Denis TM Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 nu , statea cacatul cu noi pe topic aici ... Prin ce cartier putem sa ne vedem?s-ar putea sa trec prin Bucuresti saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 nu , statea cacatul cu noi pe topic aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) Prin ce cartier putem sa ne vedem?s-ar putea sa trec prin Bucuresti saptamana asta. ... pot sa te bat in orice cartier ma , n-am retineri in functie de zona Editat Octombrie 19, 2008 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 ... pot sa te bat in orice cartier ma , n-am retineri in functie de zona A zis cineva ceva de bataie?vreau doar sa vb,deci daca nu se schimba ceva pe joi o sa trec prin Bucuresti,in ce cartier vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 ... pot sa te bat in orice cartier ma , n-am retineri in functie de zona Sa anunti si pe forum ma cand e bataia... sa venim si noi s-au macar o filmare ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 A zis cineva ceva de bataie?vreau doar sa vb,deci daca nu se schimba ceva pe joi o sa trec prin Bucuresti,in ce cartier vrei? ce as putea discuta cu tine ma ? de Kafka , Nietzsche sau ce ? vezi-ti ma de drumu tau hai noapte buna ... thug_bitch si costy culcati-va ma ca maine mergeti la scoala , sper ca anu asta nu mai ramaneti repetenti ... plm , e grea rau clasa a 7a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 A zis cineva ceva de bataie?vreau doar sa vb,deci daca nu se schimba ceva pe joi o sa trec prin Bucuresti,in ce cartier vrei? Poti sa ma anunti pe mine cand vii...pot sa ma deplasez eu nu este problema...vreau sa vorbim...in detaliat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 bai....calmati-va....faceti dragoste nu razboi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 ce as putea discuta cu tine ma ? de Kafka , Nietzsche sau ce ? vezi-ti ma de drumu tau hai noapte buna ... thug_bitch si costy culcati-va ma ca maine mergeti la scoala , sper ca anu asta nu mai ramaneti repetenti ... plm , e grea rau clasa a 7a? ) e grea ma sa-mi bag picioru mai ales ca acuma ne da cu sisteme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Baaa, vino vineri ca o sa fiu si eu in Bucuresti. Nu de alta, dar n-am mai avut de mult o virgina Sa nu te zbati da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Prin ce cartier putem sa ne vedem? In dorobanti sau in primaverii! Editat Octombrie 20, 2008 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Baaa, vino vineri ca o sa fiu si eu in Bucuresti. Nu de alta, dar n-am mai avut de mult o virgina Sa nu te zbati da ? Spre deosebire de tine nu's ghei Poti sa ma anunti pe mine cand vii...pot sa ma deplasez eu nu este problema...vreau sa vorbim...in detaliat. da ma,multi fani mai am si in bucale Editat Octombrie 20, 2008 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Spre deosebire de tine nu's ghei da ma,multi fani mai am si in bucale Si de ce nu vrei sa te intanlesti cu mine? Iti dau o cafea sau un suc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Si de ce nu vrei sa te intanlesti cu mine? Iti dau o cafea sau un suc. N'am nevoie de cafeaua ta!daca e ne vedem iti dau un pm unde sa ne vedem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 N'am nevoie de cafeaua ta!daca e ne vedem iti dau un pm unde sa ne vedem ! Bine....te astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Pff ... Matrimoniale pt motociclisti III ( Gay Edition ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Cumpar niste piese pt Aprilia RS 125 (scarite,pedala de frana, suporti de pe cadru pana la scarite(triunghiurile alea) ..............etc.) nu conteaza anul (sunt la fel din 96 pana in prezent)........... ofer pret bun...... nr meu 0767311985 URGENT !!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Spre deosebire de tine nu's ghei da ma,multi fani mai am si in bucale ba puta,ai avut rs125 sau ai ..dute-n plm de aici si lasane..esti si tu un pui de smecher si nustiam=)) Spre deosebire de tine nu's ghei da ma,multi fani mai am si in bucale ba puta,ai avut rs125 sau ai ..dute-n plm de aici si lasane..esti si tu un pui de smecher si nustiam=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) ba puta,ai avut rs125 sau ai ..dute-n plm de aici si lasane..esti si tu un pui de smecher si nustiam=)) ba puta,ai avut rs125 sau ai ..dute-n plm de aici si lasane..esti si tu un pui de smecher si nustiam=)) Vorbeste microbu' pwli,vai de capu' tau,taio de aici hai pa.ca sa iti zic pe scurt esti un copil cu o drujba Editat Octombrie 22, 2008 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Vorbeste microbu' pwli,vai de capu' tau,taio de aici hai pa.ca sa iti zic pe scurt esti un copil cu o drujba sa moooooooori tu...glumetuleeeee vezi sa nu ti se rupa cadrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Vorbeste microbu' pwli,vai de capu' tau,taio de aici hai pa.ca sa iti zic pe scurt esti un copil cu o drujba ba termina odata ai fost, esti sau vei fi detinator de Aprilia Rs??????????? ce doresti de fapt??.......... pt ca vad ca nu ai ajutat inca cu nimic pe topicu asta(nu ca pe alte topicuri ai fi ajutat) hai laso balta si nu mai umple topicu de randuri scrise aiurea........ gata nu mai are rost sa postezi!!!! intelegi ce vreau sa spun?????? shi cred ca toti de pe topic sunt de acord cu mine PS:fac pariu ca o sa mai scrie el..............ceva ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Vorbeste microbu' pwli,vai de capu' tau,taio de aici hai pa.ca sa iti zic pe scurt esti un copil cu o drujba cu drujba se plimba mata prin curte bai caine prost. se vede de la profil iobag pe camp .... iobag=taran ...taranu e pe camp=)) hai dute si date cu bicicleta acolo in sat la tine . Editat Octombrie 22, 2008 de MiCrOb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 cu drujba se plimba mata prin curte bai caine prost. se vede de la profil iobag pe camp .... iobag=taran ...taranu e pe camp=)) hai dute si date cu bicicleta acolo in sat la tine . cred ca a vrut sa zica ca si-o baga pe camp ...cred ca ti-ai dat seama la ce ma refer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 si asta e o varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ma (cuvant urat) cine va credeti?zei?ma dati-va in plm de marmote vorbitoare @all care au postat dupa ce o postat @microbu' pwli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate