bach Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 hmm, esti sigur ca vrei sa fi in locul lui?? nu vreau sa fiu in locul lui mie mi-ajunge un m72 restu nu ma intereseaza sa le ia cine vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Ciuc...inca unu si Si la mine un m72 din 1956 actele ok.carte si certificat...dar e stata de ceva vreme..mi sa facut mila de ea si ca deobicei am cumparato Ca sa mearga treaba mai repede am bagato in lucru cu alta care astepta de ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 ÂŞi după cum spunea lăutarul de la nunta la care am fost aseara: "Bineee, bineeeee!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 26, 2010 Autor Share Postat Septembrie 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 cum de???!?!?!.........nu era ok motoru de M? nu mai vinzi uralul nou? ai motoare de-astea mai multe?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 27, 2010 Autor Share Postat Septembrie 27, 2010 motorul de m e in reparatie, si voiam sa vad cum arata... n-a fost greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 aham pai leaga-l si da o tura sa vezi poate ramane "sudat" ) acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 nu ramane sudat pe asta, ci pe alt M, daca chiar ramane. asta, atunci cand motorul va fi gata, vreau sa ramana "originala". sa vedem cat de bine se justifica dpdv financiar, asta e tot ce ma retine acum. ma rog, asta si o motoreta cu motor de 1500... mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 nu ramane sudat pe asta, ci pe alt M, daca chiar ramane. asta, atunci cand motorul va fi gata, vreau sa ramana "originala".sa vedem cat de bine se justifica dpdv financiar, asta e tot ce ma retine acum. ma rog, asta si o motoreta cu motor de 1500... mai vedem americaneasca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 M72 OHV750 De cand caut niste poze cu asa ceva... uite ca am gasit in Germania la Georg Kainer care s-a saturat ca si mine de calitatea incredibila a pieselor chinezesti de pe piata si a pus un motor "nou" pe cadrul vechi. in austria am intalnit un alt exemplar cu aceasta combinatie, omul zicea ca e cadru de chiang-jiang, iar rezervorul l-a modificat el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 5, 2010 Autor Share Postat Octombrie 5, 2010 Asa este, e cadru de CJ dar oricum impresia e aceeasi. Adica place la mine tare mult combinatia asta. Mai putin rezervorul. Nu intentionez sa plec in calatorie in jurul lumii cu un M, fie el si OHV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Off, nu mai sta ploaia asta nenorocita sa reincep "testele". Vine si baiatu tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 8, 2010 Autor Share Postat Octombrie 8, 2010 Cum sa stea ma, abia a inceput. Ce, te grabesti undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Mda, ma cam grabesc, stii tu despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Salve.De vanzare M72 cu numere noi,cioparit,la pretul de 600 euro.Poze cu putregaiul numai celor interesati.0748.982858,Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Salve.De vanzare M72 cu numere noi,cioparit,la pretul de 600 euro.Poze cu putregaiul numai celor interesati.0748.982858,Adrian. Eu zic sa ceri si un avans celor ce le trimiti poze,sa nu trimiti degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 14, 2010 Autor Share Postat Octombrie 14, 2010 mda, oare cat de multa vata in nas i-a pus fostul proprietar de nici nu poti sa pui o poza cu ea... ofer 400RON pe CIV, contract, fisa si fiscal, fiarele faci ce vrei cu ele. ia pune tu anuntul de vanzare la bursa, acolo unde ii e locul! conform regulamentului bursei, adica POZE, detalii, date de contact, etc. pt ca numai asa ii gasesti pe cei interesati, daa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) ...daa? ...ca m-am si enervat unpic ...mai ales ca l-a vandut intre timp. M72 vrac,proaspat iesit din grajd. Care stiti de la ce provin cutiile astea de viteze,bineinteles,faceti exceptie de svastica aia batuta cu dalta de un idiot. Dupa cum se vede,e intr-o stare excelenta ptr.restaurare,asadar cumpar piese ptr. completarea fierului.Revin cu necesaru'. Editat Octombrie 14, 2010 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 ...ca m-am si enervat unpic ...mai ales ca l-a vandut intre timp. M72 vrac,proaspat iesit din grajd. Care stiti de la ce provin cutiile astea de viteze,bineinteles,faceti exceptie de svastica aia batuta cu dalta de un idiot. Dupa cum se vede,e intr-o stare excelenta ptr.restaurare,asadar cumpar piese ptr. completarea fierului.Revin cu necesaru'. cutiile sint de m72 una din ele are suportul pt.filtru polizat. cilindii de la un ural 650 m-ul arata super,spor la seconditionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Eu zic sa ceri si un avans celor ce le trimiti poze,sa nu trimiti degeaba. Salve.Sper sa nu gresesc,dar astazi este ziua ta.La multi ani! Editat Octombrie 15, 2010 de simson simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Pt Vali. Stii adresa unde il gasesti.Este nou. Nou. NOU. NOU-NOUĂ. Al tău prieten cu motor NOU de M72 în garaj, Mihai. PS. Valiiiiiii ... NOU. Vali, să ai un somn lin, dar nu uita, poți să visezi la motorul NOU. Valiiii..te-ai trezit? Mesaj completat Va invit la un scurt recensamant, sa stim cine mai e posesor de M72 sau geamanul M61. -Valicaddy- M72 -Aleko - M61 -Mihai_prd-M72 1943 -Mihai_prd- M72 1956 -Simsonache-M72 -Emil CZ- M72 -Nae Geamanu- M72, acte de BMW 1940 -Danyoldmoto-M72 -Danyoldmoto-M72 1956 -Danzoldmoto-M62 1964 -altii care nu imi vin in minte si pe care ii rog sa scrie pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 daca ma scarpin putin adun si un m61... hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Nu vb de moto din piese, vb de moto existente cu acte. Daca ma scarpin un pic mai mult, asa mai adun si eu macar de 2 m-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Mihai, M-urile tale in ce stadiu mai sunt?ceva poze ne arati si noua?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Nope, am fost acuzat ca nu am restaurat nimic Cel civil e gata, cel militar e la vopsitor, mecanic 99% e gata, dupa ce pun totul sus tre sa mai umblu la cutie, la sf anului vreau sa ma laud cu 3 atasiste total functionale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate