bach Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 3000 lei, adica 750 euro. asta-i cu totu altceva.....de ceva poze nu dispune nimeni???? ca poate ma bag de vind nipranu si trec la categoria grea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 5, 2009 Autor Share Postat Octombrie 5, 2009 chiar crezi ca daca era 3000roni si in stare perfecta nu il luam? ; il stiu de 6 ani, de abia a inceput sa fie de vanzare. peste inca vreo 15 poate scade la 2300... tot euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 chiar crezi ca daca era 3000roni si in stare perfecta nu il luam? ; il stiu de 6 ani, de abia a inceput sa fie de vanzare. peste inca vreo 15 poate scade la 2300... tot euro... deci am intuit bine ca erau euro.......de bani astia sa-l tina mai vreo 200 ani poate o avea atunci valoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2009 ba da' ce raritate de mobra am, nici dreq nu mai scrie aici, nici dreq nu mai are, au intrat in pamant... ashes to ashes, dust to dust! si io vreau retro sau harlau; urat, urat din partea mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius900rr Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 As vrea sa achizitionez si eu un M, zici ca sti pe toate gardurile! Anuntama te rog unde gasesc unul, la nr 0745302957! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2009 cautam, dar nu sunt prea sigur ca mai caut. pune pozele... Mesaj completat poze cu dedicatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Salve.Un M 72 si un M61 cu atase.Detalii si poze celor interesati.0748.982858 , simson_the_king. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Niste poze de la Muzeul din Irbit. Mesaj completat Oh, my God. Valiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Asta da "M"...................n-are moarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2009 ar trebui sa trecem intr-o noapte pe la muzeul ala. iar tu, motorul de bmw il ai. hai baga mare, trebuie sa recunosti ca nu arata rau deloc. mama ce-mi place sa sting focul cu paie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Arata superb, nu ca arata bine. Nush daca o sa pun pe cadru de M, am si o furca de tip Earles la care lucrez si nu stiu daca merge pe cadrul de M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2009 nu pune earles la m72, nu e din filmul ala. multa lume ar zice ca nici motorul de bmw nu e, dar asta e alta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) Cam cine ar fi interesat de un M72 ca asta. Are acte, nu are atas, in stare asa si asa, oricum necesita ceva reconditionare la motor si electric. Mesaj completat Asta e poza mai relevanta. Editat Noiembrie 28, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius900rr Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 M-ar interesa pe mine asa ceva! Da un nr de tel unde sa te caut, ceva informati despre motor, pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 salut!azi am intrat in posesia unui atas,cine se pricepe sa ma lamureasca despre ce fel de atas e vorba,i-as fi recunoscator...iata niste poze ..hai mihai,aleko,janos si toti ceilalti cu acele cunostinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 dupa cata tabla are, zic ca vine de la rusi. eu am avut un IJ planeta 5 cu atas, tot asa mare troaca era atasul, nu-mi mai aduc aminte exact toate detaliile, nu as zice ca e clar de la un IJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Atasul este de M72. Si va ajunge la Bucuresti, sarumana Marian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Atasul este de M72. Si va ajunge la Bucuresti, sarumana Marian. hehe de cand asteptai un atas cu tzava peste aripa ... norocosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Un ultim cadou pe anul asta. Poze mai clare la anul, aseara am inghetat pe langa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 24, 2009 Autor Share Postat Decembrie 24, 2009 io ti-am zis ca n-ai stare... acuma lasa-le si vezi sa nu faci zgomot cand asezi ce trebuie sub pom, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Cum v-am promis, o poza mai clara de anul asta. Langa el, mai tanarul BMW, degrabă vărsătoriu de ceva organe pentru alt proiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Cu ce a gresit donatorul de are operatii asa drastice la jumatate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 NiÂşte suflete haine au vrut să-l lase fără haine. Da cum am intervenit, l-am recusut, da se face de ruÂşine, că e cu pantalonii peticiți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 scapa de bmw-ul ala ca e foarte urat acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Dacă dă cineva 300 de eueo, scap. Mesaj completat Ne jucăm si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate