Alex2992 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 2t fara baie. bun. dar nu mi sa rasp la a doua intrebare. papa ulei cum papa benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 consuma uleiul la fel ca benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 consuma uleiul la fel ca benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 alex exista buton edit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 (editat) imi cer scuze pentru posturi dar am avut probleme cu browser-ul si nu a vrut sa incarce pagina dupa ce am dat add reply. apoi m-am trezit cu toate 3 puse. rog un moderator sa le stearga daca se poate:) si nu mai gasesc butonul de edit. era in stanga "quote"-ului? uite ca la postul asta am butonul pt edit. la celelalte nu-l am Editat Noiembrie 2, 2008 de Alex2992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 consuma uleiul la fel ca benzina? are sub shaua pilotului rezervorul de ulei ............ shi consuma foarte ulei putin cam 1l / 700-1000km uleiul este pentru amestec deci isi face singur amestecul............. fara suparare dar la cat te pricepi te-as sfatui sa iei macar un prieten care are asa motor shi stie la ce sa se uite .............sau macar un mecanic(care sa nu aiba motiv sa te tapeasca ) uitate la telescoapele de fata daca se vad urme de scurgeri de ulei asta zice multe despre "amintirile din copilariie" - ale motorului la capeti de ghidon la scrite daca is zgariate sudate .............. si iarasi foarte multe despre motor zice proprietarul la care trebuie sa fi atent cam cum so purtat cu motorul sau o fost un tzaran care o avut in garaj doar: -1 tona de chit -sarma -patent -ciocan stiu suna cam aiurea dar am intalnit astfel de specimene.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 consuma uleiul la fel ca benzina? are sub shaua pilotului rezervorul de ulei ............ shi consuma foarte ulei putin cam 1l / 700-1000km uleiul este pentru amestec deci isi face singur amestecul............. fara suparare dar la cat te pricepi te-as sfatui sa iei macar un prieten care are asa motor shi stie la ce sa se uite .............sau macar un mecanic(care sa nu aiba motiv sa te tapeasca ) uitate la telescoapele de fata daca se vad urme de scurgeri de ulei asta zice multe despre "amintirile din copilariie" - ale motorului la capeti de ghidon la scrite daca is zgariate sudate .............. si iarasi foarte multe despre motor zice proprietarul la care trebuie sa fi atent cam cum so purtat cu motorul sau o fost un tzaran care o avut in garaj doar: -1 tona de chit -sarma -patent -ciocan stiu suna cam aiurea dar am intalnit astfel de specimene.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 are sub shaua pilotului rezervorul de ulei ............ shi consuma foarte ulei putin cam 1l / 700-1000km uleiul este pentru amestec deci isi face singur amestecul............. fara suparare dar la cat te pricepi te-as sfatui sa iei macar un prieten care are asa motor shi stie la ce sa se uite .............sau macar un mecanic(care sa nu aiba motiv sa te tapeasca ) uitate la telescoapele de fata daca se vad urme de scurgeri de ulei asta zice multe despre "amintirile din copilariie" - ale motorului la capeti de ghidon la scrite daca is zgariate sudate .............. si iarasi foarte multe despre motor zice proprietarul la care trebuie sa fi atent cam cum so purtat cu motorul sau o fost un tzaran care o avut in garaj doar: -1 tona de chit -sarma -patent -ciocan stiu suna cam aiurea dar am intalnit astfel de specimene.......... Nu e o regula generala, de exemplu al meu consuma 1l/500KM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Nu e o regula generala, de exemplu al meu consuma 1l/500KM. al tau e mai reising Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) al tau e mai reising nu am spus k asa e la toate....... am dat ex meu....... Editat Noiembrie 3, 2008 de black_prince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Baieti de azi sunt si eu detinator de rs are sub shaua pilotului rezervorul de ulei ............ shi consuma foarte ulei putin cam 1l / 700-1000km uleiul este pentru amestec deci isi face singur amestecul............. fara suparare dar la cat te pricepi te-as sfatui sa iei macar un prieten care are asa motor shi stie la ce sa se uite .............sau macar un mecanic(care sa nu aiba motiv sa te tapeasca ) uitate la telescoapele de fata daca se vad urme de scurgeri de ulei asta zice multe despre "amintirile din copilariie" - ale motorului la capeti de ghidon la scrite daca is zgariate sudate .............. si iarasi foarte multe despre motor zice proprietarul la care trebuie sa fi atent cam cum so purtat cu motorul sau o fost un tzaran care o avut in garaj doar: -1 tona de chit -sarma -patent -ciocan stiu suna cam aiurea dar am intalnit astfel de specimene.......... nu neaparat sa consume 1 litru la 700, depinde cum e reglat. tu vrei sa iti cumperi rs125 delimitat (cred) si intrebi daca are baie de ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 al tau e mai reising Tot ce e posibil , cica la astea din Bucuresti le cam place viata si umbla mult... Ca tot suntem la detinatori ....) Sa o zic paia ca o perioada de cateva zile a mers fara sa consume pic de ulei:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Trageti un ochi la stikerul de pe parbrizul meu:-" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Trageti un ochi la stikerul de pe parbrizul meu:-" : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Aprilia Rs 125 an 2001, Full Power, cauciucuri Dunlop Sportmax, pe spate cauciuc lat pe 180( nam crezut ca poate sa incapa asa de lat pe Rs) o sa revin cu pozele cat de curand deocamdata este in revizie tehnica, salutari cu farul si Asfalt Uscat Tuturor. Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) Aprilia Rs 125 an 2001, Full Power, cauciucuri Dunlop Sportmax, pe spate cauciuc lat pe 180( nam crezut ca poate sa incapa asa de lat pe Rs) o sa revin cu pozele cat de curand deocamdata este in revizie tehnica, salutari cu farul si Asfalt Uscat Tuturor. Numa bine! hai baga poze nu ne tine in suspans:D:D:D sunt curios cum se comporta la drum.. Editat Noiembrie 8, 2008 de Tomek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 180 pe spate lol am trait s-o vad si p-asta...ai modificat cate ceva k sa intre cauciucul? adica aparatoarea aia de la amortizor sau stiu eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) aprilia rs 125 , kit polini 154cc , carb 34 , filtru sport , toba carbon , cu powervalve. an 2000 revin cu poze Editat Noiembrie 8, 2008 de FasT pLAy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 180 pe spate lol am trait s-o vad si p-asta...ai modificat cate ceva k sa intre cauciucul? adica aparatoarea aia de la amortizor sau stiu eu... Merge 180 pe spate , nu trebuie sa modifice nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) credeam k mai trebuie sa modifice cate ceva ca sa aiba loc. marfa, acum sa vedem cum arata. Editat Noiembrie 8, 2008 de nicu_ndc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 180 pe spate lol am trait s-o vad si p-asta...ai modificat cate ceva k sa intre cauciucul? adica aparatoarea aia de la amortizor sau stiu eu... nu am modificat nimic a incaput la fix. O sa pun si poze cat de curand promit doar ca akuma nu am ca doar ce am cumparat-o si e inca in "revizie" revin cu pozele, la drum se comporta destul de bine din cat am mers eu cu ea pana akuma sta bine pe sosea in curbe nu i-am dat inca sa vad cum sta eu am cauciucuri Dunlop Sportmax pe ea. revin curand cu detalii. Asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 @David: dunlop-urile alea sunt puscarie, n-au nici o treaba cu aderenta si ce ai tu in semnatura n-o sa faci niciodata cu guma de 180 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 cum sa intre frate 180 cand dabea intra 160`u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 cum sa intre frate 180 cand dabea intra 160`u ? Intra , am vazut si la unu cu un Raptor 180... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 eu cred ca minte ca poze nu mai pune asta daca are la ce?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate