flying--boy Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Tu sti unde stau "Flying-Boy". Tu ai fost deja la mine. Da....as putea sa-i conduc pe CSR-isti pana la tine....Rombaer sta in Prelungirea Ferentari...nu va faceti grija pentru scutere ca le bagam in curte plus ca in Ferentari n am auzit sa se fure vreun scuter ...... ...voi ati auzit de asa ceva in Ferentexas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Da....as putea sa-i conduc pe CSR-isti pana la tine....Rombaer sta in Prelungirea Ferentari...nu va faceti grija pentru scutere ca le bagam in curte plus ca in Ferentari n am auzit sa se fure vreun scuter ...... ...voi ati auzit de asa ceva in Ferentexas? Nu sa fura intre ei. Intodeuna sa duce in sectoarele mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 (editat) cosminake vii sa stiu sa iti aduk special pt tine o stella fara alchool de la gheata ne vedem duminik la circ asa ca ... Alias , marius ,cotto, keloo ,mikron , cio si restul care scz daca nu v-am mentionat va astept la circ si nu va speriati sunt cuminte v-am povestiti am avut un exces de zel care mi s-a tras de la altercatia cu politia din ploitehnica sall all asfalt uscat Editat Iunie 29, 2007 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 cosminake vii sa stiu sa iti aduk special pt tine o stella fara alchool de la gheata ne vedem duminik la circ asa ca ... Alias , marius ,cotto, keloo ,mikron , cio si restul care scz daca nu v-am mentionat va astept la circ si nu va speriati sunt cuminte v-am povestiti am avut un exces de zel care mi s-a tras de la altercatia cu politia din ploitehnica sall all asfalt uscat o sa fiu acolo ... sunt si delimitat acu la cum mere scooteru nu-mi mai trebe kit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 o sa fiu acolo ... sunt si delimitat acu la cum mere scooteru nu-mi mai trebe kit ) Deci pana acuma am numerat 8 persoane. cosminake, 0_kellu, marius45jml, catastyle, flying-boy, alias, bogdan!, scr33ky2000. Trebuie sa stiu aproximativ cate persoane suntem. Azi merg la Angst sa cumpar suc, carnati, fripturi si mici. Sa veniti si cu un CD cu muzica voastra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 9 persoane vin si cu pretena dar nu-ti fa griji eu particip activ financiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Eu vin si cu prietena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Deci pana acuma am numerat 8 persoane. cosminake, 0_kellu, marius45jml, catastyle, flying-boy, alias, bogdan!, scr33ky2000. Trebuie sa stiu aproximativ cate persoane suntem. Azi merg la Angst sa cumpar suc, carnati, fripturi si mici. Sa veniti si cu un CD cu muzica voastra.... daca e vorba cati venim:cred ca o sa vin si eu cu un scuterist nou in CSR (Teo se numeste) are Kymco Agility 50 si pe scuterul meu as veni cu un tovaras de al meu.... PS:sa mi aduceti si mie stickere cu CSR (din alea de 10 RON) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Pai daca e sa aduceti prietenele...mai pune un pasager si la mine(prietena)...sa vezi grataru naibi ce iese...o sa fie o mare de scuteristi...sau asa ar fi frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Rombaer, sa pastrezi bonul de cumparaturi...........ca la cate persoane suntem......dai faliment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Rombaer, sa pastrezi bonul de cumparaturi...........ca la cate persoane suntem......dai faliment. OK. Pana aici sunt 13 persoane. Merg acuma sa cumpar pentru 15 persoane. Veniti bine dispus, cu muzica si cu chef de viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 (editat) keloo sper sa vii ca nu te-am mai vazut de mult , si pe tine vladule sper sa te vad cu monstruletu tau daca nu te iau eu ah si uite roamber am gasit ceva misto se numeste club miramar piscina misto curat tot ce treb numai ca ... sa aveti la voi vro 20-25 ron pt intrare ca nue cu puradei libidinosi in piscina ca la strand e super faina locatia ca sa ne mai racorim dupa un gratar pe cinste website : miramar click aici si locatie arata pe harta clic aici sall all ne vedem duminik PS :keloo mai intra si u pe mess dak ai timp Editat Iunie 30, 2007 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Piscina o facem altadata.................acum e programat gratarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Piscina o facem altadata.................acum e programat gratarul. Piscina nu am. E destul de simplu la mine. Nu toti straini sunt plin de bani. Am numai una mica de 3 x 3 metri sa racorim un pic. Macar picioarele http://www.meierhofer.ro/privat/bistro.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Imi pare rau, dar tocmai am aflat ca sunt unul dintre nefericitii ce lucreaza duminica... Distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 daca vin si eu maine la circ ma primiti ? dar vreau sa stiu unde mergem si ce facem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 uitate vere la posturi anterioare..si ai sa afli rasp. la cele 2 intrebari ale tale..poate chiar ai sa afli mai mult decat ai intrebat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 daca vin si eu maine la circ ma primiti ? dar vreau sa stiu unde mergem si ce facem... Din partea mea esti bine venit si tu ! Imi pare rau, dar tocmai am aflat ca sunt unul dintre nefericitii ce lucreaza duminica... Distractie placuta Pacat. Imi pare rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Iar o sa zica Screeky ca sunt neserios, dar in zece minute plec la Sibiu....un accident de munca la o fabrica...si sunt pe domeniu..imi pare rau...sper sa vad poze cat mai frumoase de la grataru de maine ...mancati un mic si pentru mine...! P.S. Screeky...miercuri ne vedem sigur la o, doua, trei ..cate vrei tu beri....ca sa cinstim...ce avem noi de cinstit....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Am scapat de treburi si maine sunt liber Ma luati si pe mine ca pieton? Ca scuterul e gata abia pe la mijlocul saptamanii viitoare... Rombaer, vino si tu la Circ la intrunire sa mergem cu totii dupa plimbare Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 (editat) Am scapat de treburi si maine sunt liber Ma luati si pe mine ca pieton? Ca scuterul e gata abia pe la mijlocul saptamanii viitoare... Rombaer, vino si tu la Circ la intrunire sa mergem cu totii dupa plimbare Asfalt uscat! Eu am de pregatit mult aici. Nu am cum sa vin la circ. Fac salate, legume si pregatesc carne pentru gratar. Pun mese si suc si bla bla bla...... Veniti voi dupa plimbare direct la mine. http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-7135&-9615 Veniti prin Progressului ci nu prin Calea Ferentari. Sa lucreaza acolo si strada e nasol rau pe moment. Restaurant Budapesta - Autogara Filaret - Progressului (Traffic greu) Dati un bip pe la 0766.341.533 si va sun eu. Editat Iunie 30, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Tin sa va anunt ca nici de data asta nu pot ajunge la intalnire ( se anuleaza si intalnirea la Rombaer , imi pare sincer rau..iesea frumos duminica asta Distractie peste masura si salutari cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Eu am de pregatit mult aici. Nu am cum sa vin la circ. Fac salate, legume si pregatesc carne pentru gratar. Pun mese si suc si bla bla bla...... Veniti voi dupa plimbare direct la mine. http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-7135&-9615 Veniti prin Progressului ci nu prin Calea Ferentari. Sa lucreaza acolo si strada e nasol rau pe moment. Restaurant Budapesta - Autogara Filaret - Progressului (Traffic greu) Dati un bip pe la 0766.341.533 si va sun eu. lasa ca i conduc eu pan' la tine...deci ne vedem la Circ la 14:00..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OmDeBelea Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Salut! Sunt nou pe aici si as vrea sa vin si eu la intrunire....se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Salut! Sunt nou pe aici si as vrea sa vin si eu la intrunire....se poate? cred ca se poate daca ai casca si nu esti teribilist pe durata plimbarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate