zane94 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 http://apriliamotors.ro/ 30CP, supersport pentru începători, varianta consacrată în MotoGP transpusă pe sosea. 3599 Euro (+TVA Âşi taxe) cu tva ar ajunge undeva la 4200 cumperi pe o firma si scapi de tva exact acolo am vazut si eu... app... imi cer scuze pentru scris da tastez in viteza (la fel cum conduc) , si nu reusesc sa scriu tot timpul fara greseli gramaticale... oricum... dupa o discutie cu ai mei in care miau raspuns "cu bani astia iti iai un ford puma de toata frumusetea si i faci si plinu".. am realizat ca nu am nici o sansa sa ma ajute cu banii sa imi iau rs... asa ca trebuie sa continui stransu banilor... pana acum am 300 euro si un scuter de vanzare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 exact acolo am vazut si eu... app... imi cer scuze pentru scris da tastez in viteza (la fel cum conduc) , si nu reusesc sa scriu tot timpul fara greseli gramaticale... oricum... dupa o discutie cu ai mei in care miau raspuns "cu bani astia iti iai un ford puma de toata frumusetea si i faci si plinu".. am realizat ca nu am nici o sansa sa ma ajute cu banii sa imi iau rs... asa ca trebuie sa continui stransu banilor... pana acum am 300 euro si un scuter de vanzare... :laugh: mi-a placut asta...esti tareee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 mi-a placut asta...esti tareee! "cum conduc" doamne am ras juma` de ora si conduci ce?iti conduci picioarele spre casa sau ce?si de ce vrei tu sa fie nou?ce nu incerci sa-ti iei unul SH ca se gasesc si bunicele. P.S.Condu in continuare...asa in "fiteza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) "cum conduc" doamne am ras juma` de ora si conduci ce?iti conduci picioarele spre casa sau ce?si de ce vrei tu sa fie nou?ce nu incerci sa-ti iei unul SH ca se gasesc si bunicele. P.S.Condu in continuare...asa in "fiteza" conduc scuterul cu viteza lui maxima, si ca un descreierat... la asta mam referit eu oricum vreau ceva pana in 1300 euro sh, dar am vazut oferta aceea si mi sa parut buna... si mam gandit ca poate ma ajuta ei cu ratele...dar nici vorba...oricum u vreau sa imi iau prea curand ...ci pana in vara.. Editat Decembrie 13, 2008 de zane94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 conduc scuterul cu viteza lui maxima, si ca un descreierat... la asta mam referit eu oricum vreau ceva pana in 1300 euro sh, dar am vazut oferta aceea si mi sa parut buna... si mam gandit ca poate ma ajuta ei cu ratele...dar nici vorba...oricum u vreau sa imi iau prea curand ...ci pana in vara.. tu esti funnyman ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 conduc scuterul cu viteza lui maxima, si ca un descreierat... la asta mam referit eu oricum vreau ceva pana in 1300 euro sh, dar am vazut oferta aceea si mi sa parut buna... si mam gandit ca poate ma ajuta ei cu ratele...dar nici vorba...oricum u vreau sa imi iau prea curand ...ci pana in vara.. si care e viteza asta maxima? pe la 45lm/h? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) daca tot zici ca tu conduci ca un descreiarat...ce nu incerci sa faci asta:ia mergi tu cu scuteru pe contrasens si vezi si tu ce iese... sau de fapt...mai stai pe forum si mai zi-ne vreo doua sa ne mai amuzam si noi ca prea ne plictisim cu vremea asta! Editat Decembrie 13, 2008 de Tomek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabby_rs125 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 pe la ce bani gasesc una an 2004 -2005 -2006 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 si care e viteza asta maxima? pe la 45lm/h? 80km/h...am intrat cu blana fara sa las deloc acceleratia intr-o curba destul de stransa de aproap 90 rade...deci totusi.. nu is chiar asa cum credetti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 80km/h...am intrat cu blana fara sa las deloc acceleratia intr-o curba destul de stransa de aproap 90 rade...deci totusi.. nu is chiar asa cum credetti... ai intrat cu blana in curba de aproape 90 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 ai intrat cu blana in curba de aproape 90 grade nu am patit nimic, da nici cea mai inteleapta decizie nu a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 eu cred ca era ac de par defapt si nu avea 80 , avea 180 ... slabut oricum , 180 intr-un ac de par ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 eu cred ca era ac de par defapt si nu avea 80 , avea 180 ... slabut oricum , 180 intr-un ac de par ... eu vb serios...deci curba era de aproape 90 de grade...si eu aveam 80...180 nu prind nici sa arunc scuteru de pe bloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 80km/h...am intrat cu blana fara sa las deloc acceleratia intr-o curba destul de stransa de aproap 90 rade...deci totusi.. nu is chiar asa cum credetti... cu ce fel de blana ai intrat,de nurca sau de urs,am auzit la unii de se dau bine pe curbe,curbe de 90'-120'-180',ca ce-a mai buna blana ar fi cea de nurca,totusi sper sa ma crezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 80km/h...am intrat cu blana fara sa las deloc acceleratia intr-o curba destul de stransa de aproap 90 rade...deci totusi.. nu is chiar asa cum credetti... mai e unu pe forum pDenis care tot debita prostii pe aici dar si ala totusi avea o limita.... eu am impresia ca voi sunteti frati gemeni!Desi tu esti partea mai proasta a lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 eu vb serios...deci curba era de aproape 90 de grade...si eu aveam 80...180 nu prind nici sa arunc scuteru de pe bloc aveai compasul la tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Cum poti sa spui asemenea prostii omule? spune macar ca a fost o gluma si ai vrut sa ne amuzi un pic ) Daca e asa cum zici tu, esti tare dom'le , jos palaria! desi ma indoiesc:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabby_rs125 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 (editat) Cu cat se poate merge cu o aprilia din 2005 full power la drum lung ? Editat Decembrie 14, 2008 de Gabby_rs125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Cum poti sa spui asemenea prostii omule? spune macar ca a fost o gluma si ai vrut sa ne amuzi un pic )Daca e asa cum zici tu, esti tare dom'le , jos palaria! desi ma indoiesc:)) vorbesc serios...deci chiar asa a fost... dupa ce am trecut de curba am realizat ca puteam so patesc rau de tot...curba am luato cu greu dar am reusit... chiar nu debitez prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Cu cat se poate merge cu o aprilia din 2005 full power la drum lung ? in a 6a la 120km/h cam la 7-8mii de ture...nu retzin exact.. la 80km/h in a 6a ai exact 5.000 rpm ( asta e viteza mea de croaziera [80 - 100km/h] ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 vorbesc serios...deci chiar asa a fost... dupa ce am trecut de curba am realizat ca puteam so patesc rau de tot...curba am luato cu greu dar am reusit... chiar nu debitez prostii bravo man! esti un adevarat reisar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 bravo man! esti un adevarat reisar nu prea...doar inconstient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 (editat) in a 6a la 120km/h cam la 7-8mii de ture...nu retzin exact..la 80km/h in a 6a ai exact 5.000 rpm ( asta e viteza mea de croaziera [80 - 100km/h] ) Costi , da prezinta-ti si tu RS-urile aici :> PS : Chiar daca eu le stiu , sa afle si altii ce RS ai Editat Decembrie 14, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Costi , da prezinta-ti si tu RS-urile aici :> PS : Chiar daca eu le stiu , sa afle si altii ce RS ai daca le stii tu... ce mai trebuie sa le stie si altii ? eh, sunt aici sa dau un sfat 2 , nu de altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 daca le stii tu... ce mai trebuie sa le stie si altii ? eh, sunt aici sa dau un sfat 2 , nu de altceva pai hai , da sfaturi ... asteptam cu nerabdare sa acumulam informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate