sunnyboy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Vorbeste cu sunnyboy ca iese el! Trebuie sa-si faca rodajul ca s-o-nregistreze eu ies apoape in fiecare seara dupa 9,si nu ma plimb neaparat k sami termin rodaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 pai da`mi un accept aici : miticutzafor2 Si vb mai indetaliat pe unde ne vedem la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 Hai lume la intalnire. Aveti grija cum mergeti. Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Cotto sa-mi amintesti sa-ti dau surubelnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 (editat) Din pacate nu prea o sa mai ies , ca ia spart un prieten carena dreapta ,acum astept piesa Editat Mai 7, 2007 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Din pacate nu prea o sa mai ies , ca ia spart un prieten carena dreapta ,acum astept piesa Si din cauza asta nu mai iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 O idee ptr cei din Bucuresti ar fi sa veniti si voi miercurea de pe la 6:30 la Arc , la intrunire cu toti motociclistii.Daca vreti drepturi egale,sa va salute motociclistii prin trafic &stuff puteti venii sa-i cunoasteti/sa fitzi cunoscutzi , schimb de impresii de pareri etc. Eu vin ori cu motorul ori cu scooterul , nu conteaza neaparat ce ai ,conteaza ce poti Ma rog,presimt ca vorbesc degeaba...90% sunt scooteristi de tastatura , daca scrie motociclu in talon nu mai iesiti,daca va cazut o bucatica din carena nu mai iesiti..daca e presiunea atmosferica prea mare se sta in casa...etc ... oh well , nu uitati miercurea intre 6 jumate si 8 jumate poate chiar mai mult..e intrunirea sapt a motociclistiilor la arcul de triumf... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 (editat) Din pacate eu pot sa ies decat dupa ora 9 seara si nam cu sa ajung la Arc la 6.30 .Eram suparat cand am scris ca numai ies cu carena sparta Vladule,elev silitor ce teai facut ,am terminat rodaju Editat Mai 8, 2007 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 O idee ptr cei din Bucuresti ar fi sa veniti si voi miercurea de pe la 6:30 la Arc , la intrunire cu toti motociclistii.Daca vreti drepturi egale,sa va salute motociclistii prin trafic &stuff puteti venii sa-i cunoasteti/sa fitzi cunoscutzi , schimb de impresii de pareri etc. Eu vin ori cu motorul ori cu scooterul , nu conteaza neaparat ce ai ,conteaza ce poti Ma rog,presimt ca vorbesc degeaba...90% sunt scooteristi de tastatura , daca scrie motociclu in talon nu mai iesiti,daca va cazut o bucatica din carena nu mai iesiti..daca e presiunea atmosferica prea mare se sta in casa...etc ... oh well , nu uitati miercurea intre 6 jumate si 8 jumate poate chiar mai mult..e intrunirea sapt a motociclistiilor la arcul de triumf... bafta Ar fi culmea sa ne bagam peste motociclisti joia cand se intalnesc ei. asta chiar nu ai zis`o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Din pacate eu pot sa ies decat dupa ora 9 seara si nam cu sa ajung la Arc la 6.30 .Eram suparat cand am scris ca numai ies cu carena sparta Vladule,elev silitor ce teai facut ,am terminat rodaju maine am treaba dupa arc dar joi daca vrei ies eu cu tine dupa 9 ... Ar fi culmea sa ne bagam peste motociclisti joia cand se intalnesc ei. asta chiar nu ai zis`o aaa ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 maine am treaba dupa arc dar joi daca vrei ies eu cu tine dupa 9 ... aaa ce? Cum ar fi sa vina duminica moto la intalnirea de scuteristi. Cum ti se pare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Cum ar fi sa vina duminica moto la intalnirea de scuteristi. Cum ti se pare ? asta e o comparatie puerila , cum poti compara scooteristii la intalnirea GENERALA a motociclistilor si motociclistii la intalnirea scooteristilor ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 adica tu zici ca noi scuteristi sa merem la intalnirea lor..dar ei la a noastra nu ?? ohh Mai bine sa ramana fiecare cu intalnirea lor. eu unul sunt contra despre chestia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 adica tu zici ca noi scuteristi sa merem la intalnirea lor..dar ei la a noastra nu ?? ohh Mai bine sa ramana fiecare cu intalnirea lor. eu unul sunt contra despre chestia asta mda , I rest my case ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Eu te inteleg pe tine..ca ai si motor si scuter. Dar am inteles ca abia se strang cateva persoane la intalnirile cu scuteristi...dar sa se stranga la reuniunea de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Eu te inteleg pe tine..ca ai si motor si scuter. Dar am inteles ca abia se strang cateva persoane la intalnirile cu scuteristi...dar sa se stranga la reuniunea de moto vad mai multe scootere la arc miercurea decat vad duminica la circ , si culmea e ca nu prea sunt aia de duminca de la circ cei care vin la arc ... si cu asta am incheiat,fiecare face ce vrea ! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Are cineva hobby pescuituL ?? hai sa ne intalnim undeva si sa mergem la un pescuit pe undeva pe aproape. eu sugerez pe lac la Mihailesti(este si aproape) astept propuneri bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebbyex Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 kre are chef sa se plimbe sunt disponibil oricand!YM-> sebbyex86!duminica e gathering la fantana la circ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 kre are chef sa se plimbe sunt disponibil oricand!YM-> sebbyex86!duminica e gathering la fantana la circ? Dap...e "gathering" Haideti ma baieti..nimeni cu pestele ?? nu vreau singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 hai ba care iesiti la ture in noapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebbyex Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 hai ba care iesiti la ture in noapte? pai eu ies dak e ceva!da-mi un id d messenger sa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 pai eu ies dak e ceva!da-mi un id d messenger sa vorbim Din pacate am citit prea tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 (editat) va astept pe toti sa ne intalnim duminica la orele 11.00 la circuit la amckart ... sa vedeti si voi cum se vor desfasura antrenamentele ... si daca aveti echipament sa va dati si voi ... iar daca va place chiar sa va inscrieti in cursa http://www.cursascutere.com Editat Mai 11, 2007 de mau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 pai eu ies dak e ceva!da-mi un id d messenger sa vorbim acuma m-am intors,nu am vazut mesajul tau ptr ca plecasem deja...o lasam pe alta data,id`u meu il gasesti in profil adica dai click pe numele meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Iesiti la intalnire la 2 la circ...la fantana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate