hawkeye Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 (editat) salve am nevoie de simeringuri pt furca. pe louis am gasit ca imi trebuie dimensiunile 41x53x8/9.5 ( asta daca Gabel Dichtring Set inseamna set de simeringuri) dar de la paula's mi-au spus ca nu mai au. am incercat (pe mail) la BADI S.A. (de pe laminorului si mosilor) si mi-au scris ca nu au decat 41x53x7 si ca este "de forma clasica, metalic",fabricat de SKF si costa 4.58 euro fara TVA 1. se potriveste cel de al doilea ( cu 7 in coada) ? 2. pretul cum e ? 3. cate bucati trebuie sa iau ? 4. poate sa-mi povesteasca cineva mai multe despre simeringuri ? motorul este DR 650 RE <<sp 45 b>> din 1994 Editat Iunie 27, 2006 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Daca ai gasit dimensiunile si la magazin ti-au spus ca au cu 7 in coada (asta fiind latimea) fabricat de SKF, de ce nu intrebi la reprezentanta SKF? Chiar daca nu au pe stoc, cred ca iti pot aduce pe comanda la latimea de care ai nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 de ce nu intrebi la reprezentanta SKF? Zi si unde este aia sau da un contact ceva sa-i intrebam?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho_21 Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 cat ar costa in mod normal manopera la schimbarea simeringurilor... intreb pt ca si eu ar trebui sa schimb 1 buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate