marius45jml Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Si ca de obicei la intalnirea de duminica de la circ nu au venit decat 4 scutere (cele care vin de fiecare data).........dar gratarul a fost de , apoi ne-am respectat putin si am fost sa bem un capucino la un restaurant din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 unde ati facut gratarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 E greu de explicat locul, vino odata cu noi si o sa vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 E greu de explicat locul, vino odata cu noi si o sa vezi. undeva prin Floreasca...din cate am inteles.... --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 16:36 -------------Dragi scuteristi,incercam un Giurgiu duminica?....sau alta destinatie? PS:Michael,daca se merge,imi trimiti si mie mesaj sau bip si te sun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Am si eu o mare rugaminte la membrii CSR si nu numai: Duminica la intalnire haideti sa punem si noi mana de la mana si sa facem o cheta pentru Meda si de ce nu, sa facem o plimbare pana la parintii fetitei si sa le inmanam banutii. Sa nu ne mai chinuim cu banci si alte formalitati. Fiecare poate sa dea cat il lasa inima si buzunarul, nu se va face nici un repros ca ala a dat mai mult sau mai putin. In situatii ca astea conteaza si un banut. Pentru cei care nu au timp, macar sa treaca ca ne ocupam noi de restul. Este pentru o cauza buna. Sigur le vom face o bucurie cand se vor trezi cu scuteristii la usa. Ma bazez pe voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Foarte buna ideea. eu mah bag restu ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 (editat) Foarte buna ideea. eu mah bag restu ce ziceti? Eu m-am bagat deja acuma doua zile. Dar ideea e foarte buna. Editat August 10, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Am si eu o mare rugaminte la membrii CSR si nu numai: Duminica la intalnire haideti sa punem si noi mana de la mana si sa facem o cheta pentru Meda si de ce nu, sa facem o plimbare pana la parintii fetitei si sa le inmanam banutii. Sa nu ne mai chinuim cu banci si alte formalitati. Fiecare poate sa dea cat il lasa inima si buzunarul, nu se va face nici un repros ca ala a dat mai mult sau mai putin. In situatii ca astea conteaza si un banut. Pentru cei care nu au timp, macar sa treaca ca ne ocupam noi de restul. Este pentru o cauza buna. Sigur le vom face o bucurie cand se vor trezi cu scuteristii la usa. Ma bazez pe voi! Joi am trecut si eu prin Bikers si am lasat la urna lui Ursu 100 RON. Daca ne vedem duminica la circ...poate reusesc sa mai vb cu 2-3 vecini pasionati de moto sa vad daca si cu cat pot participa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Maine ora 14:00 se face cheta.......este binevenita toata lumea. O sa pregatesc un plic pe care-l voi sigila cu un stiker CSR si il vom inmana parintilor fetitei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Super Marius, toata stima de la tizul tau ( numele meu este tot Marius). Bag si eu o bicla maine la 14 pina in parcul circului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 salut , am si io scuter de 2 luni , am 2500km (pacat ca e limitat , si nu are cine sa ma ajute cu asta) vreau si io sa particip la intalnire , ma primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Normal ca te primim. Pacat ca nu ai venit azi la 14:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 pai nu am stiut de intalnirea asta saptamana viitoare poate apar si io daca imi scot limitarea ca sa nu stati dupa mine cu 45 la ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 pai nu am stiut de intalnirea asta saptamana viitoare poate apar si io daca imi scot limitarea ca sa nu stati dupa mine cu 45 la ora... Salut. Daca nu stau dupa tine, atunci stau dupa mine tot cu 45Km/h, asa ca tu hai la intalnire oricum Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 salut, am cautat pe cateva pagini in urma si nu am gasit locul de intalnire. cred ca ar fi o idee buna sa modificati anuntul din prima pagina si sa scrieti acolo unde se tine intalnirea de duminica. numai bine, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 salut, am cautat pe cateva pagini in urma si nu am gasit locul de intalnire. cred ca ar fi o idee buna sa modificati anuntul din prima pagina si sa scrieti acolo unde se tine intalnirea de duminica. numai bine, Paul Salve! Intruniri CSR: Duminica 14:00 la fantana la Circul de Stat! Casca de protectie si bunele maniere obligatorii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 deci sa-mi las combinezonul acasa, spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Man, faci cum vrei tu, dar cred ca este recomandat sa-l iei! Si ca sa razi putin, eu am fost duminca trecuta la intalnire cu bicicleta asta deoarece sunt nou pe aici iar pe scuter nu am mai mult de 5-6 km...incepator deci. Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 deci sa-mi las combinezonul acasa, spui? ...tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 cine ajunge la circ duminica asta ? eu 100% vin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Pe mine stiti ca ma gasiti in fiecare duminica prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Duminica voi fi si eu, cu scuterul de data asta. Bicicleta ramine acasa. Azi i-am facut inaugurarea pe drumul spre servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 vin si io , dar sa gasesc fantana ca nu prea m'am invartit pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Ma primiti si pe mine? am un scuter relativ nou dar care a patit multe la viata lui:D pot sa vin si eu azi la intalnire? unde este mai exact? sunt din dr tab ...daca mai e cineva sa mergem ama2 e perfect:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 (editat) la ora 14 la circ , la fatana daca vrei te intalnesti cu mine la 13:50 la hotel horoscop eu stau la unirii Editat August 19, 2007 de iReal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate