radautrust Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Pozasu de servici. Faine poze,....am vazut ca aparem si "noi" (Io cu Moraru) .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Cateva dintre pozele facute de mine: Pentru mai multe poze si rezumatul excursiei: http://vladtrips.blogspot.com/2011/05/revenirea-primaverii.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 mai multe AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Poze Maine la Taverna la 20:00:00 ! Tema zilei: crema de corp, rochia de mireasa, ingrasamant pt florile de primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 faina iesire baieti.dane bine ai revenit..DA UN SEMN DE VIATA!!!nici darcu nu stie ca ai revenit in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 faina iesire baieti.dane bine ai revenit..DA UN SEMN DE VIATA!!!nici darcu nu stie ca ai revenit in tara uite 2 poze pt tine de la Bafcelona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 MERSI DANE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 duminica plimbare ....ora 11-15 sub pod capat calea floresti cu ceva papa si benzol directie necunoscuta inca ....deci ceva propuneri sau la fata locului asta bineinteles daca vremea ne lasa duminica plimbare ....ora 11-15 sub pod capat calea floresti cu ceva papa si benzol directie necunoscuta inca ....deci ceva propuneri sau la fata locului asta bineinteles daca vremea ne lasa plimbarea va fi scurta pana la capusu mic pe vale la soare si odihna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bva Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 pe la 11 o tura pe valea iadului ,prin valea draganlui ,si intoarcere prin beius ,pentru dezalcoolizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 pe la 11 o tura pe valea iadului ,prin valea draganlui ,si intoarcere prin beius ,pentru dezalcoolizare Unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 N-a cazut nime' in The big river ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Cateva poze de ieri,zona Belis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Noah asa da! Faine poze....traseu tzapan. Bravos! Mi-e dor si mie de asa ture. Traseul a fost la plezneala....sau aveati ceva, conturat, dinainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Noah asa da! Faine poze....traseu tzapan. Bravos! Mi-e dor si mie de asa ture. Traseul a fost la plezneala....sau aveati ceva, conturat, dinainte? Pana in Belis a fost mai mult din auzite iar acolo stia cineva traseul. Intr-adevar a fost super,pozele sant dintr-o mica parte din el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Lasand la o parte peisajele...de ce toti participantii sunt pozati la spate ? Unde-i poza asta facuta ? /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=697406 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Lasand la o parte peisajele...de ce toti participantii sunt pozati la spate ? Unde-i poza asta facuta ? /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=697406 1.Pentru ca nu stiu daca vor sa apara pe forum.Nu le-am cerut acordul si asa mi s-a parut corect. E un drum in constructie (cred ca), care pleaca de sub podul autostrazii din Gilau si da in drumul de la Somesul Rece,dar e inchis.Numai cu motorul poti sa treci,dar nu de unul singur, cel putin la bolovani.Aici am dat motoarele din mana in mana pe langa ei.E super,daca-ti place rally, larg cat 4 benzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 (editat) Am fost pe drumul ala, dar nu eram sigur ca is bolovanii de care am fost avertizat. Inainte de ei, este un drum la stanga, prin padure, care da direct in cariera de la Somesul Rece .Eu am luat-o prin padure Ati ajuns si voi la cariera? Sunt curios daca de voi s-o legat paznicii cum ca nu ati fi avut voie prin cariera Editat Mai 23, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Am fost pe drumul ala, dar nu eram sigur ca is bolovanii de care am fost avertizat. Inainte de ei, este un drum la stanga, prin padure, care da direct in cariera de la Somesul Rece .Eu am luat-o prin padure Ati ajuns si voi la cariera? Sunt curios daca de voi s-o legat paznicii cum ca nu ati fi avut voie prin cariera Drumul care da in cariera incepe din varful dealului,cam la 200 de metri cum treci de bolovani. Prin cariera am coborat si nu s-a legat paznicul de noi.Chiar a fost de treaba,ne-a dat apa ca avea cineva nevoie la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 fain traseu, mai da ti un semn de viata daca mergeti undeva de genu si mie 0745407779 Feri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Maine seara la Taverna, masa rezervata, tot tacamul, sa punem la punct organizarea pt cheful celor de la TB. De la orele 20.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Taverna or 20 00 azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Ieri m-am intors dintr-o delegatie de la Petrosani si la 5km de Petrosani inspre Hateg am descoperit PESTERA BOLII care acum e in curs de reamenajare. E minunat cum strabate raul pestera si abia astept sa termine de amenajat fiindca n-am putut merge f departe din cauza ca nu aveam lumina si la un moment dat eram in bezna si era cam creepy Apoi la intrare in Orastie dinspre Simeria am dat de ARSENAL PARK unde se poate petrece o vacanta in stil militar cu paintball, airsoft, tir cu arcul, plimbari cu atv sau buggy si multe altele. Parcul e amenajat f frumos in fosta fabrica de munitie Mai multe poze cu Pestera Bolii si Arsenal Park gasiti AICI Comparatii Soft Enduro Touring Pt cine vrea sa schimbe motorul in viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) Mmm da , ma intreb oare la ce serefera ,, Protectie poroasta , foarte proasta in caz de impact ,, Cazaturi oare sau impact cu alte vehicole obiecte ca la acest capitol nu stiu care motor sta bine ???? PS tot la draguta tuturor raman sau macar la brand Editat Iunie 2, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Weekendul trecut am facut o tura in muntii Calimani, pe traseul Cluj - Reghin - Toplita - Poiana Puturosu - Lacul Iezer - Varful Retetis - Vatra Dornei - Cluj. Dupa cum se vede si din poze, peisajele sunt superbe. Am avut parte de toate: prieteni, bere, soare, ploaie, bere, pana de cauciuc, bere, frig, jager etc. aprovizionarea din Toplita spre poiana Puturosul la lacul Iezer apus pe Retetis exploatarea de sulf Pietrosul cafeaua in Gura Haitii restul pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate