Sari la conținut

Multumesc Si Pe Aceasta Cale ....


fleosk
 Share

Postări Recomandate

.... acelei conserve superbe, roshii, care a binevoit sa intre pe contrasens (care contrasens avea o singura banda si pe banda aia tocmai intram eu) facandu-ma sa pun jos motorul pentru a evita sa intru in contact cu boticul ei.

 

Locul faptei : Pod Grozavesti, vroiam sa merg spre Politehnica.

 

Descriere : Cand eram spre mijlocul curbei am vazut ca superba minune tasneste pe langa cele 2 randuri de conserve care stateau regulamentar la stop. Am tras tare de ghidon spre dreapta si motorul a cazut in mijlocul curbei. Conserva trece suav printre mine si randul de masini aflate la stop si isi continua linistita drumul in timp ce eu ma ridicam de pe jos.

 

Consecinte : Oglinda rupta, semnalizare sparta, carena zgariata, eu ofticat.

 

Morala :

1. Bah, purtatzi echipament !!!!! Daca nu aveam echipament as fi adaugat la consecintze si un genunchi polizat sanatos pe exterior si o mana in aceeasi stare.

2. Nu ai cum sa nu cazi !!! Si nu prea potzi sa itzi alegi timpul si momentul :(

 

PS : Nu uitatzi ca sunt incepator (cateva sute de km) ... cand vetzi incepe cu comentarii dure :)

post-14-1079246074_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu poti sa adaugi comentarii dure la asa ceva...decat sa-ti compatimesti confratele si sa versi in gatu lu ala cu masina toate injuraturile care-ti vin in minte (stiu eu un site da pana si linku e porcos).Bine ca nu te-ai lovit...mai rau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am spus de mult.... motociclismul = sport extrem...

La ce dracku v-ati luat motociclete ba? Ce cu trenu sau cu tramvaiul in oras nu va puteati deplasa?

CE ai gresit tu la faza aia (daca n-ai putut sa il eviti) e ca trebuia sa iei o caramida de pe jos si sa i-o arunci direct in conserva. Dupa care, atunci cind se dadea jos din masina, trebuia sa il ajuti putin sa se foloseasca de gravitatzie si sa il arunci de pe pod....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CE ai gresit tu la faza aia (daca n-ai putut sa il eviti) e ca trebuia sa iei o caramida de pe jos si sa i-o arunci direct in conserva.

eu ash fi folosit o grenada :(

 

fleosk - da echipamentul tau din ce piese e alcatuit ..... ca vreau sa-mi iau si eu ce e cel mai neceear (ca am doar casca, genunchiere si cotiere si nu prea am bani)...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

morala e urmatoarea: feriti-va de conserve pe cat posibil!!

Intradevar, esti in permanenta expus pe motor.. Parca toti vor sa te calce! Cred ca lumea se oftica ca ne putem strecura prin trafic si pentru multe, multe altele..

Daca ei nu pot si n-au tupeul trebuie sa se refuleze intr-un fel.. sa "standardizeze"..

"Ai vrut motocicleta.. las ca te invat eu minte.. o sa-ti treaca.. :( :) " deh, omul e prost din fire asa ca se scuza mentalitatea..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot e bine ca nu ai patit mare lucru.Putem spune ca ai trecut "botezul" ;)

Singurul lucru pe care puteai sa-l faci era sa-i retii nr de inmatriculare si sa te duci la politie ,impreuna cu vre-unul care a vazut faza, ca martor. Il puteau lasa fara carnet o vreme,plus ca puteai cere daune.

 

Eu era sa patesc o faza asemanatoare vineri seara , cand o conserva mergea pe mijlocul strazii,fara sa-mi lase loc sa trec.Era o strada ingusta prinre blocuri...Am franat si m-am tras cat mai pe dreapta,langa sirul de masini parcate, si bolovanul a franat si el dar fara sa schimbe directia, fix spre mine ... desi avea loc pe sensul lui inca cel putin 1 metru. :( Ne-am oprit fata in fata la o palma distanta , si se uita boul la mine ca la furaje, daca ii ateriza in fata conservei un OZN i se parea mai normal :) Faptul ca si-a cerut scuze si a dat inapoi sa ma lase sa trec l-a scutit de o reactie foarte simpatica din partea mea , care ar fi implicat macar o casca in gura :) .

Daca ma si dadea pe jos, nu mai avea loc si de scuze :) Desi la viteza asa mica , probabil ca ii spageam spoilerul sau farul si ramaneam calare, fara nici o avarie( experienta ne invata ca jawa e destul de "buna"cand vine vorba de proptit in diverse conserve;) :) )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...