radautrust Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Ma da multa baza pui tu pe ce se anunta cu vremea! Ce atata vreme si prognoze? Prognozele sunt pentru aia care stau la tv toata ziua. Noi ne dam oricum! Nu am nimic daca in timp ce ma dau ploua sau se intampla cine mai stie ce. Dar daca ploua inainte sa-mi scot motorul din garaj, aman! Dc azi nu mi-ai raspuns? De plouat nu o plouat, noroi era si de iesit as fi iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckygirl Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Hah, un enduro, ng,ng, ng... Ce as incerca si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 In seara asta ne vedem la Roata, mancam un micdupa care merem pe unde apucam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckygirl Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Perfect, eu am fost acolo unde am fost ieri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Perfect, eu am fost acolo unde am fost ieri seara maine seara iesiti pe undeva ?? ca as iesi si eu si nu am cu cine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 ... linku cu pozele din Brac/Croatia > http://cid-07446ded86f201e3.photos.live.co...%20Croatia?uc=1 Foarte misto Alex. Excursiile tale sunt (dupa poze) sunt foarte reusite. Imi pare bine ca ne-am cunoscut aseara si sper sa facem niste ture impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Foarte frumoase pozele din Croatia. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Foarte frumoase pozele din Croatia.Felicitari! Unde-mi umblii Yzule? Ce-i cu tine de nu mai dai nici un semn de viata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) Tot prin Apuseni, Radule Editat August 13, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Tot prin Apuseni, Radule Ma gandeam sa ies si eu wekul asta peste dealuri, iti merge xt-ul? Am vazut ceva legat de ulei pe bursa. In Tg. mures la my-moto ulei motorex la preturi f bune. Mi-am luat pt Triumph motorex 15w50 la 140 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Inca nu ies, pana nu ii termin rodajul. Doar asfalt inca o mie de km...pacat de ele cauciucuri. Eu stiu ca vine Dorin si zice: da ca ii fac eu rodajul...dar chiar o sa ii fac rodajul cum zice cartea. I-am facut setul motor, cu tot cu supape si simeringuri. Acum chiar ca suna XT-ul ca ceasul elvetian, vorba lu' Eci. L.E Bun pret la ulei ai gasit . 140 lei banuiesc 4 L, nu? Eu am luat de la Suzuki (Biasini) Castrol la 39 lei L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Inca nu ies, pana nu ii termin rodajul. Doar asfalt inca o mie de km...pacat de ele cauciucuri. Eu stiu ca vine Dorin si zice: da ca ii fac eu rodajul...dar chiar o sa ii fac rodajul cum zice cartea. I-am facut setul motor, cu tot cu supape si simeringuri. Acum chiar ca suna XT-ul ca ceasul elvetian, vorba lu' Eci. L.E Bun pret la ulei ai gasit . 140 lei banuiesc 4 L, nu? Eu am luat de la Suzuki (Biasini) Castrol la 39 lei L Da 140 la 4 L. Rodajul trebuie facut cum scrie cartea, normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Rodajul trebuie facut cum scrie cartea, normal. cu genunchiul pe jos...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Transalpul din Atlantis,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Endurovacomania Team Patenteaz-o Radule, ca altfel vine Bucea si iti fura patentul de drept asupra Team-ului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Patenteaz-o Radule, ca altfel vine Bucea si iti fura patentul de drept asupra Team-ului... in ziua de azi, recunosc ca se fura.....da nicidecum nu cred ca se fura "scule" ....(patente) maine,... adica azi sper sa apuc sa pun ceva poze cu "noi " Mesaj completat In sfarsit am reusit sa pun cateva poze, cu excursia de din wekul trecut prin Apuseni. Restul vor mai veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 cu genunchiul pe jos...... Mesaj completat faina tura mah baietzi ...... pozele vbsc d la sine ... eu d la mare nu am adus nici o poza .... doar amintiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat August 18, 2010 Autor Share Postat August 18, 2010 incerc sa pun si eu cateva poze Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Fain traseu ati facut. Vad ca nu s-a lasat radu si a mai urcat o data pe Cucurbata. Doar ca de data asta nu a mai prins zapada de 6 metri. Recunosc ca sunt nitel invidios..dar na' asta e! Nu le poti avea in viata chiar pe toate...si motor nou si plimbari pe coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Fain traseu ati facut. Vad ca nu s-a lasat radu si a mai urcat o data pe Cucurbata.Doar ca de data asta nu a mai prins zapada de 6 metri. Recunosc ca sunt nitel invidios..dar na' asta e! Nu le poti avea in viata chiar pe toate...si motor nou si plimbari pe coclauri Lasa Yzule ca poate reusim sa bagam un MM. PS Daca Eci citeste pe aici ar fi frumos din partea lui sa imi trimita pe mail toate pozele pe mail, dupa cum o promis. Mesaj completat Unde iesim in seara asta? Propun un loc unde sa si prajim una alta (Ghiurfalau) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 Lasa Yzule ca poate reusim sa bagam un MM. PS Daca Eci citeste pe aici ar fi frumos din partea lui sa imi trimita pe mail toate pozele pe mail, dupa cum o promis. Mesaj completat Unde iesim in seara asta? Propun un loc unde sa si prajim una alta (Ghiurfalau) . lasa-ne Radule cu Ghiurfalaul cauta si tu un loc cu asfalt .eu propun sa mergem pe la roata in jurul orei 7.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 (editat) lasa-ne Radule cu Ghiurfalaul cauta si tu un loc cu asfalt .eu propun sa mergem pe la roata in jurul orei 7.30 Is numa 1, 5 km fara asfalt ......cata gingasie.... La Roata nu ii chiar ce trebe.... Editat August 19, 2010 de radautrust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 incerc sa pun si eu cateva poze Mesaj completat Frumoase poze bravo tot asa si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 (editat) Frumoase poze bravo tot asa si la mai mare next ---------> Editat August 21, 2010 de radautrust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 (editat) Bine mai, dar totusi unde ati fost? Si mai ales, cand? Sau sunt pozele de data trecuta de pe Vf. Bihor? Editat August 21, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate