PiGeY Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 deci nu`i de treaba...io nu prea am pe aici prin jur altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 deci nu`i de treaba...io nu prea am pe aici prin jur altceva... pai de ce nu cumperi un ulei bun de pe net...de exemplu http://mxparts.ro/produs.php?crt=18&id=42&categ=42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 deci nu`i de treaba...io nu prea am pe aici prin jur altceva... la un OMW 52 de lei OMW Bixxoil 2 timpi full syntetic. Eu dasta i-am bagat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 la un OMW 52 de lei OMW Bixxoil 2 timpi full syntetic. Eu dasta i-am bagat ce iti este sa mai pui 10 lei si sa bagi motul 710? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiGeY Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 omw am cam la 80 km de mine si motul mai rau:)) am gasit intr-un singur magazin prin mures ( 40 km )...dar s-au inchis sau s-au mutat nu mai stiu exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 omw am cam la 80 km de mine si motul mai rau:)) am gasit intr-un singur magazin prin mures ( 40 km )...dar s-au inchis sau s-au mutat nu mai stiu exact... Pe forum vad ca poti intra , pe un site sa-ti comanzi nu poti?Iti dau eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 omw am cam la 80 km de mine si motul mai rau:)) am gasit intr-un singur magazin prin mures ( 40 km )...dar s-au inchis sau s-au mutat nu mai stiu exact... Sunt o groaza care vand uleiuri sau site-uri dai comanda si iti vine uleiul pana in fata la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiGeY Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 am luat , mersi de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 am luat , mersi de sfaturi Ai luat ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 ce iti este sa mai pui 10 lei si sa bagi motul 710? Pai asta am luat cand eram in criza mi l-a recomandat Frana. O sa iau si motul 710 data urmatoare , mai am kam jumate de rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Ai luat ce? De ala de drujbe ,rosu..beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 bixxolu se mai gaseste si pe la rompetrol am vazut, ala full synth e ok, am mai bagat si eu in caz de urgenta ca e omv la 2 min de mine cel mai bun ulei 2t am avut castrol tts care face pipi pe motul zic eu, doar ca nu se mai gaseste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 bixxolu se mai gaseste si pe la rompetrol am vazut, ala full synth e ok, am mai bagat si eu in caz de urgenta ca e omv la 2 min de mine cel mai bun ulei 2t am avut castrol tts care face pipi pe motul zic eu, doar ca nu se mai gaseste... Asa da,dar doar in caz de urgenta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 bixxolu se mai gaseste si pe la rompetrol am vazut, ala full synth e ok, am mai bagat si eu in caz de urgenta ca e omv la 2 min de mine cel mai bun ulei 2t am avut castrol tts care face pipi pe motul zic eu, doar ca nu se mai gaseste... Cum ti-ai dat seama că face pipi pe motul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Asa da,dar doar in caz de urgenta . Da ce-are mah al draq nu e tot ulei ?? tataie baga la ij ulei de motor in 4t si mergea brici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Da ce-are mah al draq nu e tot ulei ?? tataie baga la ij ulei de motor in 4t si mergea brici De ce nu încerci Âşi tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 De ce nu încerci Âşi tu? O sa ii bag motul urmatoarea data daca la asta te referi . Daca te referi la faptu ca dc nu bag ulei de 4T zic ca totusi e aprilia nu IJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Da ce-are mah al draq nu e tot ulei ?? tataie baga la ij ulei de motor in 4t si mergea brici Dupa ceva timp ai sa spui,vai ce se mai strica rs-urile.Baga ulei de ala +plecare la rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Dupa ceva timp ai sa spui,vai ce se mai strica rs-urile.Baga ulei de ala +plecare la rece. aaaa marele motul...... daia se infunda pompa de ulei si se caleaza motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Cum ti-ai dat seama că face pipi pe motul? pai sa-ti spun secretu meu', am bagat motul dupa care am incercat si castrolu si am observat ca se aude si merge mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 aaaa marele motul...... daia se infunda pompa de ulei si se caleaza motoru Frateee,daca sa intamplat la un om,nu trebuie sa arunci cu pietre in ulei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Frateee,daca sa intamplat la un om,nu trebuie sa arunci cu pietre in ulei! O sa iau frate si motul . Cum mi se termina rezervoru. App in Bucuresti numai la united motors gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 la united e vreo 800 si ceva de mii motul 710, gasesti la scorpio pe barbu vacarescu mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 la united e vreo 800 si ceva de mii motul 710, gasesti la scorpio pe barbu vacarescu mai ieftin aham , multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 salut all care imi poate spune si mie cum pot sa mai inalt rs'u??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate