John Paul Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salutare, Am o legatoare Abus de nivelul de securitate 6 (mediu-slab) pe care nu o mai pot deschide. a plouat-o si poate de aia nu se mai poate deschide.. nustiu.. oricum vreau sa incerc sa il tratez cu niste uleiuri sau solutii speciale.. ca sa redresez situatia. Problema ca nu l-am mai putut deschide a aparut anul trecut prin toamna.. de atunci a iernat pe afara. A mai avut careva vreo problema asemanatoare ? intrebarea este .. ce tip de ulei e recomandat sa ii dau lacatului sa bea sau diverse strategii/idei ca sa deschid lacatelul. Multumesc anticipat, Bafta & Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 pentru inceput da-i niste motorina din siringa. uleiul il inclesteaza iar mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Bafta & Asfalt Uscat! pentru inceput da i sa bea lichid de frana. nu conteaza ce DOT este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maicarossia Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 1.Spray de destelenit suruburile. sau 2.Spray WD 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Daca nu merge cu alifiile de mai sus, incearca si un flex. Sper sa nu ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 exista la auto o solutie de 7 lei pt dezghetat yale. flacon mic,albastru. unge si face minuni. nu folosi ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Mai 1, 2010 Autor Share Postat Mai 1, 2010 Multumesc mult pentru recomandari! Voi incerca mai multe retete si am sa postez cea care a dat rezultate... sper sa nu fie flexul! Bafta & Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Multumesc mult pentru recomandari! Voi incerca mai multe retete si am sa postez cea care a dat rezultate... sper sa nu fie flexul! Bafta & Asfalt Uscat! am deblocat un butuc de golf 4 de pe haion... nici una dintre solutii nu a fost eficienta... a fost nevoie sa desfac toate arculetele si maruntisutile din interior. Deasemenea multe dintre spray-urile de deblocat sunt "apa de ploaie" . Nu am incercart cu ultrasunete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 wd40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate