vlaadi Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Ne strangem mai multi la o iesire maine?! In sud vremea va fi buna pentru o tura de o zi! Unde mergem?....propunerile sunt binevenite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Ne strangem mai multi la o iesire maine?! In sud vremea va fi buna pentru o tura de o zi! Unde mergem?....propunerile sunt binevenite! I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verdecrud Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Ne strangem mai multi la o iesire maine?! In sud vremea va fi buna pentru o tura de o zi! Unde mergem?....propunerile sunt binevenite! Unde mergem?....Buna intrebare....Permiteti-mi domnilor sa va propun o locatie care merita vizitata. PENSIUNEA VERDE-CRUD este destinatia celor care doresc sa isi petreaca cateva zile la munte, intr-un mediu NEPOLUAT , de vis , inconjurat de VERDELE CRUD al naturii , la cele mai atractive preturi.convinge-te?...visit?..... http://www.verde-crud.ro Va multumim pt. atentia acordata, speram sa ne pastrati in baza Dv. de date. Cu deosebit respect Echipa Verde-Crud. Editat Aprilie 16, 2010 de verdecrud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 I'm in! Ce zici de Bucuresti - Buzau - Baraj Siriu si retur pe Valenii de Munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Hotaram maine dimineata! Io zic sa ne vedem la 9-9:30 la prima benzinarie(parca-i un OMV) imediat dupa capatul tramvaiului 21 din Colentina! Obiectii? Editat Aprilie 16, 2010 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 Hotaram maine dimineata! Io zic sa ne vedem la 9-9:30 la prima benzinarie(parca-i un OMV) imediat dupa capatul tramvaiului 21 din Colentina!Obiectii? Perfect! Ramane 9.30 la benzinarie! Si mai asteptam si ati sustinatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) maine ma bag si io la plimbare orinude se merge. asa ca .... dar nu ar fii bine sa fie intalnirea mai devreme? gen 9.00? Editat Aprilie 16, 2010 de extremusski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 maine ma bag si io la plimbare orinude se merge.asa ca .... dar nu ar fii bine sa fie intalnirea mai devreme? gen 9.00? Pana acum trei F-uri! Parerea mea este ca nu suntem foarte presati de timp, distanta fiind rezonabila cu oricate opriri am face! Daca la 9.30 suntem alimentati si plecati este f bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 ma bag si eu cu pasagera tot F dar nu bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 in ce directie mergeti? v-ati hotarat? care va fi viteza de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Cred ca ajung si eu,pana la urma la ce ora e plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 in ce directie mergeti? v-ati hotarat? care va fi viteza de croaziera? Pai... ramane ca mai sus... Bucuresti - Buzau - Baraj Siriu si retur pe Valenii de Munte... dar detalii la plecare Mesaj completat Cred ca ajung si eu,pana la urma la ce ora e plecarea? la 9.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 faina tura. acu depinde si cu cat mergeti.. 100 / 110 ? Sau le alergati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) faina tura. acu depinde si cu cat mergeti.. 100 / 110 ? Sau le alergati ? Io nu alerg! Care vrea sa alerge ...sa alerge daca-l mananca buzunaru'....sau mai rau...carca! Vor fi puncte de regrupare din 50 in 50 km! Marsez si io pe 9:30...cu o asteptare acolo de 10-15 min daca se anunta cineva ca intarzie(io intarzii ...am inceput sa ma cunosc! )! Editat Aprilie 16, 2010 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 fara alergatura, 100-120 max... e destul pentru cine este cu F650GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Vin si eu (cel putin pana in Brasov) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Right, Imi place ce aud. In cazul asta incerc sa ajung si eu. Sunt cu un Bandit de 650. Sper sa ne vedem maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) sfat: nu mereti bucuresti -buzau pe dn2 ...te bate vantul tare . ruta este frumoasa de la buzau spre bv , drumuri virajate dar si carutasi neatenti ... e sambata atentie la cheflii /nunti/botezuri. Cei cu enduro nu vor avea probleme deloc cu drumul. drum bun Editat Aprilie 16, 2010 de DDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Am pus ceasul sa sune ne vedem la peco Multani DDU,cu vantul,eu si cu motoadv,suntem obisnuiti.De ceilalti nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Am pus ceasul sa sune ne vedem la pecoMultani DDU,cu vantul,eu si cu motoadv,suntem obisnuiti.De ceilalti nu stiu Vin si eu. 9.30 capat Colentina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 as fi venit si eu daca ma sculam la timp, asa am dat o tura pe dn1 pana la munte si inapoi, politie gramada, desi se circula in coloana peste viteza legala nu opreau decat pe aia care se grabeau mai mult decat restul. radare gramada si noi si vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Frumoasa vreme, frumoase curbe ... o placere Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Mergeti careva azi la Iskar-Panega geopark? http://geopark-bg.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate