Sari la conținut

mediterraneo


Postări Recomandate

Daca esti Calator...enjoy your gift. Nu te opri doar de dragul "de a te stabili undeva". Atunci cand va fi momentul si timpul sa te opresti, vei sti asta fara atatea framantari interioare, fara cautari alambicate din care ramai cu vesnica intrebare "oare ce-i de partea cealalata a oceanului? ". Bucura-te de ceea ce poti face si trai acum. Oameni si locuri faine sunt peste tot, depinde numai de tine cat de mult vrei sa cunosti din fiecare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate cu Turcia..e de departe tara in care m-am simtit cel mai confortabil,bine primit si safe in trafic.Omul sfinteste locul acolo mai bine ca nicaieri. :P

..in rest...dorul asta de duca il avem multi.E un avantaj ca ii poti da curs fix acum,cand e la intensitate maxima...face calatoria muuult mai frumoasa...asa ca da-i bataie!!!

 

PS: frumos cutzu!..succese!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iote frate, plecasi nebunule...:peace: Si te-ai si tuns vad. Bravo! Chiar ne si gandeam uneori ca esti fantasmagoric cand zici ce zici, se pare ca totusi nu esti chiar cu capul in statosfera.

Cat despre faza cu catelul, sa stii ca nu inteleg, asa ca nu ma bag. Oricat de mult ti-ar displace un om, ce treaba are sarmanul catel?!?

Drum bun.

PS: Si zici ma matza toarce bine, ai?

PS2: Unde e cortul frate ca din poze observ foarte putine bagaje :moron:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hihihi. Pai parul mi l-am dat jos ca am zis ca o fi cald in africa. N-are nimic ca nu am pus punct plecarii. Nici pe departe. De 5 zile studiez trasee prin interiorul continentului negru. Acu cred ca am o vaga impresie cu ce se mananca drumetiile astea si sunt chitit sa prind si niste sponsorizari ca sa nu ma mai chinui atat cu costurile benzinei. Cortul si sacul de dormit sunt cele mai mici ustensile de gen gasite pe piata la noi. Eu am cautat cam peste tot. Atasez o poza cu ele.

Retrospectiv , ma bucur ca le-am luat asa pentru ca altfel mi-ar fi afectat aerodinamica la mobra si la ce viteze am bagat la intoarcere deveneam parapantist fara voie daca mai aveam si alte bagaje. :peace:

In aproape 20 de zile de calatorie n-am avut nevoie decat de toalele de pe mine , 10 tricouri , 20 perechi de ciorapi , 2 perechi de pantaloni ,2 pulovere (care mi-au prins bine pe langa istanbul) un briceag , cort si sac (fara izopren ca am murit de cald si asa) , 2 mobile , 2 incarcatoare , aparat foto si chestii de igiena cum ar fi pasta de ras , aftershave etc. Baie am facut pe la pensiuni dar m-am spalat zilnic in mare asa ca n-am avut probleme. Asa ca spatiul din bagajele alea oxford a fost tocmai bun si cred ca mai puteam sa mai adaug cateva chestii. Am ajuns si la concluzia ca as putea sa merg cu ce aveam cel putin o luna juma fara sa simt lipsuri.

Traseul atasat este mai mult sau mai putin exact. De exemplu stiu cum am trecut pe langa Split in Croatia si cum m-am pierdut prin igumenitsa in Grecia dar habar n-am cum am ajuns pana in Ankara si n-am mai trecut pe harta. . De asemenea nu sunt sigur pe unde am luat-o prin Albania desi stiu ca am facut dreapta pe langa Tirana si eventual am ajuns pana la sloveni si in seara aia la vreo 100 km dupa Trieste cu directia Venetia. In Peloponez am mers mult mai mult dar mediterana e cam la fel asa ca nu mai stiu. In mare cam asa am mers , traseul real a fost mai lung. Trebuia sa-mi notez pe unde am trecut banuiesc , dar nu m-au interesat prea mult denumirile oraselor.

 

Pisoiul a mers impecabil. Mai ... dar impecabil. Nu am nimic de reprosat. Cauciucurile perfecte pentru vreme proasta. La intoarcere am mers ore in sir prin ploaie torentiala si cu ocazia aia ne-am curatat amandoi ca aratam ca vagabonzii.

Ieri am vrut sa ma duc sa-i schimb uleiul si cum am pornit-o ia sarit ulei pe jos. Am incercat sa o ridic de pe cric sa-i vad uleiul si am scapat-o pe carena si am zgariat-o pe codita. Ceea ce poate sa insemne un singur lucru. Niciunul din noi nu mai suporta tara asta :moron: :)

post-16365-1274182467_thumb.jpg

post-16365-1274182577_thumb.jpg

Editat de deadcow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri am vrut sa ma duc sa-i schimb uleiul si cum am pornit-o ia sarit ulei pe jos. Am incercat sa o ridic de pe cric sa-i vad uleiul si am scapat-o pe carena si am zgariat-o pe codita. Ceea ce poate sa insemne un singur lucru. Niciunul din noi nu mai suporta tara asta :peace: :moron:

Tare asta, dar pe unde i'a sarit ulei?

Pastram legatura cu kos-inusul ala, da'mi pe PM id'ul de mess.. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

strumfuadi : s-a facut :moron: nu stiu pe unde scapa. pe la motor banuiesc . :peace:

bau-bau. man trebuie sa ne vedem zilele astea ca am ceva de discutat cu tine. poate facem un efort cu un spray ca ti-am prapadit munca in fata casei dupa ce am vrajit cu mesteria ta turcoaicele si italiencele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

no problemo ! Stii unde stau... treci pe la mine si e moca manopera pentru tine, dar o facem cum trebuie... nu ma incurc cu spray-uri and stuff ! te salut !

PS: stii ca vopsea mai ai la mine si ti-am zis ... in caz ca o dai jos Doamne fereste am cu ce sa te rezolv.

Editat de bau-bau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Bravo man, vezi ce se intampla daca NU asculti toate ineptiile de pe dragul nostru forum?

Ajungi sa fii fericit :cheers:

Du-te si vezi-ti de treaba acolo unde iti place, fa ce-ti place si mai scrie-ne din cand in cand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...