vlady_80 Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 http://www.motocicli...40#entry3149879 :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 iar sta toata lumea si isi cloceste ouale in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 iar sta toata lumea si isi cloceste ouale in casa crezi tu !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 /index.php?/topic/672806-festival-moto-cu-caracter-soft-enduro/page__st__80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) Maine care,cum plecati la meeting? Editat Iunie 14, 2012 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Maine care,cum plecati la meeting? O parte plecam pe la 12 din OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Maine care,cum plecati la meeting? 12,14,16,18 cam astea sunt,din cate am vazut ore de plecare,care cred ca pe parcursul zilei de maine se vor modifica usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Maine Iubi va reusi sa scape mai devreme si vom pleca undeva la 16:30, Fairplaybiker zicea la fel Poly daca poti si tu pe la ora aia, suna-ma: 0744 955 955 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 iar sta toata lumea si isi cloceste ouale in casa Ba chiar unii s-au dat toata ziua, la 11 jumate am ajuns acasa Dane si Cristi - tare fain a fost, pana v-am abandonat Mersi de iesire baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Maine Iubi va reusi sa scape mai devreme si vom pleca undeva la 16:30, Fairplaybiker zicea la fel Poly daca poti si tu pe la ora aia, suna-ma: 0744 955 955 e buna ora, ne vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 (editat) e buna ora, ne vedem! Din ciclul "spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti" , te anunt ca va fi si Vlady acolo. Sper sa va strangeti mana. Editat Iunie 15, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Din ciclul "spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti" , te anunt ca va fi si Vlady acolo. Sper sa va strangeti mana. Cred ca ar fi cea mai buna solutie , incapatanarea nu cred ca duce nicaieri , infine eu sunt dispus PS a nu se interpreta sub forma de frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 (editat) Poze de ieri In cea din mijloc peisajul e mortal Editat Iunie 15, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Da, ma face sa par mai mare, mai fioros )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Maine Iubi va reusi sa scape mai devreme si vom pleca undeva la 16:30, Fairplaybiker zicea la fel Poly daca poti si tu pe la ora aia, suna-ma: 0744 955 955 Din pacate, numai in jur de 17:30 pot sa plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 LA 16.30 PREZENT SI EU LA OMV.CU BICICLETA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Maine, sambata (16 iunie), o tai din Cluj spre Bucovina. Mai are cineva in plan un trip spre suceava-vatra dornei sa mergem mai multi? Eu sunt cu un XT cu pasager, nu merg f tare (90-100 in general la drum intins)...daca vrea cineva sa ma insoteasca dati un semn pana maine la 12 aici (PM) sau pe mess (dantu2005). Noi vom mai face cateva opriri pe tihuta, mestecanis si pe unde ne-o trece pipilii, foamea, s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 day one Romaniacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 I cineva interesat mine de o iesire soft enduro la 11 sub pod manastur daca vine careva sa se anunte ca altfel plec pe alt traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 daca ramaneam in Cluj sigur veneam eu...daca mai face cineva iesiri soft enduro saptamana viitoare mai scrieti pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 A fost o intrunire splendida, organizata cu maiestrie de catre prietenii Achimoto si Mihai de la Sebes, pe o vreme superba si intr-un decor natural de exceptie, la care au participat peste 100 motociclete din aproape toata tara. Fu tare de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 /index.php?/topic/672806-festival-moto-cu-caracter-soft-enduro/page__st__100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 frumoasa intalnire! Felicitari Achim pentru organizare, foarte buna ideea de a separa partea de camping de parcare! Noi ne-am simtit minunat, totul a fost supeeer! exceptie: cocoselul de duminica dimineata, enduraul ce-si tura trotineta cu tobele goale si gunoiul care a furat echipament, caruia-i doresc si eu "vezi postul lui Vlady 80" Mai jos niste poze si de la mine. Sa ne vedem cu bine la urmatoarele /index.php?/topic/679546-intrunirea-moto-soft-enduro-hai-sa-i-zicem-sureanu-2012/page__pid__3157195__st__20#entry3157195 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 unul dintre cele mai reusite plimbari enduro dintotdeauna incepand cu intalnirea enduro de la carari cu oameni fain si iubitori de natura si liniste si organizare exemplara din care multi ar trebui sa ia exemple ....bravo achimoto.....pa cand inca una ? sambata am fost pe forestiere spre lacul iezer sureanu si mai apoi vf sureanu cu putin praf ,si sus pe vf sureanu pe partia de schiii urcare cine o putut si o vrut.....peisaj magnifig si halucinant unde se mai vedeau ceva treasee de urmat in viitor duminica transalpina apoi strategica nu toata doar vreo 30 km ca am coborat pe un drun aproape de lacul vidra unde am facut o baie binemeritata noi si motoarele si nu in ultimul rand bravo celor 4 incepatori care mau urmat pe mine si kiki fara probleme adica ..adi cu transalpu care stim cu so descurcat anul trecut pe ofroad ,cristi cu kle,georgica cu trasalpu la prima tura asa lunga (650 km cred) si nu in ultimul rand lui robert cu diversioncare la enduro o mers mai bine ca multi alti cu motoare soft enduro ,umbla ceva povesti sus ca venise unul cu ktm 990 adv si zicea ca drumul o fost dezastru las pozele sa vb de la sine aventura continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 va urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate