sunnyboy Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 da un click pe semnatura lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 da un click pe semnatura lui. aha acum am inteles dar tu vezi vreo fantana pe acolo? adica nu te gandi ca nu stiu unde e circul dar fantana unde e la intrarea din spre stefan cel mare sau din spre lacu tei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 aha acum am inteles dar tu vezi vreo fantana pe acolo? adica nu te gandi ca nu stiu unde e circul dar fantana unde e la intrarea din spre stefan cel mare sau din spre lacu tei? Daca te uiti atent, vezi ca defapt indica aleea circului, care isi are intrarea dinspre stefan cel mare deci intrarea din stefan cel mare. Te asteptam la adunari! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Daca te uiti atent, vezi ca defapt indica aleea circului, care isi are intrarea dinspre stefan cel mare deci intrarea din stefan cel mare.Te asteptam la adunari! Bafta! ori nu clipea inainte ori sunt eu chiorete ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Am fost si eu duminica pe 22 martie la intalnire ! A fost fain. N-am mers in tura ! Am vazut pe cineva care facea poze .... e de pe aici ? Success ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Am vazut pe cineva care facea poze .... e de pe aici ? Sunt si de pe aici Dar nu ma apuc sa pun pozele si pe aici ca's prea multe si se misca forumul infernal la upload. In schimb un filmulet de duminica asta: * Si cateva de duminica trecuta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 In schimb un filmulet de duminica asta: Fara suparare dar cel din 4:58 cu casca rosie ori nu vad eu bine ori nu are numar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Stai linistit, are numar. De fapt nu il are fizic momentan, scuterul este inmatriculat dar a pierdut tablita cu putin timp in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Oricum,in rest sun superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Frumos!! Cati erai mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 In schimb un filmulet de duminica asta: frumos ce n-as da sa fiu si eu printre voi .... m-am saturat sa ma tot plimb singur , nu are nici un farmec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Tu vorbesti? Tu macar mai ai unde sa mergi,sau cu cine din cand in cand,dar de mine ce sa spun,pustiu (gata si cu offtopicu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Cati erati mai exact ? Nu stiu exact, dar cred ca undeva intre 20 si 30 de baicari Probabil acum daca a dat caldura, au mai iesit frigurosii din barloguri si vom fi din ce in ce mai multi la plimbaricile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 FOARTE FRUMOS SI INTERESANT.... POATE MA ALATUR SI EU ... MI-AR PLACE... TOATE CELE BUNE SI CAT MAI MULTE INTALNIRI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Multumim de filmulete! Daca pozele sunt in alta parte ... picasa fickr sa pui linkul . Sa nu incarcam forumul asta care abea isi trage piciorul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 De duminica, la un offroad prin padure la Snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 De duminica, la un offroad prin padure la Snagov ce va mai distrati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Si tot un filmulet de week-endul asta , cu un final apoteotic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Si tot un filmulet de week-endul asta , cu un final apoteotic Ce vroia politistul ? Din pacate nu se intelege ce spune. Editat Aprilie 8, 2009 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Unul dintre noi nu a fost lasat sa se incadreze pe banda stanga de conservarii care veneau din urma si a depasit cu cativa metri squarul intersectiei pana sa apuce sa vireze. Si domnului organ i'au sticlit ochii si pac, ca ii da amenda. Dupa 5 minute de fiert cu camera in ochi si de certat cu mine a zis ca nu-i mai da amenda, dar ii da avertisment. Dupa alte 5 minute a renuntat si la ala Am lasat intentionat muzica de fundal mai tare, pt ca oricum nu spune nimic inteligent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresh.alex Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Sall sunt si eu de azi membru pe aici si sper k weekedul asta sau cel tarziu weekendul viitor sa ma alatur si eu intalnirilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresh.alex Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Sall sunt si eu de azi membru pe aici si sper k weekedul asta sau cel tarziu weekendul viitor sa ma alatur si eu intalnirilor asta dak ma primiti bineniteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresh.alex Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Oameni buni mai e cineva pe forumul asta ??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Vineri 15 Mai, la ora 10AM noul scuter Motowell Magnet RS va fi prezentat la Sala Sporturilor din Constanta, in cadrul actiunii initiate de Revista Scooter Fun impreuna cu Politia si Primaria Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Ce se intampla cu scuterimea bucuresteana? Hai va asteptam la adunarile saptamanale de la circ, info in semnatura! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate