Atti the Hun Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Faina tura, faini oameni, ma bucur ca m-am aventurat cu voi! Am si eu ceva poze, dar habar n-am cum sa le pun ... poate imi explica careva... (sau poate imi iese...) Dane, lasa ca si eu am picat ca musca dupa tine...noroc cu Andrei care m-o pus pe picioare Atti, te-am mai asteptat si la iesirea din Luna inca vreo 5 minute, dar nu am mai putut sta... sper ca ai ajuns cu bine si nu te superi. Pana la urmatoarea aventura, odihna placuta pt toti, Laci Fix acolo unde am dat de drumul ala drept mi-a picat oglinda asa din senin probabil ca nu era stransa suficient ca o tot batea si vantul dupa care m-am intors dupa ea si am pus-o in topcase timp in care tu erai deja cu vreo 3 km in fata find drumul drept probabil aveai un 110 si n-avea rost sa vin dupa tine cu 140 sa te ajung.Anyway a fost frumos Editat Mai 21, 2012 de Atti the Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) :cheers: Narcisism curat pozand "bijuteria" ! Pe de alta parte o vinzi. Ar trebui sa o redenumesti. Ce zici de "El Zorab!" faine pozele oricum Editat Mai 21, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Narcisism curat pozand "bijuteria" ! Pe de alta parte o vinzi. Ar trebui sa o redenumesti. Ce zici de "El Zorab!" faine pozele oricum Da! Vlady posteaza 50 poze si pe facebook si aici...dar din alea 50 ...vreo 33 sunt cu Transalpul lui Dragoste mare ce sa-i faci! Si eu imi iubesc vaca (chiar am obsesii cu ea) dar nu am atatea poze cu ea de toate, cate o pus Vlady din tura de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Da! Vlady posteaza 50 poze si pe facebook si aici...dar din alea 50 ...vreo 33 sunt cu Transalpul lui Dragoste mare ce sa-i faci! Si eu imi iubesc vaca (chiar am obsesii cu ea) dar nu am atatea poze cu ea de toate, cate o pus Vlady din tura de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Niste detalii despre cum au ajuns CalinB si Cervo asteptam de la unul din ei. Poze pun si eu dar numai diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Eu pot sa va zic ca asa de tare m-am bucurat cand am dat de asfalt ca m-o prins radaru in Abrud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Da! Vlady posteaza 50 poze si pe facebook si aici...dar din alea 50 ...vreo 33 sunt cu Transalpul lui Dragoste mare ce sa-i faci! Si eu imi iubesc vaca (chiar am obsesii cu ea) dar nu am atatea poze cu ea de toate, cate o pus Vlady din tura de ieri. ce sa facem la tati ni greu !!! da nu la fel !!1 sa vezi numa ce de poze am pe laptop, si ce de poze oi face cand oi avea Vardero , poze pe asfalt ca cu aia sigur nu mai merg pe unde am fost cu EL MAGNIFICO !!! N Ar trebui sa o redenumesti. Ce zici de "El Zorab!" faine pozele oricum EL MAGNIFICO !!! ce zici nu suna bine nu ? mie i-mi place Editat Mai 21, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 ce sa facem la tati ni greu !!! da nu la fel !!1 sa vezi numa ce de poze am pe laptop, si ce de poze oi face cand oi avea Vardero , poze pe asfalt ca cu aia sigur nu mai merg pe unde am fost cu EL MAGNIFICO !!! EL MAGNIFICO !!! ce zici nu suna bine nu ? mie i-mi place El MAGNIFICO ZORAB!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Niste detalii despre cum au ajuns CalinB si Cervo asteptam de la unul din ei. Poze pun si eu dar numai diseara. Am ajuns si eu acasa abea azi dimineata. Am inoptat la mine la cabana. Asa cum ne-am propus, am venit pe ruta Campeni - Albac - Poiana Horea - Belis. Surprinzator, a fost mult mai bun drumul ca si in alti ani. Super drum asfaltat la urcare pana la limita judetului Alba, cu multe curbe si absolut liber. Dupa aceea, chiar daca sunt vreo 20 km fara asfalt, am putut veni cu 40-50 la ora. Plouase inainte sa trecem noi, dar nu mult, numai bine incat sa nu fie praf sau sa se faca noroi. Ne-am mai oprit la un izvor si la o carciuma pe drum sa ne mai racorim si sa-mi iau geaca pe mine ca se racorise destul de bine. M-am despartit de Cervo la manastirea din Belis, el urmand drumul prin Rasca-Dangau spre casa. Oricum faina tura, faine locuri, faina vreme si faina gasca. Eu aveam azi dimineata vreo 375 km cand am ajuns acasa. Din pacate va trebui sa alimentez si eu ca mi-o consumat cam mult. Asa patesc daca tot stau dupa transalpuri si umblu tot cu a 2-a sau a 3-a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Eu pot sa va zic ca asa de tare m-am bucurat cand am dat de asfalt ca m-o prins radaru in Abrud Naspa. Si cand am trecut noi, mai avea un client, tot motociclist cu un BMW, dar cu nr de Anglia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Am ajuns si eu acasa abea azi dimineata. Am inoptat la mine la cabana. Asa cum ne-am propus, am venit pe ruta Campeni - Albac - Poiana Horea - Belis. Surprinzator, a fost mult mai bun drumul ca si in alti ani. Super drum asfaltat la urcare pana la limita judetului Alba, cu multe curbe si absolut liber. Dupa aceea, chiar daca sunt vreo 20 km fara asfalt, am putut veni cu 40-50 la ora. Plouase inainte sa trecem noi, dar nu mult, numai bine incat sa nu fie praf sau sa se faca noroi. Ne-am mai oprit la un izvor si la o carciuma pe drum sa ne mai racorim si sa-mi iau geaca pe mine ca se racorise destul de bine. M-am despartit de Cervo la manastirea din Belis, el urmand drumul prin Rasca-Dangau spre casa. Oricum faina tura, faine locuri, faina vreme si faina gasca. Eu aveam azi dimineata vreo 375 km cand am ajuns acasa. Din pacate va trebui sa alimentez si eu ca mi-o consumat cam mult. Asa patesc daca tot stau dupa transalpuri si umblu tot cu a 2-a sau a 3-a. io nici amu nu am alimentat ....si cii drept io numai 290 km am facut ,da no io am mers pe unde bmw nu o putut trece :bounce:si am scurtat drumul Editat Mai 21, 2012 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Da! Vlady posteaza 50 poze si pe facebook si aici...dar din alea 50 ...vreo 33 sunt cu Transalpul lui Dragoste mare ce sa-i faci! Si eu imi iubesc vaca (chiar am obsesii cu ea) dar nu am atatea poze cu ea de toate, cate o pus Vlady din tura de ieri. ce sa facem la tati ni greu !!! da nu la fel !!1 sa vezi numa ce de poze am pe laptop, si ce de poze oi face cand oi avea Vardero , poze pe asfalt ca cu aia sigur nu mai merg pe unde am fost cu EL MAGNIFICO !!! EL MAGNIFICO !!! ce zici nu suna bine nu ? mie i-mi place pai varadero nu poate merge pe off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Acuma daca tot e topic de plimbari, si ca sa nu mai deschid unul separat, pun aici o intrebare... Merge, sau are careva de gand sa mearga la intrunirea celor de la Moto Sapiens, la D-T. Severin? Detaliile sunt aici Eu merg, dar as vrea sa stiu daca mai are careva din CJ ganduri din astea, poate mergem impreuna. Sunt vreo 380 km pana acolo...plus plimbarile ce vor urma pe clisura Dunarii, e misto pentru un week-end in zona respectiva. Deci daca aveti careva ganduri din astea pacatoase, anuntati-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 pai varadero nu poate merge pe off Am zis clar ca nu merge pe unde am fost ieri poate aeropurtat da nu-i stres tot iau unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 no bafta,ce sa zic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 io nici amu nu am alimentat ....si cii drept io numai 290 km am facut ,da no io am mers pe unde bmw nu o putut trece :bounce:si am scurtat drumul Eu zic ca n-o incercat ca de trecut o trecut unde s-a culcat transalpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Hop si eu cu poze Eu zic ca n-o incercat ca de trecut o trecut unde s-a culcat transalpul Care din ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Cinecite :http://www.youtube.com/watch?v=1cUddpzbJOM&feature=youtu.be Editat Mai 21, 2012 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fura Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Cinecite :http://www.youtube.com/watch?v=1cUddpzbJOM&feature=youtu.be super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Frumos filmuletul cu ce este filmat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Am ajuns si eu acasa abea azi dimineata. Am inoptat la mine la cabana. Asa cum ne-am propus, am venit pe ruta Campeni - Albac - Poiana Horea - Belis. Surprinzator, a fost mult mai bun drumul ca si in alti ani. Super drum asfaltat la urcare pana la limita judetului Alba, cu multe curbe si absolut liber. Dupa aceea, chiar daca sunt vreo 20 km fara asfalt, am putut veni cu 40-50 la ora. Plouase inainte sa trecem noi, dar nu mult, numai bine incat sa nu fie praf sau sa se faca noroi. Ne-am mai oprit la un izvor si la o carciuma pe drum sa ne mai racorim si sa-mi iau geaca pe mine ca se racorise destul de bine. M-am despartit de Cervo la manastirea din Belis, el urmand drumul prin Rasca-Dangau spre casa. Oricum faina tura, faine locuri, faina vreme si faina gasca. Eu aveam azi dimineata vreo 375 km cand am ajuns acasa. Din pacate va trebui sa alimentez si eu ca mi-o consumat cam mult. Asa patesc daca tot stau dupa transalpuri si umblu tot cu a 2-a sau a 3-a. Buna! niste poze si de la mine, chiar daca mai tarziu, dar abea acum am ajuns la rashnita sa pot posta (acasa am ajuns duminica binenteles) . Cei 20km de macadam soft intre Horea si Poiana Horea sunt mai exact 15km (m-am uitat pe kilomatraj) La cat mai multe ture d'astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Buna! niste poze si de la mine, chiar daca mai tarziu, dar abea acum am ajuns la rashnita sa pot posta (acasa am ajuns duminica binenteles) . Cei 20km de macadam soft intre Horea si Poiana Horea sunt mai exact 15km (m-am uitat pe kilomatraj) La cat mai multe ture d'astea! minunate pozele, mai ales pozele cu mine, parca sunt desprinse din basme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 minunate pozele, mai ales pozele cu mine, parca sunt desprinse din basme Tu erai balaurul Am iesit azi 100km cu @giavolu la un suc pana la Zoreni si retur, drum liber, asfalt bun, curbe multe si peisaje frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Si cateva poze de sambata de pe traseul: Gilau, Somesul Rece, Uzina, urcare la Pape, continuat pe Ijar pana in Marisel, apoi Crucea Iancului urmat de forestier pana in vale la Steaua (cred) de acolo dreapta catre Blajoaia, apoi Muntele Mare, varful Buscat, Baisoara si acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) Si cateva poze de sambata de pe traseul: Gilau, Somesul Rece, Uzina, urcare la Pape, continuat pe Ijar pana in Marisel, apoi Crucea Iancului urmat de forestier pana in vale la Steaua (cred) de acolo dreapta catre Blajoaia, apoi Muntele Mare, varful Buscat, Baisoara si acasa frumoase pozele si locurile Cinecite :http://www.youtube.com/watch?v=1cUddpzbJOM&feature=youtu.be cu linkul asta este si mai usor de gasit http://www.youtube.com/watch?v=1cUddpzbJOM frumos filmul , locurile , oameni as sa tot fie numai vremea sa mai tina cu noi Editat Mai 23, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate