Tinta Nicky Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) Eu nu am mers pe cea veche,dar am mers pe cea noua acum nush ce sa zic!voi ce ziceti care e mai tare? Mie o sa imi vina apr asta noua pe 15 iulie!sa speram ca fuge oriku eu zik ca din astea 2 modele cea neagra e mai frumoasa..........aku dupa gusturi!vine limitata la 120km\h dar la prima revizie la 1000km scot toate limitatoarele si mi-au zis ca o sa fuga pana la 180km\h Editat Iunie 28, 2006 de Tinta Nicky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 ambele modele sunt absolut indentice si merg la fel... si vei vedea ca nu vine limitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 ambele modele sunt absolut indentice si merg la fel... si vei vedea ca nu vine limitata + ca aia alba arata mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 ambele modele sunt absolut indentice si merg la fel... si vei vedea ca nu vine limitata A lui Hammer a venit limitata...cum iti explici? A luat-o de la UM ,deci cum de a fost limitata? !vine limitata la 120km\h dar la prima revizie la 1000km scot toate limitatoarele si mi-au zis ca o sa fuga pana la 180km\hAi luat-o de la UM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infoschumi Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Deci...Aprilia Rs 125 se produce in 2 variante.Varianta normala este limitata la 11kW pentru a putea fi condusa de la 16 ani(A1),si varianta racing care vine direct delimitata din fabrica,insa nu poate fi condusa decat cu A.La modelul cel nou nu stiu daca se mai produce si varianta Racing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) INFOSHUMI are dreptate!cat a luat Hammer cu ea si ce culoare este?si tot limitata o are?eu o delimitez la prima revizie! DA AM LUAT-O DE LA UM SI VINE LIMITATA LA 120KM/H SI LA 15 CP DAR APOI DUPA PRIMA REVIZIE DIRECT 36 CALUTI Editat Iunie 28, 2006 de Tinta Nicky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 imi place ca esti entuziasmat(a) dar motoreta nu are nici 36 de cai cum zici nici 34 are 21kw ,in cai putere vine 21*1.36124=28.58604 cai putere motoru e acelasi ROTAX 122 fata de rs u vechi , ai grija fa rodaju cum trebuie:) aa si mai e ceva rsu nu fuge 180 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) cel putin nu sunt eu entuziasmat ci cei de la UM asa au zis!nu trebe sa isi vinda si ei marfa?bafta La anu vreau sa mi-o modific dar cam ce sa bag in ea vreau sa o fac full tuning!!!si asa peste 2 ani o vand si vreau sa ma joc cu ea la anu! Editat Iunie 28, 2006 de Tinta Nicky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 cel putin nu sunt eu entuziasmat ci cei de la UM asa au zis!nu trebe sa isi vinda si ei marfa?bafta La anu vreau sa mi-o modific dar cam ce sa bag in ea vreau sa o fac full tuning!!!si asa peste 2 ani o vand si vreau sa ma joc cu ea la anu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 INFOSHUMI are dreptate!cat a luat Hammer cu ea si ce culoare este?si tot limitata o are?eu o delimitez la prima revizie! DA AM LUAT-O DE LA UM SI VINE LIMITATA LA 120KM/H SI LA 15 CP DAR APOI DUPA PRIMA REVIZIE DIRECT 36 CALUTI A lui Hammer prinde in jur de 140 limitata ,chiar si cbr-ul de 125 prinde in jur de 130km/h ,asa ca te-au cam mintit cei de la UM cu limitarea la 120km/h ,desi nu ma mira deloc la ce fel de oameni sunt ...si daca nu ma insel ,cei de la UM ,cand Hammer le-a cerut sa scoata limitarea ,i-au raspuns ca pierde garantia(asta nu mai stiu sigur exact,dar am sa-l rog pe el sa scrie PERSONAL aici) asa ca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 cel putin nu sunt eu entuziasmat ci cei de la UM asa au zis!nu trebe sa isi vinda si ei marfa?bafta La anu vreau sa mi-o modific dar cam ce sa bag in ea vreau sa o fac full tuning!!!si asa peste 2 ani o vand si vreau sa ma joc cu ea la anu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 pey mie mi-au zis ca dak scot la ei limitarile nu o sa pierd garantie!!!si ce-am sa fac sa merg doar cu 140km/h!!!scot toate furtunurile alea si gasesc eu limitarile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Chiar am sa-l rog pe Hammer sa scrie si el aici ,ca el este mai in tema cu minciunile ce le vand cei la UM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Chiar am sa-l rog pe Hammer sa scrie si el aici ,ca el este mai in tema cu minciunile ce le vand cei la UM Hammer e un caz nefericit in ceea ce priveste motorul si un caz "normal" in ceea ce priveste relatia cu cei de la UM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 Dar ce a avut apr lui hammer!i-a tinut-o mult la service sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 pey mie mi-au zis ca dak scot la ei limitarile nu o sa pierd garantie!!!si ce-am sa fac sa merg doar cu 140km/h!!!scot toate furtunurile alea si gasesc eu limitarile ) vezi ca are limitator la un furtunas la carburataor...furtunashu ala vine d la rezervor si se duce tocmai in carburator...dak il scoti p ala o delimitezi...dar nu in total si a2a limitare e in acceleratie..dak ii scotzi treba aia d acolo..adik scotzi cablu d acceleratie...o delimitezi si d acolo... mai sunt nijte chestii,parca p la bornele d la baterie....nush..plm cica tre sa le scotzi si ii mai da vreo 2 3 calutzi NU FAC MISTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 vezi ca are limitator la un furtunas la carburataor...furtunashu ala vine d la rezervor si se duce tocmai in carburator...dak il scoti p ala o delimitezi...dar nu in total si a2a limitare e in acceleratie..dak ii scotzi treba aia d acolo..adik scotzi cablu d acceleratie...o delimitezi si d acolo... mai sunt nijte chestii,parca p la bornele d la baterie....nush..plm cica tre sa le scotzi si ii mai da vreo 2 3 calutzi NU FAC MISTO astea le`ai visat tu aseara ??? rs`u este limitat doar din cdi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 astea le`ai visat tu aseara ??? rs`u este limitat doar din cdi !! @tinta niki : BAH NU E ADEVARAT ......bah kosmine..poate mah crede asta si se apuca maine d ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 lol bai glumet mai esti............ !totusi nu cred ca ma apucam de o moto care e in garantie sa incep sa umblu eu pe la ea ca mi-a zis cineva pe net ca nush ce..................sa fim seriosi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 da si vezi ca daca ii pui motorina fuge mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iulie 1, 2006 Share Postat Iulie 1, 2006 da si vezi ca daca ii pui motorina fuge mai bine Plus ca ii consuma mult mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 si e si mai iefina aaa si pune-i si putin zahar in rezervor ,zici ca ai NOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Heiiii....plus ceva nisip in motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 si astupa-i si toba , sa vezi ce misto se aude ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate