David' Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Uhm , si pe cbr te poti apleca si nu te mai incomodeaza la viteze mari . Si eu am 1.80 sau 1.85 si tot cbr am .. nu are nimic inaltimea in legatura cu cbr-u . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 eu am 1.84 si am CBR, e ok pentru oras si mie imi convine pozitia ca nu tre sa stau aplecat...Fiecare cu ce ii place.Vezi ca R125 daca vrei, nu prea se apleaca. Pai te-ai vazut cum arati pe el ? SI pasta ai testa-o EXPERTULE ??? De unde ai scos-o pasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Pai te-ai vazut cum arati pe el ? SI pasta ai testa-o EXPERTULE ??? De unde ai scos-o pasta? de la mersul cu 3 R'uri(Starstruck, Madu, Thug) ce'i drept in parcare la ikea si nu se apleaca. Mai multe persoane au zis ca nu se apleaca... Tu ai mers cu vre'un R? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 A ta se apleacă uÂşor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 de la mersul cu 3 R'uri(Starstruck, Madu, Thug) ce'i drept in parcare la ikea si nu se apleaca. Mai multe persoane au zis ca nu se apleaca...Tu ai mers cu vre'un R? am mers putin pe al lui bogdan , si sigur poti sa-l apleci ... Mesaj completat A ta se apleacă uÂşor ? el da cu scaritza pe jos , si vorbesc foarte serios , nu mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 E naÂşpa dacă se apleacă aÂşa uÂşor de la vârsta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 ... De ce ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 am mers putin pe al lui bogdan , si sigur poti sa-l apleci ...Mesaj completat el da cu scaritza pe jos , si vorbesc foarte serios , nu mah? tu ai o problema cu scarita aia... bai poate nu sunt eu obisnuit cu R'ul dar mai multe persoane au zis ca motocicleta aia se apleaca foarte greu sau nu se apleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 tu ai o problema cu scarita aia...bai poate nu sunt eu obisnuit cu R'ul dar mai multe persoane au zis ca motocicleta aia se apleaca foarte greu sau nu se apleaca. Pai zi pana la urma ai mintit ori ba.... Cum plm dupa 2 saptamani de mers cu motoru tu dai cu scarita pe jos la unirii Si cu o saptamana inainte te lasasem in urma la curba aia pe jiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Pai zi pana la urma ai mintit ori ba.... Cum plm dupa 2 saptamani de mers cu motoru tu dai cu scarita pe jos la unirii Si cu o saptamana inainte te lasasem in urma la curba aia pe jiului in ce curba m-ai lasat tu pe mine in urma ma? frate am dat fiindca am intrat prea tare acolo...mama ce problema ai tu ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Huuaaa , furacaiosule , ai sa-mi dai un STICKEr !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Huuaaa , furacaiosule , ai sa-mi dai un STICKEr !! ce sa iti dau mah?n-am furat nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Castrol , iti spune ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
an0nim23 Postat Mai 19, 2010 Autor Share Postat Mai 19, 2010 Deja ati deviat de la subiect , acum va dati mari reisari . Lasati copilariile si daca imi mai puteti da ceva sfaturi bine , daca nu lamuriti-va pe PM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Castrol , iti spune ceva ? nu ma eu folosesc MOTUL:D Am un sticker cu Castrol pe moto dar l-am gasit pe o moto la cineva azi la arc:)) Deja ati deviat de la subiect , acum va dati mari reisari . Lasati copilariile si daca imi mai puteti da ceva sfaturi bine , daca nu lamuriti-va pe PM . Pai sfaturi, CBR e cel mai bun, astia cu RS vor CBR, cred ca invidiaza CBR-istii si R'ul e asa si asa. Nu ne dam reisari ca nu suntem adica eu sunt dar nu recunosc ca sunt modest si oricum la valoarea mea...cumpar pe tot reisarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Si astia cu CBR vor R125 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 in ce curba m-ai lasat tu pe mine in urma ma? frate am dat fiindca am intrat prea tare acolo...mama ce problema ai tu ma... Pe jiului , cand te-ai plimbat prima data cu mine , cum faci dreapta la luckoil aveam amandoi 70 , erai langa mine, apoi cand am intrat in curba abia te mai vedeam in oglinda... si la 1 saptamana ziceai ca ai dat cu scaritza pe jos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Nu are ma cum sa dea cu scarita pe jos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 O fi blocat omu` fața Âşi a dat cu scărița Âşi nu numai pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Nu stiu , eu nu l-am vazut cum se da , numai comentez ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Nu are ma cum sa dea cu scarita pe jos ... ba da ma la unirii acolo, daca intri cu 80/90 la ora acolo pe banda 2 la fantani nush cum sa iti explic ai cum sa dai cu scarita pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Mai pune ceva peste 1400 euro si iti cauti un rs125 bun si da-i pace cbr-ului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ba da ma la unirii acolo, daca intri cu 80/90 la ora acolo pe banda 2 la fantani nush cum sa iti explic ai cum sa dai cu scarita pe jos. daca imi zici si cate ture aveai atunci la 80/90 te cred Mesaj completat O fi blocat omu` fața Âşi a dat cu scărița Âşi nu numai pe jos. Mesaj completat Nu are ma cum sa dea cu scarita pe jos ... O merge mah, nu zic . da pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ba da ma la unirii acolo, daca intri cu 80/90 la ora acolo pe banda 2 la fantani nush cum sa iti explic ai cum sa dai cu scarita pe jos. Stiu unde zici , miercuri dupa ce am plecat de la arc am mers acolo si am luat-o pe la fantanile alea , eram eu , thug , zvastic , madu , bogdan . Stiu unde zici tu , dar nah , nu prea cred ca dai tu cu scarita pe jos pe acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Stiu unde zici , miercuri dupa ce am plecat de la arc am mers acolo si am luat-o pe la fantanile alea , eram eu , thug , zvastic , madu , bogdan . Stiu unde zici tu , dar nah , nu prea cred ca dai tu cu scarita pe jos pe acolo . daca intrii mai tare dai...crede-ma, acum nu te sfatuiesc sa incerci ca eu m-am cam speriat atunci... mergem si iti arat si ii arat si aluia, invidios ca eu am CBR si el RS... oricum el a facut un hobby din a ma tot comenta pe forum... SALAMorte:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate