Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Stiu pretene treaba asta dar era prima curba din cele ce urmau si uitasem sa tin cizma sus.Sfatul asta mi l-a dat tot chivu de mult si am tinut cont...acum m-a ajutat ca nu am ridicat cizma nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Stiu pretene treaba asta dar era prima curba din cele ce urmau si uitasem sa tin cizma sus.Sfatul asta mi l-a dat tot chivu de mult si am tinut cont...acum m-a ajutat ca nu am ridicat cizma nu crezi? era pe dreapta curba?:-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) Stanga...de ce?Eu pe dreapta ma dau ami bine...ca pe dreapta am cauciucul mai aproape de capat:D.Daca as fi cunoscut drumul probabil nu se intampla asta... Editat Octombrie 24, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Stanga...de ce?Eu pe dreapta ma dau ami bine...ca pe dreapta am cauciucul mai aproape de capat:D ca altfel nu vad cum te`a ajutat sa nu pui varfu pe scarita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Pai...daca puneam varfu pe scarita nu mai realizam momentul in care trebuia sa franez sa nu pateasca mare lucru motorul,cum s-a intamplat cu cel cu r6-le...Eu din instinct dupa ce am atins cizma....am franat sa nu busesc motorul tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Pai...daca puneam varfu pe scarita nu mai realizam momentul in care trebuia sa franez sa nu pateasca mare lucru motorul,cum s-a intamplat cu cel cu r6-le...Eu din instinct dupa ce am atins cizma....am franat sa nu busesc motorul tare eu consider ca acel instinct ti`a facut rau. Poate daca nu atingeai cu cizma te aplecai mai mult si luai curba si era bo$$ acum ...da` mah rog faptu` e consumat ...ai grija;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Nu te-a ajutat varfu .. te-a ajutat mai bine sa cazi poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Unul din cei cu care eram a spus ca dac anu puneam spatele si acceleram aplecat...aveam sanse sa o iau.Plm nu mai conteaza .Tot drumul pana in Galati am avut ganduri si variante(de ce am intrat asa tare?de ce am ales drumul ala?de ce venea masina aia din contrasens sa nu pot face curba pe contrasens,de ce tocmai eu si tot asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Unul din cei cu care eram a spus ca dac anu puneam spatele si acceleram aplecat...aveam sanse sa o iau.Plm nu mai conteaza .Tot drumul pana in Galati am avut ganduri si variante(de ce am intrat asa tare?de ce am ales drumul ala?de ce venea masina aia din contrasens sa nu pot face curba pe contrasens,de ce tocmai eu si tot asa ) doar ca fapt divers : nu taia niciodata curbele! chiar daca ai vizibilitate maxima si nu vine nimic. Motivu` e simplu....o sa faci un obicei din asta....cum deja cred ca ai facut...nu mi-o lua in nume de rau...da` nu se fac d`astea ...ca nu "ie CURsa...nu ie circuit!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Unul din cei cu care eram a spus ca dac anu puneam spatele si acceleram aplecat...aveam sanse sa o iau.Plm nu mai conteaza .Tot drumul pana in Galati am avut ganduri si variante(de ce am intrat asa tare?de ce am ales drumul ala?de ce venea masina aia din contrasens sa nu pot face curba pe contrasens,de ce tocmai eu si tot asa ) Ori toti erati incepatori , ori toti sunteti prosti .. daca o aplecai se intampla asta , da te-ai speriat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Ma duc sa ma pun in pat ca ma doare clavicula... revin cu replica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Cel care a zis are vreo 70 000 km pe motor,chivu il stie si e foarte experimentat...are un z750 si a avut foarte multe motoare...iar cel dintre noi are 40 000 km si a aprobat ce a zis celalalt in ceea ce priveste frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Ma duc sa ma pun in pat ca ma doare clavicula... revin cu replica. stateai la panda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) Cel care a zis are vreo 70 000 km pe motor,chivu il stie si e foarte experimentat...are un z750 si a avut foarte multe motoare...iar cel dintre noi are 40 000 km si a aprobat ce a zis celalalt in ceea ce priveste frana. Inseamna ca au degeaba km astia , ii au facuti in parcare .. se accelereaza la intrarea in curba si de la jumatatea curbei dupa apex.. Editat Octombrie 24, 2009 de Zvastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Stiu pretene treaba asta dar era prima curba din cele ce urmau si uitasem sa tin cizma sus.Sfatul asta mi l-a dat tot chivu de mult si am tinut cont...acum m-a ajutat ca nu am ridicat cizma nu crezi? Cum adica ai uitat? asta nu tine de memorie,tre sa fie reflex format sa pui varfu' pa scaritza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Inseamna ca au degeaba km astia , ii au facut in parcare .. se accelereaza la intrarea in curba si de la jumatatea curbei dupa apex.. biletul se composteaza IMEDIAT dupa urcarea in mijlocul de transport in comun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 pariu ca ala face pe oricare dintre voi?Chivu zi ma Jan zu z750 galben e incepator? Mesaj completat Cum adica ai uitat? asta nu tine de memorie,tre sa fie reflex format sa pui varfu' pa scaritza... O fi reflex format,dar asta e cam al 2-lea drum al meu..cu curbisoare si inca nu aveam aceste reflex... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 pariu ca ala face pe oricare dintre voi?Chivu zi ma Jan zu z750 galben e incepator? Jan de la puscarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 biletul se composteaza IMEDIAT dupa urcarea in mijlocul de transport in comun! Taci ma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 pariu ca ala face pe oricare dintre voi?Chivu zi ma Jan zu z750 galben e incepator? Mesaj completat O fi reflex format,dar asta e cam al 2-lea drum al meu..cu curbisoare si inca nu aveam aceste reflex... Daca jan e tipul ala cu zet galben, mare lucru nu stiu despre el. Am fost odata la o plimbare si cam atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Hokei.Hai nani boon la baieti ca is obosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) Nb . vise pl@qute Editat Octombrie 24, 2009 de alexgrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Hokei.Hai nani boon la baieti ca is obosit Cati km ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Cati km ai? vreo 3000 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 (editat) 4800.Dar nu mai mersesem 2 saptamani inainte de plimbarea de ieri...de ce intrebi? Editat Octombrie 25, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate