Marian42 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Foarte frumoasa motocicleta, bafta cu ea si multi km fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 15, 2011 Autor Share Postat Septembrie 15, 2011 sunt mai mute modele de amortizor d ghidon HyperPro, nu mai stiu pretul dar ceva peste 300 de euroi este f util dc stii sa-l folosesti dar s nu crezi k face minuni dc tu esti varza, iar banii eu zic k si-i merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AparTe Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Prietene,, nu ca e folositor amortizorul ,,, este o necesitate,,crede-ma,, daca dispui de cascaval ia-ti fara discutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 @AparTe Nu vreau sa poluez topicul colegului, dar in ce situatii consideri tu ca este necesar amortizorul de ghidon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 sunt mai mute modele de amortizor d ghidon HyperPro, nu mai stiu pretul dar ceva peste 300 de euroi este f util dc stii sa-l folosesti dar s nu crezi k face minuni dc tu esti varza, iar banii eu zic k si-i merita Si eu care credeam ca ia virajele singur Multumesc oricum Prietene,, nu ca e folositor amortizorul ,,, este o necesitate,,crede-ma,, daca dispui de cascaval ia-ti fara discutie Prietene ... era bine daca veneai si cu argumente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Este bun in situatii extreme (el e facut sa stapaneasca voblajul). Daca te dai tare pe curbe si incepi sa pierzi aderenta, ti-l mai controleaza, daca o salti pe o roata si o pui stramb jos, te ajuta sa nu vobleze prea rau, daca franezi f tare ajuta sa nu 'unduiasca' motorul asa rau. Nu este necesitate dar este un plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 (editat) de ex: pe autostrada il dau pe la maxim de tare si merg mai fara griji prin oras il setez la un 20-25 din 32 de nivele si ma ajuta cand dau prin gropi, mai ales noaptea cd nu le mai vad pe Amck il dau la un 25 si pana acum m-a scos dintr-un mic voblaj si cateva high-side-uri cu tenta de voblaj pe o roata nu o dau k nu ma mananca si nici nu le am cu figurile ... plus ca faci muschi pe la brate k mere mai greu volanul q amortizor mie cel mai mult imi place cand ma intreaba toti ... ce face chestia aia rosie , si eu le zic k face bine Editat Septembrie 29, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 de ex: pe autostrada il dau pe la maxim de tare si merg mai fara griji prin oras il setez la un 20-25 din 32 de nivele si ma ajuta cand dau prin gropi, mai ales noaptea cd nu le mai vad pe Amck il dau la un 25 si pana acum m-a scos dintr-un mic voblaj si cateva high-side-uri cu tenta de voblaj pe o roata nu o dau k nu ma mananca si nici nu le am cu figurile ... plus ca faci muschi pe la brate k mere mai greu volanul q amortizor mie cel mai mult imi place cand ma intreaba toti ... ce face chestia aia rosie , si eu le zic k face bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 8, 2011 Autor Share Postat Octombrie 8, 2011 Am incercat sa imi schimb becurile de pozitii cu led-uri cumparate din targ-Vitan, am luat si cu rezistenta si fara si am dat si o groaza de bani pe ele, in jur de 45-55 lei un set pana acum am schimbat vreo 5 seturi si toate dupa cateva luni incepeau sa palpaie lumina la ele la inceput si dupa cateva zile se mai si stingeau problema e ca mi se pare ca doar becul din dreapta imi facea problemele astea .. nu mai stiu dc si cel din stanga acum mi-am cumparat un set de leduri de la philips cu 68,98 lei sunt f misto, nu se compara lumina cu cele luate din targ, si sper s nu se fu.ta si astea http://www.philips-shop.ro/71802.p.html problema e ca, cu becurile aftermarket / becurile originale nu am avut probleme .. doar cu led-urile daca a mai avut careva aceasi prb s imi zica si mie sa stiu c sa fac ...si cateva poze q ultimele zgarieturi ... tuning ps: gumele sunt doar tocite un pic)), nu sunt slicuri .. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Am incercat sa imi schimb becurile de pozitii cu led-uri cumparate din targ-Vitan, am luat si cu rezistenta si fara si am dat si o groaza de bani pe ele, in jur de 45-55 lei un set pana acum am schimbat vreo 5 seturi si toate dupa cateva luni incepeau sa palpaie lumina la ele la inceput si dupa cateva zile se mai si stingeau problema e ca mi se pare ca doar becul din dreapta imi facea problemele astea .. nu mai stiu dc si cel din stanga acum mi-am cumparat un set de leduri de la philips cu 68,98 lei sunt f misto, nu se compara lumina cu cele luate din targ, si sper s nu se fu.ta si astea http://www.philips-s...ro/71802.p.html problema e ca, cu becurile aftermarket / becurile originale nu am avut probleme .. doar cu led-urile daca a mai avut careva aceasi prb s imi zica si mie sa stiu c sa fac ...si cateva poze q ultimele zgarieturi ... tuning ps: gumele sunt doar tocite un pic)), nu sunt slicuri .. asfalt uscat Referitor la becurile SMD pentru pozitie, iti pot spune, dar strict numai la auto, ca sunt foarte proaste si anume la cei cu masini vechi se ard foarte repede si la cei cu auto noi dau diverse erori in bord. Cica sunt unele bune (foto) chiar asa le spune "fara eroare" care cred ca sunt la fel cu cele Philips cumparate de tine .Tinand cont de ce ti-am spus mai sus, eu mi-am cumparat pt. GSR becuri normale (nu stiu firma), numai ca sunt albastre si au o lumina mai alba fata de becurile normale, de care sunt multumit .De apreciat consecventa Cu "zgarieturile" presupun ca daca nu se rupea crash pad-ul nu se intampla chestia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_eugen Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Majoritatea W5W pentru auto din targ sunt niste porcarii chinezesti . Nu sunt calculate corect , unele nici nu dau aceeasi nuanta si intr-adevar incet , incep sa se arda ori din cauza ca nu suporta fluctuatia de la 12 - 14,4 v , ori ca se incing prea tare si nu au timp/loc sa se raceasca . Cu cat sunt mai puternice , cu atat sunt mai scumpe si cu atat se ard mai repede . Pentru becuri ok , puteai incerca Philips Blue Vision W5W( 12 ron setul ) , sunt albastre , dar lumineaza alb rece . Eu nici la auto nu cred ca voi da pe 2 leduri 68 ron ... e mult , sincer , mai ales ca un kit de xenon acum e cam 150 ron . Eu am vazutceva interesant ... dar depinde de gusturi , led in capacul de la ventil . Cand mergi , se vede conturul jantelor acea culoare . Mi s-a parut super interesant efectul creat , apoi esti chiar mai vizibil daca alegi un rosu sau alb-rece. Editat Noiembrie 13, 2011 de marius_eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 7, 2012 Autor Share Postat Aprilie 7, 2012 ??? engine guard pt GSR, de unde sa cumpar, pareri, poze, experiente la cazatura cu el...salveaza capacele...rezista bine la cazaturi fata de buloane ?? THX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Salut, Septimiu. E si la mine pe lista de cumparaturi: - eu intentionez sa il iau pe asta: http://www.motocard.com/en/engine_guards/engine_guards-givi-tn535.aspx - dar poti sa il pui si pe asta, sunt cam la fel: http://www.kappamoto.ro/accesorii-suzuki-gsr-600-06-09/660-sistem-kappa-kr116.html Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 8, 2012 Autor Share Postat Aprilie 8, 2012 e acelasi model in ambele linkuri eu am mai gasit modelul asta: http://www.polo-motorrad.de/en/sturzbugel-schwarz-suzuki-gsr-600.html si asta: http://www.ebay.com/itm/SUZUKI-GSR-600-Crash-Bars-Black-/400187665545?hash=item5d2d0b2c89&item=400187665545&pt=UK_Motorcycle_Parts&vxp=mtr http://www.biker-discount.co.uk/suzuki-gsr-600-fehling-crashbars-black-1620-p.asp deci in total 3 modele ar fii acu tre sa ma decid care e mai fiabil si sa vad cine le aduce mersi si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Majoritatea W5W pentru auto din targ sunt niste porcarii chinezesti . Nu sunt calculate corect , unele nici nu dau aceeasi nuanta si intr-adevar incet , incep sa se arda ori din cauza ca nu suporta fluctuatia de la 12 - 14,4 v , ori ca se incing prea tare si nu au timp/loc sa se raceasca . Cu cat sunt mai puternice , cu atat sunt mai scumpe si cu atat se ard mai repede . Pentru becuri ok , puteai incerca Philips Blue Vision W5W( 12 ron setul ) , sunt albastre , dar lumineaza alb rece . Eu nici la auto nu cred ca voi da pe 2 leduri 68 ron ... e mult , sincer , mai ales ca un kit de xenon acum e cam 150 ron . Eu am vazutceva interesant ... dar depinde de gusturi , led in capacul de la ventil . Cand mergi , se vede conturul jantelor acea culoare . Mi s-a parut super interesant efectul creat , apoi esti chiar mai vizibil daca alegi un rosu sau alb-rece. Unde pot gasi capacele cu leduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Cele pe care ti le-am gasit eu, sunt intr-adevar la fel, dar sunt fabricanti diferiti - eu intentionez sa il iau pe ala de la givi. Kappa sigur iti aduce iar motocardul ti-l livreaza cam intr-o saptamana fara costuri suplimentare(sunt seriosi, eu am mai comandat de la ei). Si alea pe care le-ai gasit tu vezi ca acopera destul de precar capacele alea de la motor..... Editat Aprilie 8, 2012 de adrianpurcarin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate