Sari la conținut

O Plimbare Maine, Poimaine?


The Mentalist
 Share

Postări Recomandate

132 guests, 155 members 7 anonymous members

Niko, sorcer, isprav, ranga, AS25, dezu_ro, gratzy, AsubayaH, silverpistons, Treephoo, mateo45us, hadul, Leon80, bh99mes, vassalp, Catallin, Vishco, Thot, Endurache, berzelius, Catalin_a, faraonu, foxbat, Sima7x, Friend, Iona, miramax, mihaip, ENDuROAD, kzak, AKY, sebigansca, marabelea, n3buna4u, bizoo_n, cip, Hekate, kcuf_di, cristibmw, calator, cinezice, nikudead, Buster, WHITE RAVEN, motogirl..., AWD, DanC, ticolino, ottoMan, vis-a-vis, Mishu_ZX9R, Remyx, ferox, airman, Brozby, flobtr2000, lucyfire_legion, bcristian, Kirin, Arpi21, Josephine, tau_xxx, JohnDoe, ftraian, sethssh, Castravete, Ali-Ben-Mustafa, joee_cretz, georgegogu, hihi, Cristi_R6, LordRhadoo, 88VIC, DieselBoy, bykerkess, CoLtZzPuB, VOIKUNEN, mumu, darkore, March, low_rider, achimmoto, bogdanjitaru, fba, cocoon, cristache, brocko, Dan Popescu, zhang, klu, ray, pykus, yellow_bzz, skywalker, mihai, hed, motorelu', connex, remu1, Kali, italiamotors, marian1848, axel15, Firestarter, ketemeu, hondaru, esa, SERBAN CATALIN, fz6, val, Slick, Blaster, Didis, CUXI, dami3n, Stephon, augustin87r, Flaming pistonS, AXM, eszes, brimex, medevac106, Pacasac, BikeDevil, draku, PsychoOne, mielu, Harley, nuka, Smokey, mercury, alex_night77, pegaso, wabit, pepsi, Ioana Suzuki, fox, Bazil88, UnderTaker, rmg, cavalerr, mst, Mutulica, AdrianB1, seth_putnam, flx, petrica, NIKU, Craiu', LeonDark, dagosh88, sebic, alex_spd, MisterG_2006, MihaiM

 

Deci din toti care fredoneaza pe aici doar atat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Niko, din aia care mai sunt pe forum unii au programul deja facut, altii nu mai au bani de gaz ca abia la inceputul saptamanii viitoare iau banii... :lol:

 

Bine. hai tu esti iertat!Dar toti astilalti? :disappointed: :crack: :sick:

Editat de Niko
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca eu mi-am facut program si maine merg la iarba verde. E bine totusi ca am fost anuntat azi :lol:

Da ma uit afara la vreme :crack: :disappointed: :sick: si mi-e ca maine o sa inot pana la padure si o sa alerg dupa mici cu barca.

 

@irascibil: vreau si eu la pescuit....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mdea. Azi am iesit cu motorul sa caut un spray de lant, m-am plimbat eu, nu gaseam pe nicaieri. Am ajuns la Vitan si am cumparat unul de acolo, nu stiu cat de bun e da ma rog. Cum imi era cam lene sa merg acasa sa folosesc acolo, m-am gandit sa merg sa-l dau intr-o benzinarie, ca asa voriam sa fac plinul (eram cam pe rosu) si sa cumpar un aditiv 2+2. Ajung la un Agip, fac plinul, iau si aditiv, dau si cu ala de lant si incep sa :disappointed: si :crack: eu si :sick: si m-am trezit la Sinaia, :lol:. A fost super, pacat ca sunt iar pe rosu cu benzina :lol: Nici poze nu am facut ca eram ocupat cu drumul.

Se pare ca v-am dat teapa cand am spus ca nu pot am timp sa merg nicaieri, da chiar asa credeam, :lol:. Am plecat pe la 2 cred, pe la 5 eram prin Sinaia. Am cautat un ceas sa-l lipesc, nu am gasit nicaieri (chiar asa de unde ati luat din ala ca nicaieri nu au, cred ca o sa gasesc in IDM, ;) ) m-am mai plimbat si am taiat-o inapoi spre Buc.

Ce sa mai a fost super. Week-endul urmator, tot sambata, as vrea sa mai merg pe undeva, dar nu mai vreau sa merg singur ca e cam nashopa. Veniti cu propuneri unde sa mergem, :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fost la pescuit,prins fix un peste de 10 cm,cheltuit 600 mii vechi - :crack:

Stephon nu a venit(desi vad ca s'a laudat p'aci ca vine si mai ia si lume cu el) pt ca mamica lui i'a recomandat sa nu se trezeasca la 4jum dimineata ca'si strica tenul de fetita

 

 

 

 

Grasule...cand ai facut tu ''endureala'', ca sa faci in weekendul asta??? Profesionistule :sick: :lol: :disappointed:

 

 

Si cand am vrut sa pap inghetata prima oara tot asa am zis,desteptule : voi papa o inghetata ... si,desi nu mai mancasem pina atunci,totusi am papat.Incearca sa faci glume data viitoare,da' pe tine nu te prinde oricum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am fost ieri pana la urma cu pretenu Releone. Am urcat la SInaia la cota 1400, drum destul de prost dar a mers, la Predeal ne-am intalnit cu Radu (nick-ul lui de pe forum ma face sa rad deci il luam dupa numele adevarat), am ajuns in Brasov, am urcat in Poiana si am coborat pe Rasnov in Bran.

Un gratar la Radu fiind brasovean are o casuta la Moeciu, stat la Moeciu vreo 2 ore ca a fost o ploicica si retur Bucuresti pe la Paraul Rece si pe DN.

A fost una din datile in care m-am bucurat sa fiu pe motor din cauza aglomeratiei ( cred ca cei blocati in cozile kilometrice au ajuns noaptea acasa).

Am ajuns si la meci, a fost o zi foarte placuta. Doar ca a fost numai intre prieteni, fara participare de pe forum.

Revin cu poze!

E bine ca macar si voi ati facut cate ceva din ce v-ati propus!

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...