu viteza marisoara. multe conduc in fusta si shlapi. si 90% cu casti d-alea de cacao open face. asta fiindca nu se intampla accidente care sa le bage frica in san. am vazut gagica in pantaloni scurti si shlapi, dar cu geaca cu protectii hard, manusi si casca fullface! si eu am mers in bluzitze decoltate si vaporoase, cu casca (fullface) si manusi, cand a fost cald si vara. sunt sigura ca intr-o zi am sa regret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socky_06 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 eu sunt din baia mare si nu am prea vazut fete scuteriste poate exista dar eu cat cutreier orasul nu am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 eu sunt din baia mare si nu am prea vazut fete scuteriste poate exista dar eu cat cutreier orasul nu am vazut pai toate se ascund cand te vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Capjuna Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 buna!sunt 9 p forum si am un scuter yamaha neos model 2006! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 felicitari...! sa-l stapanesti sanatoasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielmak3 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 buna!sunt 9 p forum si am un scuter yamaha neos model 2006! nu ni-l dai si noua o tura sa vedem cum merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Capjuna Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 multumesc multumesc!aqm am sa.i fac RCA.ul si Casco + alarma!!!!:D knd ies q el..adik sapt viitoare cred k fac tot ce imi doresc si ies q el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielmak3 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 multumesc multumesc!aqm am sa.i fac RCA.ul si Casco + alarma!!!!:D knd ies q el..adik sapt viitoare cred k fac tot ce imi doresc si ies q el sa ne spui si noua cat te costa casco - sau cum se calculeaza- cat la suta din valoarea scuterului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SethBv Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) Opa, se inmultesc fetele, am vazut si eu doua ieri la mine pe strada cu un sr 50 nou din cate am vazut..(fara casca ) au dat o tura fara casca si apoi au mai dat una dar spre surprinderea mea..aveau casti tre' sa vad cine e fata al cui e scuteru, ca am inteles ca sta pe langa mine, poate iese si ea cu noi la o tura Vroiam sa ma iau dupa ele da eram cu carburatoru in mana ) Editat August 25, 2008 de SethBv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Vroiam sa ma iau dupa ele da eram cu carburatoru in mana ) paaaai...alergai cu carburatorul dupa ele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate