The Mentalist Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Sunt sigur ca o gramada o sa va dati ca mustele in sus si in jos weekendu asta, potae punem aici care pe unde mergem si formam niste grupuletze ceva? Sau voi va dati numai din spatele monitorului? Astept calatori si calatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Eu as merge la un pescuit si ceva endureala la o balta in jurul Bucurestiului.Mai sunt amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 Eu sper sa prind un grup de Brasov, dar fara endureala ca mobra mea nu e genu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 lumea pleaca la mare domn`le...altii la intrunire...astept un tel si o intind...calatori ptr mare exista?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Eu o sa ma dau in jurul Petrosaniului. Colegii din zona pleaca pe Transfagarasan, asa ca.. o sa ma dau singur, linistit... o sa admir peisajul si placerea mersului pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 132 guests, 155 members 7 anonymous members Niko, sorcer, isprav, ranga, AS25, dezu_ro, gratzy, AsubayaH, silverpistons, Treephoo, mateo45us, hadul, Leon80, bh99mes, vassalp, Catallin, Vishco, Thot, Endurache, berzelius, Catalin_a, faraonu, foxbat, Sima7x, Friend, Iona, miramax, mihaip, ENDuROAD, kzak, AKY, sebigansca, marabelea, n3buna4u, bizoo_n, cip, Hekate, kcuf_di, cristibmw, calator, cinezice, nikudead, Buster, WHITE RAVEN, motogirl..., AWD, DanC, ticolino, ottoMan, vis-a-vis, Mishu_ZX9R, Remyx, ferox, airman, Brozby, flobtr2000, lucyfire_legion, bcristian, Kirin, Arpi21, Josephine, tau_xxx, JohnDoe, ftraian, sethssh, Castravete, Ali-Ben-Mustafa, joee_cretz, georgegogu, hihi, Cristi_R6, LordRhadoo, 88VIC, DieselBoy, bykerkess, CoLtZzPuB, VOIKUNEN, mumu, darkore, March, low_rider, achimmoto, bogdanjitaru, fba, cocoon, cristache, brocko, Dan Popescu, zhang, klu, ray, pykus, yellow_bzz, skywalker, mihai, hed, motorelu', connex, remu1, Kali, italiamotors, marian1848, axel15, Firestarter, ketemeu, hondaru, esa, SERBAN CATALIN, fz6, val, Slick, Blaster, Didis, CUXI, dami3n, Stephon, augustin87r, Flaming pistonS, AXM, eszes, brimex, medevac106, Pacasac, BikeDevil, draku, PsychoOne, mielu, Harley, nuka, Smokey, mercury, alex_night77, pegaso, wabit, pepsi, Ioana Suzuki, fox, Bazil88, UnderTaker, rmg, cavalerr, mst, Mutulica, AdrianB1, seth_putnam, flx, petrica, NIKU, Craiu', LeonDark, dagosh88, sebic, alex_spd, MisterG_2006, MihaiM Deci din toti care fredoneaza pe aici doar atat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Grasule...cand ai facut tu ''endureala'', ca sa faci in weekendul asta??? Profesionistule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Niko, din aia care mai sunt pe forum unii au programul deja facut, altii nu mai au bani de gaz ca abia la inceputul saptamanii viitoare iau banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 (editat) Niko, din aia care mai sunt pe forum unii au programul deja facut, altii nu mai au bani de gaz ca abia la inceputul saptamanii viitoare iau banii... Bine. hai tu esti iertat!Dar toti astilalti? Editat Iulie 7, 2006 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Eu inca ma uit la motocicleta mea si plang pt. ca....nu am inca carnet! Tare as fi mers la o plimbarica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 (editat) te plimb eu cu masina frate, asta daca vrei Editat Iulie 7, 2006 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Tu pune mana pe munca si ia-ti ktmu' ala mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 Hai ca azi ma linisteste vremea, deja ploua, dar am vorbit si duminica o iau spre Brasov, plimbarica de o zi. Ce crezi ca eu n-am masini de plimbat?Se putea fara caterinca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Se pare ca eu mi-am facut program si maine merg la iarba verde. E bine totusi ca am fost anuntat azi Da ma uit afara la vreme si mi-e ca maine o sa inot pana la padure si o sa alerg dupa mici cu barca. @irascibil: vreau si eu la pescuit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 Eu daca ma iau dupa diversele site-uri de gen zic ca maine si poimaine ne iarta, sau ploua doar un pic acolo cat sa ne racoreasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 @niko...caterinca imi era adresata! brocko nu avea nimic cu tine! @thot...da un nr. de telefon ca sa te anuntam daca mergem sau nu la peste, unde si cand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Mdea. Azi am iesit cu motorul sa caut un spray de lant, m-am plimbat eu, nu gaseam pe nicaieri. Am ajuns la Vitan si am cumparat unul de acolo, nu stiu cat de bun e da ma rog. Cum imi era cam lene sa merg acasa sa folosesc acolo, m-am gandit sa merg sa-l dau intr-o benzinarie, ca asa voriam sa fac plinul (eram cam pe rosu) si sa cumpar un aditiv 2+2. Ajung la un Agip, fac plinul, iau si aditiv, dau si cu ala de lant si incep sa si eu si si m-am trezit la Sinaia, . A fost super, pacat ca sunt iar pe rosu cu benzina Nici poze nu am facut ca eram ocupat cu drumul. Se pare ca v-am dat teapa cand am spus ca nu pot am timp sa merg nicaieri, da chiar asa credeam, . Am plecat pe la 2 cred, pe la 5 eram prin Sinaia. Am cautat un ceas sa-l lipesc, nu am gasit nicaieri (chiar asa de unde ati luat din ala ca nicaieri nu au, cred ca o sa gasesc in IDM, ) m-am mai plimbat si am taiat-o inapoi spre Buc. Ce sa mai a fost super. Week-endul urmator, tot sambata, as vrea sa mai merg pe undeva, dar nu mai vreau sa merg singur ca e cam nashopa. Veniti cu propuneri unde sa mergem, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Fost la pescuit,prins fix un peste de 10 cm,cheltuit 600 mii vechi - Stephon nu a venit(desi vad ca s'a laudat p'aci ca vine si mai ia si lume cu el) pt ca mamica lui i'a recomandat sa nu se trezeasca la 4jum dimineata ca'si strica tenul de fetita Grasule...cand ai facut tu ''endureala'', ca sa faci in weekendul asta??? Profesionistule Si cand am vrut sa pap inghetata prima oara tot asa am zis,desteptule : voi papa o inghetata ... si,desi nu mai mancasem pina atunci,totusi am papat.Incearca sa faci glume data viitoare,da' pe tine nu te prinde oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 LAsa ma ca te ''prinde'' pe tine glumele! Pacat ca doar tu le intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 Eu am fost ieri pana la urma cu pretenu Releone. Am urcat la SInaia la cota 1400, drum destul de prost dar a mers, la Predeal ne-am intalnit cu Radu (nick-ul lui de pe forum ma face sa rad deci il luam dupa numele adevarat), am ajuns in Brasov, am urcat in Poiana si am coborat pe Rasnov in Bran. Un gratar la Radu fiind brasovean are o casuta la Moeciu, stat la Moeciu vreo 2 ore ca a fost o ploicica si retur Bucuresti pe la Paraul Rece si pe DN. A fost una din datile in care m-am bucurat sa fiu pe motor din cauza aglomeratiei ( cred ca cei blocati in cozile kilometrice au ajuns noaptea acasa). Am ajuns si la meci, a fost o zi foarte placuta. Doar ca a fost numai intre prieteni, fara participare de pe forum. Revin cu poze! E bine ca macar si voi ati facut cate ceva din ce v-ati propus! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 Uite si cateva pozne! Sinaia cota 1400, Poiana Brasov, Moeciu, eu, releone,radu brasoveanu si remorca lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 eu merg weekendul asta la Tulcea e un festival pe o plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate