Sari la conținut

maicarossia

Membru
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    deveselu da olt

Informații profil

  • Motociclete detinute
    matengat 49 cm

maicarossia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. maicarossia

    K1600 GT

    Ma mir, seamana leit.. Inseamna ca-i Hakeem, frasu'.. Te vad om informat, Hakeem lucreaza la BMW?
  2. Duda, meri cu viteza legala si nu o sa mai ai probleme cu otita.
  3. Orlando, felicitari, meriti toata admiratia noastra. @Axor..ia-ti viteza, calare pe cap(ul) tractor.Atat.
  4. http://www.badi.ro/Romana/produse/altele/altele_total.htm Succes.
  5. @deadcow..referitor la stirile tv sunt de acord cu tine. Referitor la insule, pina acum am fost in Creta, Rhodos, Corfu si de doua ori in Thassos. In Grecia te duci sa vezi frumusetea peisajului, nu zecile de baruri si terase de acolo. Grecii fac comert de cind se nasc, ce-ai fi vrut, sa nu exploateze la maxim potentialul turistic al tarii lor? Despre insulele alea minunate pe care le stii doar tu, sa stii ca n-ai descoperit gaura din Kurtos. Ele sunt stiute, dar mai putin populare, frecventate mai mult de greci. Esti teatral daca spui ca nu vrei sa te faci partas la nu stiu ce. Hai sa fim seriosi. Repet, in Grecia te duci pentru peisaj si ignori restul. Orice insula are farmecul si locurile ei superbe. O zi buna.
  6. http://www.manualedereparatie.info/categorii/bmw.html Intra aici si-l iei gratis.. Fain motor, sa-l stapanesti sanatos.. Mesaj completat Impropriu zis carburator, atata vreme cit tu ai motor pe injectie. Alea se numesc drosselklappe in germana si gasesti pe ebay.de incepind de pe la 50 euro bucata.
  7. 1.Spray de destelenit suruburile. sau 2.Spray WD 40
  8. ..Nu neaparat, defectiunea poate fi si la roata, acolo unde intra cablul, are o roata melcata care la RT era din plastic si o piesa de tabla ambutisata cu doua urechi care era antrenata de roata melcata. Urechile alea doua prind uzura, la fel si melcul de plastic, trebuie desfacut si vazut despre ce este vorba. Se gaseste si SH pe ebay.de, eu am luat-o originala de la Bavaria, nu costa o avere. Treaba cu apa este vrajeala, nu are ce sa se strice.
  9. Lasa, tu sa fii sanatos..asta sa fie cea mai nasoala tranta pe care o iei cu el!
  10. Mesaj completat Ai auzit gresit, sunt limitate la 210 km/ora. A fost prezentata mobra intr-un Motolife mai vechi, parca.
  11. 'Al negru-n ceru'gurii.. e chestie de gust..unii se omoara dupa masinile automate sau femeile cu mustata, altii nu. In viata nu trebuie sa fii asa categoric..cunosc si am vorbit cu oameni mai motociclisti ca multi, care au maxiscutere si de atunci greu se mai urca pe motoarele lor, mai ales in oras. Oricum, denumirea de scuter este generic data unei motociclete care are 500/600/650/800 cm si asta doar pt.ca are transmisie automata. Ca asta sunt..motoare cu transmisie automata.. Ca nu-ti plac tie, am inteles, nu se c.aca nimeni in gustul tau si iti respectam parerea..dar probabil nu te-ai urcat in viata ta pe asa ceva.. Daca tu esti mai motociclist decit cei de pe maxiscutere doar pt.ca mesteci in viteze si te incalzeste treaba asta, atunci nu-ti stric placerea.. A dat exact pretul care l-a satisfacut si are ceea ce a cautat.Lasa-l sa se simta bine, eu cred ca a facut o alegere buna, sa-l stapaneasca sanatos. Eu as fi ales un Burgman de 650, sau T-Max de 500, sau SilverWing-ul de 600 in locul italiencei, dar asta-i alta gasca-n alta traista. Se spune ca "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-ti place tie"..adica lui, si de-aici incolo chiar nu mai conteaza parerile noastre. Hai, la multe succesuri..
  12. Ma bucur ca m-ai inteles . Daca mergi preponderent in oras normal ca nu ti se pare mare diferenta. Dar afara este altceva. Tu te raportezi la auto, dar faci o greseala din start. Automobilele au DOUA blocuri optice si din plecare lumina furnizata este mai multa, diferenta nu mai este mare, dar ea exista oricum. Dar la moto este altceva, mai ales in conditiile drumurilor noastre nemarcate, cu gropi, cu soferi neatenti care schimba directia fara sa se asigure, a avea lumini bune pe un motor este vital. O lumina mai puternica, un far cu xenon reglat bine nu te poate scapa dintr-un accident atunci cind este sa fie, dar iti ofera o sansa mare in plus sa fii vazut sau sa vezi ce este pe drum in fata ta. Daca te gandesti bine, o maneta sau un semnal Rizoma nu prea face acelasi lucru, nu? Sanatate multa iti doresc, motocicleta este superba..
  13. Cind am spus lumina superba m-am referit la calitatea ei si nu la felul in care cad in fund ceilalti cind te vad.Am crezut ca ai inteles.. ..Nu spune nimeni sa ma crezi pe cuvant. Dar un om inteligent asculta si discerne. Inainte sa fii asa categoric fa ce ti-am spus:urca-te pe un K echipat cu xenon si dupa aia mergi cu al tau..o sa ai lacrimi in ochi dupa aia. O sa uiti pe urma de manete Rizoma si alte rahaturi..sau oricum, o sa le iei dupa..xenon! Cind(si daca)ai timp rasfoieste paginile astea si uita-te la poze..poate parerile colegilor te vor pune pe ganduri.. /index.php?...2138&st=440
×
×
  • Creează nouă...