Florin-rs Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 da aia la ambreiaj e... da,vezi sa pui cat scrie pe cutia de viteze!nici mai mult nici mai putin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 da,vezi sa pui cat scrie pe cutia de viteze!nici mai mult nici mai putin! deci 1 De unde cumpar ? 2 Cat bag in ea ? 3 Cat costa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 deci 1 De unde cumpar ? 2 Cat bag in ea ? 3 Cat costa ? 1.Magazin piese auto..ia castrol..cere pentru cutii de viteze..e un bidon alb si cu verde prin el si capacul e verde. 2.600 iti mai ramane..oricum cand dai carena scrie destul de mare pe cutia de viteze cat trebuie.asta nu e o problema! 3.Aproximativ 200 de mii ..220 de mii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 1.Magazin piese auto..ia castrol..cere pentru cutii de viteze..e un bidon alb si cu verde prin el si capacul e verde.2.600 iti mai ramane..oricum cand dai carena scrie destul de mare pe cutia de viteze cat trebuie.asta nu e o problema! 3.Aproximativ 200 de mii ..220 de mii. Perfect... Castrol pentru cutii de viteze e si pentru masini sa inteleg ? Castrol si mai cum , ce denumire mai are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Perfect... Castrol pentru cutii de viteze e si pentru masini sa inteleg ? Castrol si mai cum , ce denumire mai are ? T90..numai stiu exact,dar daca ceri castrol pentru cutii de viteze iti da de ala,eu am pus intr-un rs125 2006 si a fost bun,am mai pus intr-un rs50 tot de ala si a fost bun,cand il schimb la mine tot castrol pun si eu.e un bidon alb cu putin verde prin el si capacul e verde. Mesaj completat T90..numai stiu exact,dar daca ceri castrol pentru cutii de viteze iti da de ala,eu am pus intr-un rs125 2006 si a fost bun,am mai pus intr-un rs50 tot de ala si a fost bun,cand il schimb la mine tot castrol pun si eu.e un bidon alb cu putin verde prin el si capacul e verde. 80w-90 Mesaj completat T90..numai stiu exact,dar daca ceri castrol pentru cutii de viteze iti da de ala,eu am pus intr-un rs125 2006 si a fost bun,am mai pus intr-un rs50 tot de ala si a fost bun,cand il schimb la mine tot castrol pun si eu.e un bidon alb cu putin verde prin el si capacul e verde.Mesaj completat 80w-90 uite uleiul : http://www.oilshop.ro/uleimotor/product_in...;products_id=62 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 T90..numai stiu exact,dar daca ceri castrol pentru cutii de viteze iti da de ala,eu am pus intr-un rs125 2006 si a fost bun,am mai pus intr-un rs50 tot de ala si a fost bun,cand il schimb la mine tot castrol pun si eu.e un bidon alb cu putin verde prin el si capacul e verde.Mesaj completat 80w-90 De cate ori pui dintr-un bidon ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 (editat) De cate ori pui dintr-un bidon ?? Pai tu o sa bagi in cutie 600,iar bidonul are 1 litru iti dai seama cand ai sa vrei sa schimbi iar ,trebuie sa mai cumperi un bidon. Editat Decembrie 18, 2009 de MiCrOb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Pai tu o sa bagi in cutie 600,iar bidonul are 1 litru iti dai seama cand ai sa vrei sa schimbi iar ,trebuie sa mai cumperi un bidon. aha am inteles mersi mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 aha am inteles mersi mult... Dar pastreaza ce-ti ramane din prmul bindon,combini cu ce-ti ramane din al 2-lea bindon si ai facut 3 bindoane.Tare nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Dar pastreaza ce-ti ramane din prmul bindon,combini cu ce-ti ramane din al 2-lea bindon si ai facut 3 bindoane.Tare nu? Defapt ai facut inca un bidon si nici ala plin . Un baț are doua capete, jumatate de baț cate capete are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Defapt ai facut inca un bidon si nici ala plin .Un baț are doua capete, jumatate de baț cate capete are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Defapt ai facut inca un bidon si nici ala plin .Un baț are doua capete, jumatate de baț cate capete are? Tot 2 capete.Nu conteaza ca nu e plin,face schimbul de ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Dar pastreaza ce-ti ramane din prmul bindon,combini cu ce-ti ramane din al 2-lea bindon si ai facut 3 bindoane.Tare nu? Adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 deci am ras 10 minute la avatarul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 T90..numai stiu exact,dar daca ceri castrol pentru cutii de viteze iti da de ala,eu am pus intr-un rs125 2006 si a fost bun,am mai pus intr-un rs50 tot de ala si a fost bun,cand il schimb la mine tot castrol pun si eu.e un bidon alb cu putin verde prin el si capacul e verde.Mesaj completat 80w-90 Mesaj completat uite uleiul : http://www.oilshop.ro/uleimotor/product_in...;products_id=62 Ba daca te iei dupa microb ajungi rau! 1. 75W90 trebuie pentru RS. 2. T90 e o panarama,eu cu ala curat cutia cand fac schimbul. 3. Motorex face 75w90 uite link sa cumperi : http://www.motozone.ro/magazin-online/ulei...-prizma-zx.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 t90=75w90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 t90=75w90 Nu este adevarat!T90 este o panarama de ulei care costa 8 lei si e la orice benzinarie...75w90 e unu dintre cele mai rare uleiuri....esential pentru rsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Sigur, cum spui tu, esti mai experimentat. Poti sa ii pui lejer si 10W40 ca tot aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Sigur, cum spui tu, esti mai experimentat. Poti sa ii pui lejer si 10W40 ca tot aia e. Nu e tot aia...Da sunt mai experimentat in situatia asta. 10w40 am avut eu si mergea mult mai greu decat cu 75w90.Poti intreba si pe Nea' Victoras... Puneti ma Ulei de floarea soarelui.nu vreti sa ma ascultati sa fiti sanatosi.Eu v-am spus doar ce este mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Mai lasa-ma cu `nea Victoras al tau. Eu am 8.000km cu t90 si vreo 13-14 mii cu 80w90 si inca imi merge brici cutia. Vreau sa ii pun 10W40, ulei dinala la 10-20lei litru. Nu am observat mare diferenta la felul in care schimba. Acum ca e frig decupleaza ceva mai greu ambreajul pana se incalzeste uleiul, apoi merge ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Nu este adevarat!T90 este o panarama de ulei care costa 8 lei si e la orice benzinarie...75w90 e unu dintre cele mai rare uleiuri....esential pentru rsuri Expertule! la uleiul de cutie poti sa ceri si T90..nu PRISTA!nu te mai grabi sa faci afirmatii. Mesaj completat Prietene,parerea mea e ca un castrol la 20 lei(am pus si link)schimbat mai des e mai bun decat un ulei de exemplu la 40 lei(care il lasi de 3 ori mai mult in cutia de viteze). Mesaj completat Ps:Luati-va dupa alinu ca o sa ajungeti bine.RS fara carene...marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Expertule! la uleiul de cutie poti sa ceri si T90..nu PRISTA!nu te mai grabi sa faci afirmatii. Mesaj completat Prietene,parerea mea e ca un castrol la 20 lei(am pus si link)schimbat mai des e mai bun decat un ulei de exemplu la 40 lei(care il lasi de 3 ori mai mult in cutia de viteze). Mesaj completat Ps:Luati-va dupa alinu ca o sa ajungeti bine.RS fara carene...marfa Ce legatura au carenele ba ratatule?Motorul meu este impecabil!Eu schimb uleiul la cutie la 3000 km si ii pun 75w90 motorex.Puneti voi toata rahaturile ca nu ma intereseaza,aveti niste basaci de motociclete,va inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Ce legatura au carenele ba ratatule?Motorul meu este impecabil!Eu schimb uleiul la cutie la 3000 km si ii pun 75w90 motorex.Puneti voi toata rahaturile ca nu ma intereseaza,aveti niste basaci de motociclete,va inteleg. Basaca e mata!motorul meu are mai putini km ca al tau,pinguinule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Ce legatura au carenele ba ratatule?Motorul meu este impecabil!Eu schimb uleiul la cutie la 3000 km si ii pun 75w90 motorex.Puneti voi toata rahaturile ca nu ma intereseaza,aveti niste basaci de motociclete,va inteleg. Pui pariu ca motoreta mea dupa 50.000km are copresia mai buna decat a ta, dupa 15.000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Pui pariu ca motoreta mea dupa 50.000km are copresia mai buna decat a ta, dupa 15.000? Da! microb degeaba re mai putini km daca tu esti un prost.Eu am desfacut motorul la Braila,e impecabil...si impecabil va ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate