radautrust Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Yzu a zis ca duminica se merge Vad cum ma organizez, daca nu plec maine l Bv vin si eu Duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Ideea e ca duminica vremea se arata mai ok, plus de asta, cativa (5) doar atunci pot participa. Eu, Dorin si cine mai pofteste, vrem sa mergem de maine seara la cabanb, sa ne ''antrenam''. Pt cine a zis: 'nu veau k duminica sa ma dau mhmur' ii transmitem ca ii vom da sa bea non-stop ,pt k mahmureala sa nu aiba timp sa se instaureze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Buna ziua la tatzi endurishtii din cj - napoca ... cine vrea sa vina miine la o mica endureala , este bine venit ... dimineatza la ora 10 fix , sub pod la calea Floreshti ... ideea e sa fim cit mai multzi - k sa fie cit mai fain ... d sub pod calea Floreshti , mergem la Dorin la cabana la Muntele rece shi d acolo ... preia Dorin conducerea ... nu uitatzi : ENDURO MANIA - cucereshte Romania ... asfalt uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Prezent la 10 sub pod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Dupa un gulas in aer proaspat de munte si o endureala de maxima calitate, niznai pozele: Yzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Pana la urma am plecat pe taramuri necunoscute cu 2 zile in urma, si anume pe dealurile din Sinaia cu 2 prieteni (Emil si Tudor). Am plecat de Sambata cu duba lu' Emil pana in Sinaia de acolo ne-am luat motoarele si am mers in Padina unde ne-am cazat peste noapte, si am continuat traseul Duminica. Mesaj completat Pana la urma am plecat pe taramuri necunoscute cu 2 zile in urma, si anume pe "dealurile" din Sinaia cu 2 prieteni (Emil si Tudor). Am plecat de Sambata cu duba lu' Emil pana in Sinaia de acolo ne-am luat motoarele si am mers in Padina unde ne-am cazat peste noapte, continuind traseul Duminica. Mesaj completat Pana la urma am plecat pe taramuri necunoscute cu 2 zile in urma, si anume pe dealurile din Sinaia cu 2 prieteni (Emil si Tudor). Am plecat de Sambata cu duba lu' Emil pana in Sinaia de acolo ne-am luat motoarele si am mers in Padina unde ne-am cazat peste noapte, si am continuat traseul Duminica. De-om fi sanatosi as vrea sa iesim wekul viitor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Arata interesant duke cramponat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 2 suzuki. dr Âşi dr-z. Restul sunt evidente zic eu. Mesaj completat Dar te aÂşteptăm să te alături. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Faina tura ai tras Radule Btw, ai zis ca nu ne spui ce KTM Duke iti cumperi, pana nu apari cu el la munte Agresiv motor, n-am ce spune, numai ca tre' sa faci ceva cu aripa fata. Sa ai noroc de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Faina tura ai tras Radule Btw, ai zis ca nu ne spui ce KTM Duke iti cumperi, pana nu apari cu el la munte Agresiv motor, n-am ce spune, numai ca tre' sa faci ceva cu aripa fata. Sa ai noroc de el! Multam. Nu m-am putut rabda si m-am bagat si io in seama cu poze. De obicei nu fac poze insa de data asta le-am postat dandu-ma de gol. Despre aripa nu stiu ce sa zic, ca nu prea le am cu noroaiele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diana D.Star Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Voi chiar va plimbati, nu gluma Bravo voua! P.S. La voi nu se simte criza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Facem un Bihor....? sau mm pe wekul asta? Mesaj completat Voi chiar va plimbati, nu gluma Bravo voua! P.S. La voi nu se simte criza? ... nu apuca sa ne prinda (suntem in permanenta pe teren) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Faina tura atzi facut Radule shi voi ... nu-mi place sa ma repet , da no , asta e ... nice bike tzi-ai luat ... sa ai noroc d el ... bine i-ai zis la diana d star frumoase locuri chiar pitoreshti ... frumoase poze .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Faina tura atzi facut Radule shi voi ... nu-mi place sa ma repet , da no , asta e ... nice bike tzi-ai luat ... sa ai noroc d el ... bine i-ai zis la diana d star frumoase locuri chiar pitoreshti ... frumoase poze .... ms mai Jack, ashe sa fie, dupa cum graiesti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 @ Jack si vraju' de fasole chan: calcati-as cu roata de 21' limbaju' de mirc si chat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 @ Jack si vraju' de fasole chan: calcati-as cu roata de 21' limbaju' de mirc si chat! no ma ce facem in week? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 no ma ce facem in week? poi daca imi dai un motor..ca acuma ai 3..facem ceva fain:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 poi daca imi dai un motor..ca acuma ai 3..facem ceva fain:D sx-ul te face stegulet numa ala il am de teren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 sx-ul te face stegulet numa ala il am de teren poi cu ala mergi tu si imi dai duke-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 poi cu ala mergi tu si imi dai duke-ul si duke-ul cum crezi ca merge)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 si duke-ul cum crezi ca merge)))) ma radule..zii ca nu vrei sa mil dai..nu ma tot aburii aici cum merg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 hai vipule ca nu mai stau, merg si io ca oamenii la o bere...... Mesaj completat weekul asta vreau sa merg cu duke, n-are nimeni sa iti dea un motor?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 no ma ce facem in week? Trupa lu' papuc poate numai duminica. Ovidiu pleaca in Spania, Dorin are program cu fetele sambata, deci ... Eu sunt liber oricand Pt ca azi mi-a dat ghiavolu' ideea, am s-o impartasesc si aici: cumva, n;a stii nime' cum, sa tragem o tura de la Marisel peste dealuri, sa ajungem la Stana de Vale, apoi sa urcam sus, spre varful dinspre Beius. La coda lacului Lesu, o luam la deal. cca 300 km dus intors pe asfalt, peste dealuri ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 hai vipule ca nu mai stau, merg si io ca oamenii la o bere...... Mesaj completat weekul asta vreau sa merg cu duke, n-are nimeni sa iti dea un motor?. tu esti singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) Trupa lu' papuc poate numai duminica.Ovidiu pleaca in Spania, Dorin are program cu fetele sambata, deci ... Eu sunt liber oricand Pt ca azi mi-a dat ghiavolu' ideea, am s-o impartasesc si aici: cumva, n;a stii nime' cum, sa tragem o tura de la Marisel peste dealuri, sa ajungem la Stana de Vale, apoi sa urcam sus, spre varful dinspre Beius. La coda lacului Lesu, o luam la deal. cca 300 km dus intors pe asfalt, peste dealuri ??? Io vreau sa ies musai de Sambata pana Duminica..... ma gandeam la un Arieseni peste dealuri ...ghiavolu si-o facut motoru? daca da hai sa merem Editat Iunie 10, 2010 de radautrust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate