JAR Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Si tot la capitolul "Topicuri primordiale" incep acest topic. Totul incepe cu o prezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slim Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Salutari motociclistilor din Botosani. Numele meu e Slim, unii ma cunosc ca doar de aici sunt si eu. Asfalt uscat si un sezon cu cati mai multi kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Bine'mi pare ca acum are si Botosaniul un locusor aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) SALUTARE si de la mine ,sunt alin membru fondator aem design racing team botosani,echipa participanta in campionatul romanian superbike. moto:yamaha r1 2000 si 2003 Editat Mai 9, 2010 de aemtuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarc7 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 (editat) Ma numesc Cezar, prietenii ma stiu de "cretzu" "led master" sau "bumblebee" ) Sunt din Botosani actualmente mutat la Iasi. Cand am timp merg cu "lediutza", un F4 de care sunt foarte multumit. Salut baietii langa care am inceput sa motoresc! Asfalt uscat (pe deal, stiti voi unde) Editat Mai 11, 2010 de cezarc7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Ma numesc Cezar, prietenii ma stiu de "cretzu" "led master" sau "bumblebee" ) Sunt din Botosani actualmente mutat la Iasi. Cand am timp merg cu "lediutza", un F4 de care sunt foarte multumit. Salut baietii langa care am inceput sa motoresc! Asfalt uscat (pe deal, stiti voi unde) welcome mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Sa-mi trag una , in sfarsit a aparut si un colt pt. noi. Eu sunt George, calaresc o Yamaha Thundercat, nascut nemtean dar de trei ani botosanean. Ma bucur ca dupa lupte seculare a aparut si Botosaniul pe harta forumului. E un mijloc prin care mai pot cunoaste si eu motociclisti din oras, ca vad ca suntem destui. Asfalt uscat si rezervoare pline la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Salutare, destui.. adica vreo 10-15 de toti.. nu cred ca sunt mai multe motoare in Botsani Sa-mi trag una , in sfarsit a aparut si un colt pt. noi. Eu sunt George, calaresc o Yamaha Thundercat, nascut nemtean dar de trei ani botosanean. Ma bucur ca dupa lupte seculare a aparut si Botosaniul pe harta forumului. E un mijloc prin care mai pot cunoaste si eu motociclisti din oras, ca vad ca suntem destui. Asfalt uscat si rezervoare pline la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 (editat) Salutare, destui.. adica vreo 10-15 de toti.. nu cred ca sunt mai multe motoare in Botsani SUNT PESTE 50 DE MOTOCICLETE.STAI LINISTIT si astia 50 de proprietari ii stim noi,probabil sunt mult mai multi Editat Mai 12, 2010 de aemtuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calmy2005 Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Salut!!! eu sunt Claudiu,,detin o honda cbr... Asfalt uscat la toata lumea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 chiar sunt curios cati motociclisti sunt in oras ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 chiar sunt curios cati motociclisti sunt in oras ! din surse sigure sunt 110 motociclete inmatriculate pe Botosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Ce bine suna. Sunt insa unele persoane care au cate 2,3 motoare. (stiu eu un exemplu) Tin minte ca acum 4 ani erau foarte putine. Ma gandesc ce o sa fie peste cativa ani ... Asa e bine si frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 da, si eu am doua dar in realitate am una singura pentru ca nu mai dau de ala care mi-a cumparat xt-ul. Ce bine suna. Sunt insa unele persoane care au cate 2,3 motoare. (stiu eu un exemplu) Tin minte ca acum 4 ani erau foarte putine. Ma gandesc ce o sa fie peste cativa ani ... Asa e bine si frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Adica e practic....furat:-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 e, nu chiar furat ca mi-a dat banii da tot ii fasc o bucurie sa se trezeasca cu el radiat Adica e practic....furat:-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Bun asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoosined Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Salut la toata lumea ... sunt si eu din Botosani, ce'i drept conduc ceva cam mic spre deosebire de voi. Aprilia RS 125 2008. Asfalt uscat la toata lumea.. si ne vedem prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Salut la toata lumea ... sunt si eu din Botosani, ce'i drept conduc ceva cam mic spre deosebire de voi. Aprilia RS 125 2008. Asfalt uscat la toata lumea.. si ne vedem prin oras welcome!!!! nu conteaza ce conduci.e bine ca o faci!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) Editat Mai 25, 2010 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALLEX.KIRY Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 va salut.alex bt momentan doar in week-end in rest in bc.conduc un srad 600. daca ma vedeti depasiti-ma ca merg incet de la ultima amenda.va doresc un sezon cat mai lung si plin de amintiri frumoase la sfarsit si toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 va salut.alex bt momentan doar in week-end in rest in bc.conduc un srad 600. daca ma vedeti depasiti-ma ca merg incet de la ultima amenda.va doresc un sezon cat mai lung si plin de amintiri frumoase la sfarsit si toate cele bune. te asteptam oricand alaturi de noi in weekend sau nu.intalnirea zilnica e in fata tribunalului.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALLEX.KIRY Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 te asteptam oricand alaturi de noi in weekend sau nu.intalnirea zilnica e in fata tribunalului.bafta Ms mult de invitatie.o ora anume?ca am intrat in concediu numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anthos Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Salut baieti! Ma numesc Sergiu, detin un Kawasaki VN800 clasic din 2005 si sper sa gasim un loc pe forumul asta unde sa ne fixam si intalnirile noastre locale. Aud de peste 100 de motoare inmatriculate in botosani - sincer eu nu le vad. Poate asta o fi locul care sa ne stranga laolalta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiger tank Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Salut. Ma numesc cezar si detin o Yamaha xt 600 din 1993, 3TB moto_cezar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate