Baiazid Postat Martie 16, 2004 Share Postat Martie 16, 2004 Am un rezervor de festival si un robinet de nepra. Problema e ca: NU SE POTRIVESC. Diametrul filetelor este diferit (14 mm si 15 mm) La rezervor filetul e pe invers. Exista pieta de adaptare gata facuta sau scrie pe mine strung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 16, 2004 Share Postat Martie 16, 2004 Can you spell "P-O-X-I-P-O-L" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 16, 2004 Autor Share Postat Martie 16, 2004 Can you spell "P-O-X-I-P-O-L" ? Nope: nu vreau poxipol inca..... Am schimbat toate suruburile de pe moto cu unele nichelate ... (o grama' de bani).... am vopsit cadrul ..... e la mare arta. Mai am sa fac prinderi pt rezervor ... si robinetul de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 16, 2004 Share Postat Martie 16, 2004 baiazide, nu da cu poxipol!!!! du-te si fa-ti adaptarea de care ti-am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 16, 2004 Autor Share Postat Martie 16, 2004 baiazide, nu da cu poxipol!!!! du-te si fa-ti adaptarea de care ti-am zis. Joi ma duc la strungar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 16, 2004 Share Postat Martie 16, 2004 S-ar putea sa sune stupid: un robinet de IJ nu te ajuta? Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 16, 2004 Autor Share Postat Martie 16, 2004 S-ar putea sa sune stupid: un robinet de IJ nu te ajuta? Bafta si drum uscat! Nu suna stupid ... dar in targ la vitan toate ijurile aveau piesa asta intermediara. Ca de asta m-am dus la targ... sa iau un robinet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metallking Postat Martie 16, 2004 Share Postat Martie 16, 2004 strung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Sa zic si eu o varianta mai neortodoxa .Avand in vedere diferenta mica dintre filet si rezervor ai putea folosi o bucata de furtun rezistent la benzina(il folosesti ca pe un prelugitor)si il prinzi la ambele capete cu coliere.Si eu am avut probleme cu un filet la un rezervor odata si am folosit aceasta metoda si vreau sa spun ca a mers perfect si nu am avut scurgeri deloc. Cam atat am avut eu de zis.Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 18, 2004 Autor Share Postat Martie 18, 2004 Sa zic si eu o varianta mai neortodoxa .Avand in vedere diferenta mica dintre filet si rezervor ai putea folosi o bucata de furtun rezistent la benzina(il folosesti ca pe un prelugitor)si il prinzi la ambele capete cu coliere.Si eu am avut probleme cu un filet la un rezervor odata si am folosit aceasta metoda si vreau sa spun ca a mers perfect si nu am avut scurgeri deloc. Cam atat am avut eu de zis.Bafta si asfalt uscat. Tre sa recunosc ca la asta nu m-am gandit. Anyway ... azi ma duc sa iau piesa de la strungar. Ma costa o bere. Poate nu o face cum trebuie ....... ca vorba ta .. furtun scrie pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 19, 2004 Autor Share Postat Martie 19, 2004 Gata baieti... o bere la strungar si am piesa... si mai e si lucrata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Ai avut noroc.Probabil ca a baut berea dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 19, 2004 Autor Share Postat Martie 19, 2004 Ai avut noroc.Probabil ca a baut berea dupa. Pai dupa i-am si dat-o... nu ma riscam inainte ... cine stie ce piesa imi facea ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate