fairplaybiker Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 In cheile cetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Ia sariti cu pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Sambata tura enduro prin apuseni ....loc de intalnire muzeul satului pe taietura turcului ,ceva papa si benzina plinu ....sigur ne vom rataci prim munti pana seara ....asa sa nu uit musai crampoane » Post actualizat in 03 Aug 2016 20:52 Ora 9-30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 PREZENT!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COCU Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Pai, crampoane am pe aia mica, WR 450... E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Daaaa io ok cu wr si io vin cu dr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Dr, Wr, Xt, Xr.... ce is cu presacurtarile astea la caprele voastre? kile putine, nume scurte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 TT ai uitat.... sti cum e...vorba multa saracia omului.Ase ca amu ne-am modernizat,vorbim mai putin si facem mai mult ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 un pic de soft enduro de azi prin apuseni G0890531.JPG » Post actualizat in 17 Jul 2016 21:08 dovada ca traseul a fost soft Ce cuminte statea el acum 3 ani si acum umbla haimana pe dealuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COCU Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Bun, prezent maine, 09.30, muzeul satului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Mno,viu si io,daa' fara crampoane. Te bagi maine,Gabi? sunt plecat la o alta tura la sibiu. asltfel veneam si eu. spor sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Sa nu iutati slipi ca poate ne racorim in tarnita un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 no mitza hai cu ceva filmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Si eu am cateva da nu stiu cum sa le urc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Maine 15:08:2016 ora 10:30 Iesire Soft enduro Intilnire sup pod manastur calea floresti Cu ceva de papa in Topcase. » Post actualizat in 15 Aug 2016 06:53 Nu vrea sa vina nimeni? » Post actualizat in 15 Aug 2016 06:53 Nu vrea sa vina nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 hai hui pe munte aventura continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Se pare că reușim să ținem pînă la urmă și anul asta întrunirea „Tara Moților ”. Pur și simplu, mulți puțini cîți îți fi, vă așteptăm cu aceeași plăcere din fiecare an! /index.php?/topic/741370-tara-moeilor-enduro-meeting-se-eine-ei-anul-asta-30-sept-2-oct-2016/&do=findComment&comment=4235354 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Duminica,11.09,la ora 09:30,ne intalnim sub pod la iesirea din Manastur. Traseul se stabileste de comun acord la fata locului. Mancare la purtator.Se poate si o prajeala,ceva... Ma bag si io. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COCU Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 (editat) e iesire de TA sau de WR ? adica soft sau mai hard? Editat Septembrie 10, 2016 de COCU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chis.raoul Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Vin si eu cu vacuta la pascut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chis.raoul Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Domnilor, nu stati dupa mine, ca pe ultimii zeci de metri s-a schimbat schimbarea si nu mai ajung la timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chis.raoul Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Mersi fain si scuze ca v-am tinut, nu am avut cum sa anunt altfel... Sa ne vedem cu bine la urmatoarea iesire! Noroaie multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chis.raoul Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Are cineva chef de o iesire asa ca de Duminica dupamasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Salutare stimabililor, sunt din nou acasă și vă reamintesc că săptămîna viitoare e mai tîrziu anul ăsta, dar mai bine ca niciodată Tara Moților! Florin Tom și cu mine vom fi acolo de joi, iar ture se vor ține ca de obicei sîmbătă și duminică. Vă așteptăm și suntem pe fază dacă doriți să rezervați cazare. Nu va fi foarte rece, dar fiind anotimpul înaintat și la munte (ceață dimineața) cei care vin cu cortul să se doteze cu saci de dormit de iarnă și normal să aibă și îmbrăcăminte groasă pentru dimineașăa și seara. Cele faine! /index.php?/topic/741370-tara-moeilor-enduro-meeting-se-eine-ei-anul-asta-30-sept-2-oct-2016/&do=findComment&comment=4235354 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate