yzulyka Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Fain traseu ti-ai gasit Radule, vorba lui Irinel Columbeanu: mistooo''' Dar am o intrebare: mentorul traseelor, Dorin, a imbatrinit ? Nu mai poate, decat sa stea la masa si sa baloteze carnati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 nu nu, nu se spune, se merge tiptil...... putin zis tiptil,is ca indienii...nici nu se aud.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Frumoase turele in Chei si mai ales aventuroase daca v-ati ghidat dupa Peter. Eu am fost pana la Barajul Dragan(Floroiu): http://schumyeplecatcumoto.blogspot.com/20...ganfloroiu.html Misto. Traseul asta m-ar interesa si pe mine sa-l fac la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Raducule....imi par cunoscute pietrele alea! Parca le am mai vazut undeva. In orice caz cand ai anuntat iesirea nu ai gresit cu nimic. Felicitari! Daca mama ta iti face si supa aia de pui strecurata pentru camelbag sigur nu o sa mai ai probleme cu motoritu fara bere si votca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Misto. Traseul asta m-ar interesa si pe mine sa-l fac la un moment dat. E un traseu bun pentru o tura de o zi, mai ales ca mai sus de Valea Draganului te poti opri si praji ceva de mancare, iar ca distanta e la doar 90km de Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Radule...la asa ceva vroiai sa venim si noi? Pai urca Mircea intr-o roata pe acolo...pe cea din fata !!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Fain traseu ti-ai gasit Radule, vorba lui Irinel Columbeanu: mistooo'''Dar am o intrebare: mentorul traseelor, Dorin, a imbatrinit ? Nu mai poate, decat sa stea la masa si sa baloteze carnati ? ....cred ca o imbatranit, sau motoru o fi de vina? Raducule....imi par cunoscute pietrele alea! Parca le am mai vazut undeva. In orice caz cand ai anuntat iesirea nu ai gresit cu nimic. Felicitari! Daca mama ta iti face si supa aia de pui strecurata pentru camelbag sigur nu o sa mai ai probleme cu motoritu fara bere si votca. De astazi Raducu nu mai consuma nici un fel de alcool. Il stimulez sa se dea cu motoreta si sa faca sport.Supa tat imi pun in camelbag, numa sa ii zic din timp la mama ))) Radule...la asa ceva vroiai sa venim si noi? Pai urca Mircea intr-o roata pe acolo...pe cea din fata !!! ) Mircea cu siguranta se plictisea, mai si baga de vina ca e prea mult "asfalt", de isi uzeaza cauciucul etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Weekend 1 Mai cine vine pana la urma la concursul din Ungaria??? Mesaj completat Ar trebui sa bem azi o bere undeva! propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 putin zis tiptil,is ca indienii...nici nu se aud.... Tot "tiptil" vre-o 700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) Tot "tiptil" vre-o 700 Te-au lasat sa intri pe pietonala in Sibiu, nu s-au luat jandarmii de tine? Parcul acvatic din Brasov spune mai exact unde e, cat e intrarea, facilitati, etc Biserica Neagra ti-a fost lene sa mai faci cativa pasi sa-i faci o poza din fata? Editat Aprilie 28, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Te-au lasat sa intri pe pietonala in Sibiu, nu s-au luat jandarmii de tine? Parcul acvatic din Brasov spune mai exact unde e, cat e intrarea, facilitati, etc Biserica Neagra ti-a fost lene sa mai faci cativa pasi sa-i faci o poza din fata? S-au mai luat, am mai impins motorul, de alea . Chiar inainte de podul de la intrarea in oras cum vii dinspre Sighisoara pe drepta. Am o arhiva plina de poze cu Biserica Neagra, acum am salutat-o doar, remarcind cu placere ca se renoveaza la standarde internationale intreaga piata. La fel si in Sibiu se reda culoarea splendidelor piete medievale. Mesaj completat La Paradisul Acvatic preturile sint cam mari si cam gindite psihologic . Incep de la 30lei/2ore. Dar daca pui la socoteala imbracatul/dezbracatul, dusul, practic nu apuci in ora si ceva ramasa sa te bucuri de mai nimic. Asa ca eu iau de fiecare data 3 ore cu 40 lei. Asa ai timp de sauna turceasca, de inot pe saturate in olimpic, de admirat Timpa din bazinul de afara (apa calda ca lumea) de dat pe tobogane si daca nu e inghesuiala te si desfeti pe saturate in jacuzzi. Se intra si iese pe baza de card, asa ca iti calculeaza automat timpul petrecut inside. Daca e mai putin nu iti restituie nimic, insa daca depasesti si cu 5 min, te pun sa platesti o ora intreaga.Nici sa iei 2 ore si sa platesti apoi diferenta nu e convenabil ca iesi mai scump. Stiu si ei ca 3 ore este numarul cistigator, de aia au umflat pretul la 3 ore. O zi intreaga este doar 10 in plus, adica 50lei. E cam scumpa distractia dar merita, e curat, civilizat si fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Ceva miscare maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 se baga careva maine la o tura de endureala ?? de pe la amiaz pana seara ataTA CA NUMAI PE DEALURI EXCLUS ASFALT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Yo ma bag, dar depind de ghiavolu'. Daca imi da el TSR-ul...yo vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Cateva poze de la iesirea enduro-touring de azi: Mesaj completat Si inca cateva de acum fro 4 zile de la Garbau... 25042011(005) by AndreiGha, on Flickr 25042011(006) by AndreiGha, on Flickr Gata! Mesaj completat Cine vine la o iesire pe dealuri ACUM? E o vreme ca in filme! :X http://www.crimetime.ro/video/ge/vid/Nzg1OA== - No mai! Cine-i vinovat? - Da mai conteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 la rugamintea lui Radu pun aici cateva poze de ieri de la testul noii motorete: si inca alte cateva aici: https://picasaweb.google.com/luminoux/20110430FagetFood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Frumos Si, ce parere are despre noua achizitie...isi merita banii? Face fata solicitarilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 la rugamintea lui Radu pun aici cateva poze de ieri de la testul noii motorete: Bratucule.....astia cu achizitia mea cu tot m-or umilit.....mai trebe mult antrenament :laugh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 la rugamintea lui Radu pun aici cateva poze de ieri de la testul noii motorete: Bratucule.....astia cu achizitia mea cu tot m-or umilit.....mai trebe mult antrenament :laugh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 padis .. ghetarul focul viu si prietrele galbene ..fauna si folra partea trista .....se tai tot ce inseamna lemn cu nerusinare ......crima din padis si sa nu uit ceva prieteni mici aventura contiua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Multi-tasking Radu asta...si catzarator, si cumparator, si bucatar...pescar, vanator sau altele nu esti Raducule? Ca nu spun de "beutor" in public ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Bratucule.....astia cu achizitia mea cu tot m-or umilit.....mai trebe mult antrenament :laugh inseamna ca ceva n-a fost ok la antrenament.. trebuia ori mai multa bere, ori mai multe gratare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Foarte frumoase pozele. Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Foarte frumos. Si mai frumos era daca ziceati ca mergeti, poate mai erau si altii interesati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate