Knosmin Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Am vazut ca sutem multi pe aici ... hai sa ne numaram poze , discutii , probleme ... etc. Incep eu.... rs125 - 2004 , 22 kw in talon , il am de aprox 1 an ... aproape 15 mii km cu el si pot spune ca merge ca nou !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little x Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 RS DIN 99 CU 23000 KM SUPER INTRETINUT MAI INTAI CU 18KW IN TALON ACUM E CU 11KW !!!!!! MERGE SI SE AUDE SUPERB SUNT FFF MULTUMIT DE EL ......SI FAZA CU RS-URILE SE STRICA REPEDE NU E VALABILA DACA AI GRIJA ASA CUM TREBUIE DE EL SI O POZA MICA AAA BUCURESTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 RS 125 2005:D 3000 km motor praf:D in curand unu nou( astept piesele cu nerabdare de la BCZ motors:D inca cateva zile) urmeaza un rodaj facut ca la carte:D vreau gume moi si cam atat strang bani pentru ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 RS din 2000 , 11kw..inca.., 14000 km deocamdata sunt multumit....chiar daca e limitat la 100 km/h in toamna sau la anu intru si eu in randul celor cu 22 kw bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 cred ca vrei sa ziceti 21 kw nu 22;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 RS din 2000 , 11kw..inca.., 14000 km deocamdata sunt multumit....chiar daca e limitat la 100 km/h in toamna sau la anu intru si eu in randul celor cu 22 kw bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 cred ca vrei sa ziceti 21 kw nu 22;) a mea are 22 kw si toate astea albe care au venit full power din fabrica au la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 rs 2004 parca,angel eyes,super toba ,super sunet,super puya 11kw in acte..nelimitata in realitate cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 a mea a venit din abrica cu 21;) poate ca a ta e poggiali e cu 1 kw mai mult da mi se pare cam abernata faza:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little x Postat Iulie 1, 2006 Share Postat Iulie 1, 2006 doar atat??? pai eu cred ca suntem mai multi hai curaj copilasi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 mama mor dupa RS-ul ala din 2004 din primul post e mortal modelul...de-ala as vrea si eu... @Knosmin: cu cat fuge???e stock nu...sau ai mai bagat ceva pe el??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 puya de unde ti-ai luat toba aia?ce zici poti sa imi faci si mie rost de una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 dupa motoru meu a luato:))))am facut schimb pt ca io am vandut rs si i-am dat toba mea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 knosmin cat ai dat pe motor sa stiu cam la cat sa ma astept...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 dupa motoru meu a luato:))))am facut schimb pt ca io am vandut rs si i-am dat toba mea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 bah vreau sa stu si eu de unde si-a luat motorul Knosmin ca ala e modelul meu preferat...as dori sa stiu si eu cam la ce pretz ajunge...SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 bah vreau sa stu si eu de unde si-a luat motorul Knosmin ca ala e modelul meu preferat...as dori sa stiu si eu cam la ce pretz ajunge...SH Am vazut pe net la 2800 d euroi...nush de ce iti place asa mult modelu asta...arata f bine neagra ...oricum gusturile nu se discuta....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 bah vreau sa stu si eu de unde si-a luat motorul Knosmin ca ala e modelul meu preferat...as dori sa stiu si eu cam la ce pretz ajunge...SH Cosmin a dat 4800 euro pe el parca asa stiam. La luat de nou de la Constanta de la UM. Cosmin corecteaza-ma daca gresesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 daca nu sare de 2800 E imi iau si eu...mah mi se pare mai special modelul ala pe alb...nu zic ca-mi place si pe negru , dar parca mi-a furat ochii ala alb asa...cam de unde pot sa gasesc...ca pe www.mobile.de a fost ieri un model de-asta si azi nu mia e (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 daca nu sare de 2800 E imi iau si eu...mah mi se pare mai special modelul ala pe alb...nu zic ca-mi place si pe negru , dar parca mi-a furat ochii ala alb asa...cam de unde pot sa gasesc...ca pe www.mobile.de a fost ieri un model de-asta si azi nu mia e (( A fost ieri unu si azi sunt 5 cautale cu atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 (editat) o sa caut... later edit:da am vazut intradevar sunt mai multe dar nu sunt din germania si sunt limitate la 80 Km/h...si daca o iau limitata nu situ cine o delimiteaza pe-aici si cat ma mai costa si afacerea asta... Editat Iulie 6, 2006 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 o sa caut... later edit:da am vazut intradevar sunt mai multe dar nu sunt din germania si sunt limitate la 80 Km/h...si daca o iau limitata nu situ cine o delimiteaza pe-aici si cat ma mai costa si afacerea asta... mai bine o iei neagra si o vopsesti dupa aia alba , cu ce modele vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 mama mor dupa RS-ul ala din 2004 din primul post e mortal modelul...de-ala as vrea si eu... @Knosmin: cu cat fuge???e stock nu...sau ai mai bagat ceva pe el??? a mers maxim (acum nu stiu daca mai duce) 175 km/h si motorul a fost cumparat de la UM din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 cam la ce bani credeti ca o gasesc pe-afara??? @knosmin: de ce sa nu mai duca 175 pai ce are...trebuie sa duca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 In curand sper sa iau si eu aprilica in acte o fii a mea da mai sunt niste chestii de rezolvat care nu tin de mine. Seby,Tulcea, as vrea TL-88-JAF sau cu 01......dale dracu de numere,mai intai sa o iau si dupaia.Pana atunci sa auzim numa de bine.Motoru e exact ala din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate