emanueln79 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 am gasit in jermanica unu mai ieftinache....si daca iese treaba...ma gindesc la el intruna.. problema ar fi cam asa...s-a dat cineva cu el? ...cum trage?... merita? astept parerile voastre... drept sa spun ...mi-ar fi cam frica sa ma urc pe el...da poate nu e draqu asa de negru...in cazul de fata albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Eu cred ca nu enici unu pe aici care sa se fi dat cu asa ceva, e inca prea nou! Pai si de ce ieftinache, i-o fi explodat vreunu motoru?Cum sa fie ieftin un motor asa de nou? N-are ceva dubios? Eu am citi numai lucruri bune p enet despre el,dar atat, am citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 O bestie, intr-adevar... mai ales estetic vorbind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 Eu cred ca nu enici unu pe aici care sa se fi dat cu asa ceva, e inca prea nou! Pai si de ce ieftinache, i-o fi explodat vreunu motoru?Cum sa fie ieftin un motor asa de nou? N-are ceva dubios? Eu am citi numai lucruri bune p enet despre el,dar atat, am citit. ieftinache ...e 11500 + taxe....da ma gindesc sa il iau pe firma ...ca tot e din germanica....are doar 2500 km facuti.... daca reusesc ...poate il scot la teste ...sa vada toti cum e... O bestie, intr-adevar... mai ales estetic vorbind. ...imi placea mai mult varianta black...da daca nu e...merge si albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho_21 Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Cap sa ai sa o conduci si bani sa o cumperi si sa ai de benzina. ca in rest se descurca ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Go for it. Motoreta e "DE PUTA MADRE" ca sa zic asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Super frumos motorul. Dute dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Mai dar care e smecheria, cu cat e mai ieftin decat daca il iei de aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 E bine rau motoru ,dar nu cred ca s-au dat prea multi pe la noi cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 Mai dar care e smecheria, cu cat e mai ieftin decat daca il iei de aici? aici in cta e 21000 euroi ddp.....mult prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 ma...da in poza aia e zx-14...asa scrie pe ea..nu a observat nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalimero Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 e acelasi lucru in cazul de fata.. zx14 cu zzr1400 o alta asemanare era cu zx11 cu zzr1100 dar asta la americani nu stiu exact de ce.. probabil se vind mai bine in state sub denumirea de zx14 zx11 etc. http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=22751 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 zzr europa, zx USA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 aici in cta e 21000 euroi ddp.....mult prea mult JAF armat! te .ishi pe el si-i dai foc. S-o intalnit hotzu cu prost sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 JAF armat! te .ishi pe el si-i dai foc. S-o intalnit hotzu cu prost sau ce? Asa ii la noi,nu s-au saturat de furat,acum pe ultima suta de metri vor sa ne fure si mai mult (vezi vama) si mi-e ca baga ei ceva taxe in 2007 sa nu fie asa rentabil sa aduci din afara motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Stiu ca sunt cativa posesori de ZZR 1400 in Bucuresti, iar una o vad constant la Arc, neagra. Cum intentionez sa cumpar asa ceva, ma interesau ceva impresii din partea fericitilor proprietari, ca de review-uri laser din strainatate sunt satul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate