yzulyka Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Am fost noi cativa in zona Belis-Balcesti-Marisel...pozele vorbesc ''Murdara'' iesire ati tras. Felicitari ! Vin eu daca e totul of road ,nu e inmateiculat motorul. Suna ma Abia acum am citit Virgile...sorry P.S Ce moto ai, de nu e inmatriculat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 ''Murdara'' iesire ati tras.Felicitari ! Abia acum am citit Virgile...sorry P.S Ce moto ai, de nu e inmatriculat ? ...ei ei cum te apasa curiozitatile Yzule......... hai sa o ardem pe vre-un deal....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Merem daca imi faci rost de un cauciuc pe spate la XT. E pe 17'' Si eu iti fac pana p-e spate la SX . Te bagi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Merem daca imi faci rost de un cauciuc pe spate la XT. E pe 17'' Si eu iti fac pana p-e spate la SX . Te bagi ? Cauciuc pe 17 am (banuiesc ca-ti trebe cu crampoane, de acela n-am!) cum ti-ar trebui tie am pe duke.....dar daca imi faci pana pe Sx te pot indruma catre un magazin unde vinde o domnisoara draguta"tat felu' " si are "guma" care-ti trebuie. - Si daca vom fi nevoiti sa schimbam o guma de pe duke (temporar) tat trebe sa facem o tura. Cand voi avea vreme o sa-mi socotesc numaru de suruburi / anvelopa fata, spate, pt sx sa ma pot da si pe OMAT PS VOROVIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Merem daca imi faci rost de un cauciuc pe spate la XT. E pe 17'' Si eu iti fac pana p-e spate la SX . Te bagi ? Cauciuc pe 17 am (banuiesc ca-ti trebe cu crampoane, de acela n-am!) cum ti-ar trebui tie am pe duke.....dar daca imi faci pana pe Sx te pot indruma catre un magazin unde vinde o domnisoara draguta"tat felu' " si are "guma" care-ti trebuie. - Si daca vom fi nevoiti sa schimbam o guma de pe duke (temporar) tat trebe sa facem o tura. Cand voi avea vreme o sa-mi socotesc numaru de suruburi / anvelopa fata, spate, pt sx sa ma pot da si pe OMAT PS VOROVIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Se pare ca si aia cu vacile cit si aia de sosea au intrat la apa, fiecare in felul lor http://picasaweb.google.com/10752169475344...307748309406530 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 O tura pe deal pe baza de repede, pana nu se intuneca? Amatori? Max 2 ore...sa nu inghetam de tot. Haideti ca nu m-am dat de multa vreme pe ninsoare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Ma, mai bine baga-te sub plapuma si bea un vin fiert. Vezi ca pe Cartoon Network e program de duminica.... Stuff like that....Auzi acolo, zapada ii trebe lui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 spor la zapada si pune ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Pentru ca am subestimat puterea frigului: -a trebuit sa-mi dau curent de la masina -mi-a inghetat contactul in mers si acceleratia -parca calaream un bolovan...suspensii fff rigide -n-am putut alimenta...buson inghetat -s-au terminat acumulatorii din aparat dupa doar 5 poze Dar a fost interesant, chiar palpitant pe unele portiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Pentru ca am subestimat puterea frigului: -a trebuit sa-mi dau curent de la masina -mi-a inghetat contactul in mers si acceleratia -parca calaream un bolovan...suspensii fff rigide -n-am putut alimenta...buson inghetat -s-au terminat acumulatorii din aparat dupa doar 5 poze Dar a fost interesant, chiar palpitant pe unele portiuni Te-am vazut ieri Yzule pe langa Metro.....erai preocupat sa nu aluneci si nu m-ai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Putei da tu un telefon, daca noi n-am zis nimic. nu nu,daca tot are avatarul asta cu lupul,de acum il vom numi "LUPUL SINGURATIC" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Fii antena Radule la asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Fii antena Radule la asta: Da ...intradevar dibaci fecioru.....la anu fac si io cu ktm-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Da ...intradevar dibaci fecioru.....la anu fac si io cu ktm-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 motoarele astea seamana cu al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 FELICITARI!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 FELICITARI!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 incepem sa ne perefectionam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 incepem sa ne perefectionam incercam , sper ca in 2011 sa am mult mai multe poze care sa le pot combina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) pe unde umbli vagabondule? Editat Ianuarie 16, 2011 de Kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Ma antrenez Kiki...ma antrenez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate