dooku Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Stiu ca e o motocicleta mai rar intalnita la noi, dar eram curios cam cati suntem in RO cu asa ceva. Eventualele pareri despre exploatare si de ce nu, posibile probleme, cred ca ar fi binevenite. De asemenea, si despre customizarile facute pana acum. Eu am Road Star-ul din 2008, importat din State (a fost o intamplare), este un model 2001, cu standardul de lumini USA, adica farul si pozitiile (asta insemnand toate semnalizatoarele) se activeaza odata cu punerea contactului - probabil pentru o mai buna observare in trafic - vitezometrul gradat in mph. in principal, si in kmh in secundar... Cateva chestii schimbate sau adaugate pe ici-colo, cum ar fi arcul suspensiei spate, schimbat cu unul de la Baron's pentru o incarcare mai mare, hypercharger Kuryakyn, crash-bar... Ma rog, zdranganelele obisnuite. Nici o problema tehnica pana acum. Mai e cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 salut, felicitarii pt achizitie .. f tare mobra si eu sunt posesor de Roadie cum ii zic americanii .. modelul pe carburatie poti citi mai multe aici despre motorul meu /index.php?showtopic=504208 e in curs de chopperizare extrema sunt f multumit de el si pot sa spun cu mana pe inima ca e un motor ce se preteaza f bine si as putea zice usor la customizari exteriorul e aproape gata si sper ca anul acesta daca timpul imi va permite ma voi apuca si de partea mecanica am o groaza de planuri in legatura cu el .. asa ca orice iti trece prin cap intreaba si te lamuresc de la cel mai bun carb la cum sa cresti capacitatea cilindrica, tot tacamul cunosc cazuri de roadstar cu 100-110 cai putere si torque cat china .. as putea zice mult prea mult pt ce putem face cu aceste motoare sper sa ne vedem pe la intruniri anul acesta .. n-ai cum sa ma ratezi .. cauta-l pe Shrek .. monstrul verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dooku Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 (editat) Multumesc, Smeagol. Intr-adevar, Roadie este poate cel mai customizabil cruiser mare dupa Harley-uri. Am vazut ca piata de elemente custom si accesorii este uriasa pentru Road Star, iar motoarele - adica cel de 1600 cat si cel de 1700 - se pot modifica pana la puteri de peste 150 de cai si cupluri demente, fara probleme, cu kiturile adecvate produse inclusiv de Yamaha/Star. Si eu am in cap o gramada de planuri in legatura cu balaurul meu, si sper sa si realizez macar o parte dintre ele, dar probabil in pauza de iarna urmatoare. Ti-am vazut proiectul si mi se pare excelent. Abia astept sa-l vad live. Keep up the good work, man! Mesaj completat Nu mai e nimeni? Editat Mai 18, 2010 de dooku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 (editat) xv 1700 roadstar 2006 am apucat sa fac doar 50 km cu ea dar vreau sa spun ca m-am indragostit ! Editat Decembrie 30, 2014 de med_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Raider,se accepta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Raider,se accepta? eu cred ca da dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Salutare ce puteti sa-mi spuneti de XV1700? Care este inaltimea la sa, daca este ok pt o pers de 1.72. Mc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Vezi pe net.La 1,70 e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) Alte pareri despre Road Star XV1700, ce poti sa-mi spui, puncte forte, puncte slabe daca exista? Eu in momentul de fata detin un Dragstar XVS650 si vreau sa trec la ceva mai mare. Mc Editat Ianuarie 12, 2015 de share_khan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) Salut , eu am xv1700 de o luna , am apucat sa fac maxim 10 drumuri cu motocicleta , sunt motociclist din 2001 , am avut peste 15 motociclete , pot spune ca xv-ul ofera o senzarie unica ! Accelerarea si pozitia este de nedescris , foarte comoda , consumul este ok , rezervor de aprox 18 litrii , iti vine sa iesi la drum cu ea si sa nu te mai opresti , eu sunt multumit , si cred ca nu o mai dau ! Este o motocicleta care merita tinuta , in weekend m-am apucat de ea ( vreau sa o aranjez mecanic si estetic ) am sa postez cateva poze zilele urmatoare ! Editat Ianuarie 12, 2015 de med_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Yamaha Warrior XV1700 custom ...adus din state ... Mi-am dorit mobra asta de foarte mult timp iar acum am decis ca a venit vremea Dupa o pauza de cativa ani am simtit din nou bucuria plimbarilor pe 2 roti ....mobra asta mi-a adus zambetul pe buze ca niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Yamaha Warrior XV1700 custom ...adus din state ... Mi-am dorit mobra asta de foarte mult timp iar acum am decis ca a venit vremea Dupa o pauza de cativa ani am simtit din nou bucuria plimbarilor pe 2 roti ....mobra asta mi-a adus zambetul pe buze ca niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 (editat) Ai dreptate arata bine rau sa o stapanesti sanatos ! Editat Iulie 5, 2015 de med_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 arata bine rau sa o stapanesti sanatos ! Merci frumos... dar poze cu razboinicul tau nu pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Merci frumos... dar poze cu razboinicul tau nu pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulycornel Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 @med_tuning sa o stapanesti cu placere ! E o motocicleta extraordinara ,foarte usor de manevrat tinand cont de dimensiuni si greutate. Cand coboram de pe Royal Star si urcam pe Road Star aveam senzatia ca sunt pe o bicicleta. Mai vreau sa incerc un Roadliner si pe urma ma hotarasc daca ma intorc la Road Star sau raman la Roadliner. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 @med_tuning sa o stapanesti cu placere ! E o motocicleta extraordinara ,foarte usor de manevrat tinand cont de dimensiuni si greutate. Cand coboram de pe Royal Star si urcam pe Road Star aveam senzatia ca sunt pe o bicicleta. Mai vreau sa incerc un Roadliner si pe urma ma hotarasc daca ma intorc la Road Star sau raman la Roadliner. Bafta si asfalt uscat! este motocicleta perfecta ! dupa fiecare drum facut cu ea imi dau seama ca am facut o alegere buna! multumesc frumos! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonard Tanase Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Road Star XV1600 din 2000. Un fotoliu cu roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulnipru Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 salutare!ma inscriu si eu in randul posesorilor de roadstar cu noua achizitie-modelul 2004 silverado Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Să o stăpînești sănătos, paulnipru și să ai parte de plimbări cît mai faine! Ești cumva din Roman? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulnipru Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 da,scrie si la profil:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jtiberiu Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 cred ca am loc si eu pe aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipone Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 2004 Warrior... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintiliciucsergiu Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 buna seara ma abonez si eu la voi...detin si eu o bucurie de road star 1700 silverado.. » Post actualizat in 06 May 2016 19:31buna am si eu o bucurie road star silverado ! » Post actualizat in 06 May 2016 19:38cumnatul meu are kawasaki nomad 1600...ff frumos si ala.. » Post actualizat in 06 May 2016 19:38ne-am facut rata impreuna mai avem doar ...6 ani...... » Post actualizat in 07 May 2016 19:06buna..o intrebare ce baterie pot sa pun la motor?ca cea de acum a murit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate